נאוה פרנס, נטורופתית
New member
אני מתחילה לחזור לעצמי
עדיין עייפה, אבל יודעת לנוח ולאושש את הגוף. היום כבר החלו להיות לי קוצים - להמשיך לעבוד. עכשיו, כשהמשרד מסודר ואני יושבת (סוף סוף) על כסא מול המחשב, אוכל לכתוב ביתר קלות וללא תוצאות מכאיבות. אני משתדלת להתרחק מרגעי משבר ע"י מנוחה מספקת, משתדלת להתבונן יותר בהישגים = מה כבר עשיתי מאשר בכל העבודה שעוד צפוייה לי
נותנת לעצמי מרחב ארוך של זמן - חצי שנה - שנה ומזיזה קדימה תאריכי יעד - בלי נקיפות מצפון. זה שמשאיר הרבה מאוד זמן למנוחה, ומוריד מאוד את ה- STRESS, את הלחץ לסיים עבודות. לאחר שנים ארוכות של התמודדות עם העייפות והכאבים, אני מוצאת שלמדתי איך לא לעבור את הגבולות, איך לאזן. אני עובדת שעה ונחה שעתיים, עובדת חצי שעה ונחה שוב, סה"כ אני עובדת מעט שעות ביום ונחה הרבה. מדי פעם, אני עושה הפוגה של יום יומיים או יותר ורק נחה ועושה עבודות קלות. לפעמים, כמו למשל כשאימא שלי באה לעזור, אני יודעת שהאינטנסיביות היא חלק מהעיסקה, אז אני מראש מתכננת את ימי המנוחה שאח"כ. הפעם ידעתי לנוח גם תוך כדי, לקחת לי את הזמן ללא נקיפות מצפון. עדיין עבדתי יותר מהרגיל, ואפילו משכתי לבד עוד קצת אחרי... התאוששתי יפה ומהר יחסית, סימן שאני מצליחה לשמור על גבולות נכונים היום היה היום האחרון לטסט לאוטו. היה לי too much אז שחררתי. אסע מחר - אם יהיה לי כוח ואולי רק ביום ראשון. השמירה הזאת על הכוחות זה מאבק יומיומי והלחץ מבחוץ הוא לעיתים קשה. ויש גם הוצאות מיותרות על דברים שנדפקו כי לא עשיתי בזמן. ואני סולחת, בעיקר לעצמי ומחפשת דרך לעשות שיזרום עוד יותר חלק. המשימה הבאה היא: הקליניקה. אני חייבת להתחיל לעבוד (הבית עולה הרבה כסף). העבודה כבר מתחילה לזרום, ואני מבקשת שימתינו עד ש... בכל מקרה, זו המשימה לשבוע הקרוב. אתחיל עם השפכטל ביום ראשון - זו העבודה הקשה כאן בבית. אם זה יילך מהר - לא תהיה בעיה. מה איתכם? מה אתם עושים כדי לשמור על מצב גופני נוח? איך אתם מתמודדים עם תקופות עומס ועם לחץ מבחוץ?
עדיין עייפה, אבל יודעת לנוח ולאושש את הגוף. היום כבר החלו להיות לי קוצים - להמשיך לעבוד. עכשיו, כשהמשרד מסודר ואני יושבת (סוף סוף) על כסא מול המחשב, אוכל לכתוב ביתר קלות וללא תוצאות מכאיבות. אני משתדלת להתרחק מרגעי משבר ע"י מנוחה מספקת, משתדלת להתבונן יותר בהישגים = מה כבר עשיתי מאשר בכל העבודה שעוד צפוייה לי