אני מתחילה לפחד...

ציף שלי

New member
אני מתחילה לפחד...../images/Emo5.gif

איך אני אסתדר עם ישי ועם עוד תינוק??? איך עושים את זה??? ההורים שלי, לצערי, גרים רחוק ממני (שעה נסיעה) ובעלי עובד שעות ארוכות. בנוסף אנחנו אמורים לעבור דירה באוגוסט ואני מחזיקה אצבעות שזה יהיה לפני הלידה
**נכתב אחרי לילה של חוסר שינה - ישי החליט שלא בא לו לישון
**

זה מעשי. אל תפחדי.

גם אני גרה רחוק מהמשפחה- ואין לי עזרה. יאמר לזכות חברותיי המקסימות- שחלקן בנות הפורום (ליאת, אפרת) שעזרו לי לא פעם להביא את אופק מהגן (דבר קטן שנראה זניח- אבל מהווה עזרה עצומה). החודש הראשון הוא ללא ספק הכי הכי קשה. הקטן עוד בשלב יניקה ארוכה/ שעות הפוכות, הגדול נכנס למשבר עמוק ומורד- אבל כמו שזה בא ב"בום" ככה זה נגמר פתאום- ביום אחד. מעבר הדירה וודאי יהיה קשה מאוד- ופי כמה אם זה יהיה אחרי הלידה. פתרון? אין לי ממש, פרט לאפשרות לשלם לחברה שתארוז ארגזים וגם תפרוק אותם.

בוניטה3

New member
אפשר להעזר גם בבייביסיטר

גם לי אין עזרה מהמשפחה, אז לקחתי נערה מהבניין והיא לוקחת את הגדולה לשעתיים הקריטיות מ17:00-19:00 פעמיים בשבוע זה לא הוצאה גדולה מדי וכך יש לי יותר זמן לכולם ואני פחות עייפה ועצבנית

בימבילי

New member
עזרה בתשלום.

ישי הולך לגן? אם כן (ואני מקווה בשבילך שכן...) אז תחפשי כבר עכשיו מישהי מהשכונה שלכם שתוכל לבוא אחה"צ לכמה שעות (אפילו שעתיים) ותעזור לך. אם זו תיכוניסטית זה גם יותר זול. וגם עצה פרקטית - בבוקר כשישי בגן (אם הוא בגן) משקיעים בתינוק. אמבטיה, עיסוי, שירים וליטופים. אחה"צ כשישי יגיע מהגן (אני ממש אובססיבית עם הגן שלו...) יותר "מטפלים" בתינוק ומשתדלים להיות רגשית עם ישי. לולינות, אין ספק. אבל אפשרי. והמזל הגדול הוא שזה הולך ונעשה קל עם הזמן. בהצלחה!

ציף שלי

New member
ישי הולך לגן ונראה לי שזה מה שאעשה

עזרה בתשלום לשעות אחר הצהריים.

ציף שלי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

תודה רבה על העידוד! יום אחרי הכל נראה אחרת...

היה על זה דיון מאוד מעניין ומוחשי

בפורום הנקה בשבוע שעבר. זה התחיל מדיון שפתחה טונטי לגבי הנקת הטנדם שלה ולמי נותנים עדיפות ומתי משני הילדים, ואיך להציב גבולות לגדול כשהיא בעצם לא רוצה להציב לו גבולות ולפגוע בו. ומזה זה המשיך לכל תחומי החיים היומיומיים. כתבו שם כמה אמהות מאוד מנוסות שממש פתחו לי את העיניים לגבי מה זה לגדל שניים ויותר. אבל למה אני מספרת כל-כך הרבה? הנה קישור.

היא מניקה שניים: תינוקת ופעוט

זה אמנם התחיל מדיון על את מי להניק קודם ומתי, אך המשיך לסוגיות תמרון ולוליינות בין הילדים.

למעלה