אני מתחילה לשרשר..

גרבע

New member
אני מתחילה לשרשר..../images/Emo105.gif

אני משרשרת לפה את הכפתורים החדשים. ואו המחשב שלי דפוק!הוא נתקע לי כל הזמן.. היה לי בחן בהיסטוריה
אוה מוות! והיום היה לנו בחן פתע בעל פה
עם מורה מעצבנת לאסטרו פיזיקהה שלא מרשה לנו להצביע >< והמורה שלנו רוצה לבחור אותי למועצת תלמידים
אוה קקי! אז יש היום קצת הרבה כי זה גם כפתורים מאתמול שלשום.. יאלה די לחפור XD נתחיל

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אוה קקי. המחשב שלי משמיע קולות מוזרים XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אוך המחשב שלי הומו שעובד לאט

גרבע

New member
../images/Emo182.gif

הקודמת היא לא חדשה OO" נו שיהיה XD איזה חתיכוס טום *-*

גרבע

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

הארי ודני *-* זה הולך קצת לאט..תאשימו את המחשב

גרבע

New member
../images/Emo182.gifטיפה../images/Emo182.gif

ארר.המחשב שלי מטומטם!בחיים שלי לא הייתי יותר בטוחה! הוא יוצא לי סתם מהדברים OO" יש לו פיצול אישיות.. אין לי מושג אם התמונה הזאת מהשבוע או לא [סביר להניח שלא] אבל היא היתה שם OO"

גרבע

New member
../images/Emo182.gifטיפה../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

ארר התפקשש XD דאגי הוא פשוט אליל מין. אוקי עכשיו יש כמה חדשות וכמה שהיו שם אז אני פשוט אפרסם את כולם ..

גרבע

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

נרדמה לי הרגל

גרבע

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

אוי גאד XDDD אני כזה מנערת את הרגל ואחותי פתאום עוברת ורואה אותי מנענעת את הרגל ודופקת עליה והיא כזה"איו גאד צור מה את עושה?" XDD אין לי מושג אם הכפתור הזה חדש או לא אבל הוא חתיך *-* כלומר הם
טוב גם \=

גרבע

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifנאמ יש פה קצת עם כתובות

למעלה