אני מתחייב מחדש ומכל הלב

גם אני מתחייב שאתה תתחייב../images/Emo13.gif

מכל הלב לדרך העליונה שלך. ממש סבבה

maysabel

New member
ואילו אני מזכה עצמי

כקבלת הזכות המלאה ומכל הלב להיות בדרך העליונה שלי.. למנהל-תודה שאתה מזקיר לי שוב ושוב :))

ובכן

לפעמים (בעדינות) החיים הרגילים גורמים לחוסר עירנות אם לא להרדמות וכל המשחק כולו הוא מודעות והתכוונות... שהרי משחקים אנו אז בטח שבסבבה

גם אני רוצה בתכלית הרצון

להיות בדרך העליונה שלי, לו רק היה לי מושג מהי. בהארה נדירה נתגלה לי סוד שלוות הנפש. כל דבר צריך להיות הגיוני חוץ מההיגיון עצמו. אני חושב שאצלי זה עובד. יעקב

אני בוחרת להיות בכאן ובהגשמה

וברצון להצליח תודה למנהל לפעמים צריך לקחת הכל בפורפורציות ואני מזכירה לעצמי א תזה כל פעם מחדש

maysabel

New member
2 שאלות

מהי בשבילך הגשמה ומהי בשבילך הצלחה והמספר הנוסף: כשאנחנו באמת בכאן אנחנו זקוקים להזכיר לעצמנו כל פעם מחדש? סתם להתפטפט קצת..

יענה לך

הגשמה - לא לוותר על משימות ורצונות שלי לעשיה בפועל של שאיפות פנימיו תשלי . למרות שלפעמים הויתור מאוד קל . ובתור אחד שלא מסיימת דברים עד הסוף אני מציבה לעצמי אתגר כל יום מחדש.ומזכירה לעצמיכל יום מחדש. את הדברים שאני צריכה. הצלחה , זה לדעת שרק להיום הספקתי לסיים א ת המשימותשהצבתי לעצמי ורק להיום סיימתי אותם בהצלחה. כי יש לי טבע לחשוב מה יהיה הלאה חחח. וכל פעם מחדש אני מזיכרה לעצמי שלא צריך לחשוב יותר מידי כי לחשוב יותר מידי זה לא בריא כל כך.

maysabel

New member
או קיי :)

ואל תשימי לב..התחלקתי על הבננות והמכה בראש הייתה חזקה.. סתם בא לי להתברבר..אבל באמת הבנתי אותך לעצמך. עכשיו חיבוק באיחולים לראות לך מחר :))

gidiyon

New member
תבלו ותהנו

מזמן לא ראיתי את כולכם ובא לי מאוד אבל אני עם הבנות שלי השבת אוליי בפעם הבאה למי לעדיין זוכר אותי גידי

gidiyon

New member
שבת שלום לכווולכם

מקווה שנהנתם במפגש. אני ישבתי מול חלוני מביט על שדה וחורש קול מואזין מהכפר השכן וערב שישי שיורד לו. מכורבל עם ילדות, צמרמורות של טוב אחזוני פתאום, תדרים של אור מעורבבים בתום ילדות עם קדושת היום ולחש השדות צלופות רוח של ערוב יום. שבת מקסימה לכם גדעון

למעלה