אני מתחילה לחזור לעצמי

אני מתחילה לחזור לעצמי

עדיין עייפה, אבל יודעת לנוח ולאושש את הגוף. היום כבר החלו להיות לי קוצים - להמשיך לעבוד. עכשיו, כשהמשרד מסודר ואני יושבת (סוף סוף) על כסא מול המחשב, אוכל לכתוב ביתר קלות וללא תוצאות מכאיבות. אני משתדלת להתרחק מרגעי משבר ע"י מנוחה מספקת, משתדלת להתבונן יותר בהישגים = מה כבר עשיתי מאשר בכל העבודה שעוד צפוייה לי
נותנת לעצמי מרחב ארוך של זמן - חצי שנה - שנה ומזיזה קדימה תאריכי יעד - בלי נקיפות מצפון. זה שמשאיר הרבה מאוד זמן למנוחה, ומוריד מאוד את ה- STRESS, את הלחץ לסיים עבודות. לאחר שנים ארוכות של התמודדות עם העייפות והכאבים, אני מוצאת שלמדתי איך לא לעבור את הגבולות, איך לאזן. אני עובדת שעה ונחה שעתיים, עובדת חצי שעה ונחה שוב, סה"כ אני עובדת מעט שעות ביום ונחה הרבה. מדי פעם, אני עושה הפוגה של יום יומיים או יותר ורק נחה ועושה עבודות קלות. לפעמים, כמו למשל כשאימא שלי באה לעזור, אני יודעת שהאינטנסיביות היא חלק מהעיסקה, אז אני מראש מתכננת את ימי המנוחה שאח"כ. הפעם ידעתי לנוח גם תוך כדי, לקחת לי את הזמן ללא נקיפות מצפון. עדיין עבדתי יותר מהרגיל, ואפילו משכתי לבד עוד קצת אחרי... התאוששתי יפה ומהר יחסית, סימן שאני מצליחה לשמור על גבולות נכונים היום היה היום האחרון לטסט לאוטו. היה לי too much אז שחררתי. אסע מחר - אם יהיה לי כוח ואולי רק ביום ראשון. השמירה הזאת על הכוחות זה מאבק יומיומי והלחץ מבחוץ הוא לעיתים קשה. ויש גם הוצאות מיותרות על דברים שנדפקו כי לא עשיתי בזמן. ואני סולחת, בעיקר לעצמי ומחפשת דרך לעשות שיזרום עוד יותר חלק. המשימה הבאה היא: הקליניקה. אני חייבת להתחיל לעבוד (הבית עולה הרבה כסף). העבודה כבר מתחילה לזרום, ואני מבקשת שימתינו עד ש... בכל מקרה, זו המשימה לשבוע הקרוב. אתחיל עם השפכטל ביום ראשון - זו העבודה הקשה כאן בבית. אם זה יילך מהר - לא תהיה בעיה. מה איתכם? מה אתם עושים כדי לשמור על מצב גופני נוח? איך אתם מתמודדים עם תקופות עומס ועם לחץ מבחוץ?

זוהרה7

New member
נאווה יקרה - שמחה לקרוא ../images/Emo24.gif

אני חושבת שלקחת על עצמך משימה מאוד קשה עם השפכטל ועם הסיוד. כי זה ממש ממש עבודה פיזית ולא עבודה מול שולחן או משהו כזה. שיהיה לך כוח להמשיך והמון הצלחה עם הקליניקה. שבת שלום. זוהרה*

tiaa1

New member
כמה משמח לשמוע על ההתקדמות

של ה"שיפוץ"... לשמור על איזון בין הרצוי למצוי מבחינת המחלה-זה לדעתי ההישג העיקרי והדרך הנכונה לחיות עם מחלה. כל מחלה.אני בשלב שאני יודעת ש"צריך" לשמור על הכוחות...לעתים אני מגזימה,ואז הגב מאותת לי.... אני לומדת עכשיו "דמיון מודרך" כדי קצת להכניס שקט ורגיעה לבפנים. מוזיקה מאד עוזרת לי.... שבת שלום...אני שומעת המון אמבולנסים רצים לכוון בית החולים. אני רק מקוה שזו הרגישות שלי הפרטית והPTSD הפרטי שלי ולא עוד אירוע... בי.

dodo281

New member
הי נאוה ../images/Emo42.gif

טוב לשמוע שאת מצליחה לשמור על האיזון , וכי את כבר שבה לכוחותייך - לשלב הגדול הבא של המבצע שלך . כל הכבוד על הנכונות והיכולת להתמודד עם עבודה מסוג זה = שפכטל -
ג'וב לא קטן נטלת על עצמך עם בית זה - ואת מתקדמת - בקצב שלך , וכבר נמצאת שלב לפני הפעלת הקליניקה = טוב לשמוע
ואכן - שאר הדברים - אינם בורחים , ו- בבית לטווח ארוך - לא רק שניתן לעשות דברים לאט לאט , אלא - יש אף דברים ש"אוהבים" להיעשות לאט - תוך כדי התקדמות ההיכרות - בינך לבין הבית - מה שלעתים משנה את הזוית/הרעיון - שהיה בתחילה, ובטוח - שמשמר את חדוות העשייה - לטווח ארוך
על כל פנים - מה שבטוח הוא - כי בתקופות של שפל=עייפות - תמיד תהייה לנגד עינייך - עדות ממשית , קרובה ,ומשמחת לכך - כי בזמנים אחרים - יכולה את - ויכולה הרבה !!! - ואילו הקירות המוחלקים שלך - כאמור - לנגד עינייך - תמיד. הנה
לי קטן, בו .....וגם ..... עשר אצבעות לי יש - כל דבר יודעות הן -

dodo281

New member
הערת-שוליים - לידיעת כולם ../images/Emo15.gif

את הודעתי שלעייל - כתבתי אתמול בלילה . ניסיתי לשגרה - ולא נתרצתה לי = נשארה תקועה במצב של היות תקועה באמצע תהליך שיגור - שלא בא לידי סיום. העתקתי אותה לקובץ וורד- לשמרה - עמ"נ לשלחה היום - והרי היא למעלה . ובינתיים -
...... האמת- חיפשתי אייקון של קוף - אבל לא מצאתי ... אז נחזור לעצם העניין - ובינתיים הסתבר כי ה -
- קלט את הודעתי התקועה - דאתמול , העתיקה, כרגיל - הכניס בה אי-אילו שינויים - ושתל אותה בפורום של סיון, כמובן - תחת שמי . ו- זאת - כמענה לודעתה לעייל של נאוה - המופיעה גם היא אצל סיון - ונראה שנשתלה שם . כסיום חגיגי - שלח לי ה-
- מסר מגחך למסרים בתפוז - איש איש וההומור המאפיין אותו . מכירה אני אי-אילו תוכים מדברים - וחביבים הם עלי , אך - איני מכירה תוכים המנהלים שיחות בינם לבין-עצמם , ואף לא בעלי הומור מסוג זה , אז אולי בכ"ז - אין זה
- כי אם - ...., או
,
או
, או סתם -
. אותי חדלה לעניין השאלה . כל טוף לכולם , ושבוע טוף לכם

למעלה