אני מתחילה להרגיש אנכרוניסטית

קלריסה

New member
אני מתחילה להרגיש אנכרוניסטית

בערך כמו... סבתא שבאה לאספת הורים בבצפר? הרי התינוק שלי עוד מעט חוגג שנתיים ואני עדיין מתקרצצת על הפורום של אימהות לאחר לידה מה שאומר שאני לא רק אנכרוניסטית אני גם נודניקית וגם... עדיין שמנה לסחוב עודפים שנתיים אחרי? נכון שלאחרות אני אומרת שאחרי לידה זה מצב לכל החיים, ובכל זאת... זה הזמן להתבייש (מילא שההתביישות הייתה עוזרת לי לרזות, אבל לעתיםנראה שיותר קל להתבייש מלהתאמץ לרדת) בקיצור: התחלתי את השבוע במצברוח למטה, אחרי שעליתי קילו למעלה יאללה, חברות, בוקר טוב, להתפקד: מה אוכלים היום?

חן123

New member
סלט? ../images/Emo8.gif

אני כבר יותר מ 3 שנים אחרי מצד שני אני בהריון כן, את עדיין אחרי לידה אל תרגישי אנכרוניסטית

קלריסה

New member
אפילו שאתן כאלה נחמדות

הייתי מעדיפה שלא להיות כאן. מין דיסוננס כזה... סלט? את באמת חושבת שאפשר לחיות מסלט? תני לי רמז לסלט מהסוג הזה (או מתכון)

חן123

New member
חס ושלום לחיות מסלט רק

זו הייתה בדיחה בסדר, גם אני מעדיפה שתשארי פה על תקן "אורחת כבוד".

לא חיים מסלט אבל....

הוא בהחלט מרכיב חשוב בכל ארוחה. הנה דוגמא של היום שלי למשל (אולי זה יעזור לך) ולא נשארים רעבים. בוקר: ירקות חתוכים עם חצי קופסא גבינה לבנה עד 3 אחוז. שתיה חמה או קרה לבחירתך. (אבל עם סוכרזית אחד בלבד) ביניים: פרי + יוגורט או לחלופין במקום פרי את יכולה לקחת 20 גרם גרנולה עם היוגורט. צהריים: |דגש|אני לא אוכלת בשר אז במקום זה יש לי דברים תחליפיים: מרק ירקות ענק מלא כל טוב בתוספת קטניות (שהן ממלאות את החסר של הבשר). הקטניות כוללות תמיד כל ארוחה עד כוס שלמה כאשר הן משתנות בין אורז, חומוס, אפונה ירוקה, עדשים (לא חשוב הצבע). אחרי המרק אם נשאר עוד מקום בבטן אז סלט גדול. ביניים: כמו הביניים הקודם. רק שאם בקודם אכלת את הקורנפלקס אז הפעם וותרי עליו וקחי את הפרי במקום. ערב: סלט גדול + ביצה קשה + חצי קופסא שנשארה מהבוקר של הגבינה או חצי קופסא טונה. אם באיזה שהוא שלב את מרגישה שחסר לך משהו קחי עוד יוגורט ומותר לך גם עד 2 גלידיאט ביום שמחליפים יוגורט אחד. בהצלחה !

קלריסה

New member
דווקא הלך לי יפה בחודש האחרון

וירדתי קילו (אחרי שעליתי כמה בתקופה של פיסטום) אבל השבועות הזה פיקשש לי את כל המאזן ואני שוב עם קילו ומשהו מעל ה70 ולחשוב שכבר הצלחתי לשבור את מחסום הקידומת... אוף! אני חייבת חייבת חייבת להוריד לפחות 5 קילו חייבת! יאללה, איך עושים את זה? מוטיבציה. מצליחים, נכון?

אתי אתי

New member
ואני דוקא שמחה לראות אותך ../images/Emo13.gif

מאוד !!!
לגבי המשקל, כמו שאני רואה את זה, יש כאלה שבשבילם זה עניין לחיים, כל יום מחדש, אז אין מה לחכות עם דברים 'עד שאהיה רזה' (לא שהזכרת את זה...אבל אני תורמת מהגיגי). ולגבי האוכל, צריך להתפלל לנכונות, ולפעמים לנכונות לנכונות....ולפעמים לנכונות לנכונות לנכונות...

טיפוטף

New member
אם את חוזרת לדיאטה, גם אני חוזרת

וחוץ מזה לי יש יותר פז"ם ממך - שנתיים וחצי אחרי לידה. עשינו עסק?

למעלה