אני מתחילה קצת לנשום

תותילי1

New member
אני מתחילה קצת לנשום

אני לא מאמינה שהגיע הרגע בו אני אומרת את זה אבל אני מתחילה לנשום. הילד המתוק שלי כבר בן חודש וחצי ואני מרגישה שטני כבר מתחילה להבין אותו, להנות איתו ולאט לאט להתחיל לחזור לחיים. אתמול בפעם הראשונה נסעתי לקניון עם הילד, שאבתי חלב ובקניון הוא אכל, היה כיף. הבעיה העיקרית שנשאר לפתור זה שיפור היחסים עם הבעל. אני חושבת שהבעיה העיקרית שלי זה שאני עדיין מנסה להחזיר את הקשר למה שהוא היה לפני הלידה. זאת טעות? ואני רוצה להשוויץ קצת בחדר החמוד שעשיתי לילד המדהים. לקחתי מיטה ישנה צבעתי אותה, צבענו את החדר בשמת בהירה, הדבקנו מדבקה על הקיר והינה התוצאה לפניכם.

תומרלי

New member
תאמיני תאמיני

איזה כיף לשמוע שדברים מסתדרים. את תראי שזה רק ילך וישתפר. לגבי היחסים עם הבעל: מאוד חשוב לעבוד על היחסים עם ילדים ובלעדיהם. צריך להבין שהסטטוס השתנה.אולי לא להחזיר למה שהיה, אבל בהחלט לקבל את השינוי. הוא רק לטובה. החדר נראה מקסים. בהצלחה

isidora

New member
שמחה לשמוע

גם לי לקח בערך חודש וחצי לחזור לחיים כשנסעתי עם מאיה באוטו בפעם הראשונה ממש בכיתי מהתרגשות, הרגשתי שקיבלתי את החיים שלי בחזרה... את הקניונים אנחנו חורשות קבוע אבל אני מעדיפה להניק מאשר להתעסק עם הבקבוק עכשיו, כשאת נושמת, זה הופך להיות הרבה יותר נעים וגם יותר קל לתקשר עם החצי כשיש טיפה אוויר. החדר מקסים, תהני מכל רגע...

Shprintzak

New member
אני לא מבינה...

הקשר בינך לבין בעלך היה בסדר לפני הלידה? אם התשובה היא כן, אזי מה השתנה מהלידה?...

נטע 123

New member
איזה כיף לקרוא

שבאיזשהו שלב הדברים "מתארגנים" על עצמם. אני מחכה שגם אני אוכל לכתוב הודעה כזו...

נעמולה

New member
שמחה לשמוע שהדברים משתפרים

אני הכרחתי את עצמי לחזור "לחיים נורמליים" שבוע אחרי הלידה. יהיו שיגידו שאני לא שפויה אבל היה חשוב לי להרגיש כאילו החיים לא נעצרו עם הולדת הילד שלי. אחרי שבוע הייתי איתו במספרה, ולפני הברית לקחתי אותו ואת החצי שני שלי לקנות בגדים בקניון. לגבי שיפור היחסים עם הבעל - זה לוקח יותר זמן. חודש וחצי עבר ואני מרגישה כאילו פעמים רבות הוא לא מבין מה עובר עלי ימים שלמים כשאני נשארת עם הילד שלא תמיד מקבל תעודת הצטיינות בהתנהגות...ושגם אני רוצה לפעמים למצוא מפלט בלצאת ולהתעסק בדברים של אנשים מבוגרים. אבל אני מאמינה שהזמן הוא התרופה הטובה ביותר גם כאן, ואני חושבת שזו טעות להחזיר את הקשר למה שהיה לפני הלידה כי המצב הוא שונה, הפכנו מזוג ללא דאגות לשלישייה וזה כבר שינוי. תני לזה זמן, אני בטוחה שיהיה בסדר. והחדר? מקסים!!!

תותילי1

New member
אתן נפלאות

כיף לשמוע את דברי העידוד. ואולי זה יהיה מגעיל מצידי לומר אבל זה קצת מרגיע אותי לשמוע שלא רק אני במצב הזה עם הבעל. אני מחכה שהיחסים יחזורו קצת להיות רגועים, נינוחים ו... כייפים.

ו שתי

New member
איזו הודעה אופטימית!

כיף לקרוא (והחדר מקסים). אין כמו התאווררות בחוץ!

למעלה