אני מתחילה שירשור,הכרה עצמית והסביב

אני מתחילה שירשור,הכרה עצמית והסביב

1.השם שלי:רותם 2.כינויי: אוזן(זאתי ששומעים איתה) 3.ארץ לידה:ישראל 4.בית ספר:אשל הנשיא 5.איך היית רוצה להיקרא:שירה 6.תבלין מועדף:אניס 7.שתייה מועדפת:דיאט קולה 8.דיאודורנט\בושם:נטורל פורמולה\אולטרה ויוןלט 9.שמפו וקונדישנר:פינוק 10.האם שחית בעירום פעם:כן 11.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:תלוי על מי 12.צבע מועדף:שחור\כחול 13.האם נמצאת אשם באיזהשהו פשע:עישון גראס 14.חברים\ות הכי טובים\ות:עדי 15.כרית אחת או שתיים:שתיים 16.חיות מחמד:כלב 17.סרט מועדף:קונהד 18.מוזיקה בכללית:הכל חוץ מפופ ומזרחי 19.מכונית מועדפת:פורד פיאסטה 20.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:סבחלה,פאנן,קיצר 21.אוכל מועדף\שנוא:פיצה-אהוב,פיטריות-שנוא 22.חבר\ה לעתיד:לא חשבתי על זה 23.האם אתה מחשבי את עצמך סקסי:ממממ...קצת 24.היחסים עם ההורים:סבחלה 25.בעיר או הארץ שבה היית רוצה לגור:תל אביב או ניו יורק 26.ממתק מועדף:ריזן\פסק זמן\במבה 27.נעליים מועדפות:אול סטאר 28.שיר מועדף:don´t cry-guns&roses 29.אתר מועדף:www.joint.co.il 30.ספורט מועדף(לצפייה):כדורגל 31.הספורט מועדף(למשחק):לא אוהבת להתאמץ יותר מדיי 32.הרגע הכי משפיל בחייך:נפלתי במדרגות ב"ס בשיא הגשם 33.איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה 34.אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:למורה שלי לאנגלית 35.אוספים:לשוניות של הפחיות 36.מה הפחד הכי גדול שלך:מוות 37.תגיד מילה טובה:פאנן 38.ספר מועדף:בת יפתח 39.עיתון מועדף:ראש 1 40.סדרת טלוויזיה אהובה:חברים 41.כמה טיפים מהחיים:שחקו TAKIוכל הבעיות ייפתרו,והצביעו עלה ירוק 42.מפלגה:עלה ירוק 43.חום או קור:פושר 44.מכתב או אימייל:אימייל 45.זמר אהוב:jimi hendrix 46.זמרת אהובה:בריטני ספירס(סתם)אלאניס מוריסט 47.להקות:מוניקה סקס,שוטי הנבואה,דורס ופינק פלויד 48.סרט מצוייר אהוב:סינדרלה\היפה והחיה 49.תאר\י את עצמך ב-4 מילים:צוחקת המון,משחקת טאקי המון(טוב נו 5 מילים) 50.אתה שונא אנשים ש...:משקרים לי ולא מצחיקים אותי 51.אני שונאת מקומות ש..:אין בהם אנשים מצחיקים ואין בהם אנשים שלא יודעים לשחק טאקי 52.אני אוהבת:לשמוע ונגן מוזיקה,ולשחק טאקי 53.האנשים שאתה הכי שונא:סכסכנים ושקרנים 54.מה הכי מגעיל אותך:תנינים וצפרדעים 55.מה את\ה הכי אוה\ת:לשחק טאקי וגיטרות ורדיו 56.משפטים שלך לסיכום:הכל מן ג´ה,ג´ה יס וואן,שיהיה לכם פאנן בחיים 57.שורה משיר או ציטוט של מוניקה סקס:"...החוק היבש לא נרטב אף פעם גם לא מדמעה שך ילדה..."

exit_from_here

New member
ני לא מאמין שאני ממלא את זה

1.השם שלי:איל 2.כינויי: אין 3.ארץ לידה:ישראל 4.בית ספר:איפה שאני גר-כיתה ט´ 5.איך היית רוצה להיקרא:זרובבל או קונילמל 6.תבלין מועדף:מלח 7.שתייה מועדפת:מיץ אשה טרי. 8.דיאודורנט\בושם:ספיד סטיק וטיטניום 9.שמפו וקונדישנר:לא בדיוק מתעמק בזה 10.האם שחית בעירום פעם:בגיל שנה-באמבטיה 11.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:תלוי על מי 12.צבע מועדף:שחור 13.האם נמצאת אשם באיזהשהו פשע:רמאות בחידונים בביצפר,לעבוד על מורים ועוד דברים לא רציניים כאלה 14.חברים\ות הכי טובים\ות:אין 15.כרית אחת או שתיים:דה וואן אנד אונלי 16.חיות מחמד:כלבים 17.סרט מועדף:אחי איפה אתה? 18.מוזיקה בכללית:רוק ישראלי וראפ 19.מכונית מועדפת:סוסיתא 20.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:קיצר,"תראה,תשמע",אחשלי 21.אוכל מועדף\שנוא:אלרגי לפטריות 22.חבר\ה לעתיד:עובדים על זה 23.האם אתה מחשבי את עצמך סקסי:לא 24.היחסים עם ההורים:לא משהו אבל שורדים 25.בעיר או הארץ שבה היית רוצה לגור:רחוק מכאן 26.ממתק מועדף:טיק טאק 27.נעליים מועדפות:מה שהברך שלי מסכימה 28.שיר מועדף:לא יכול לבחור 29.אתר מועדף:תפוז קהילות 30.ספורט מועדף(לצפייה):כדורגל,הוקי קרח,כדוריד וכדורסל 31.הספורט מועדף(למשחק):כדורגל וכדורעף 32.הרגע הכי משפיל בחייך:יש יותר מדי 33.איזה חג אתה הכי אוהב:פסח 34.אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:שאול יהלום 35.אוספים:פעם בולים ועיתוני ספורט 36.מה הפחד הכי גדול שלך:הרבה דברים 37.תגיד מילה טובה:מילה טובה 38.ספר מועדף:העמק ה13 39.עיתון מועדף:שם המשחק 40.סדרת טלוויזיה אהובה:כלמיני 41.כמה טיפים מהחיים:תזהרו מאמהות פולניות, 42.מפלגה:נמאס מפולטיקה 43.חום או קור:תלוי מתי 44.מכתב או אימייל:מייל 45.זמר אהוב:לא יכול לבחור 46.זמרת אהובה:ענבל פרלומטר 47.להקות:החברים של נטאשה,שבק ס´,מוניקה סקס ועוד הרבה 48.סרט מצוייר אהוב:לא יודע 49.תאר\י את עצמך ב-4 מילים:לא בא לי אה?! 50.אתה שונא אנשים ש...:הרבה דברים 51.אני שונאת מקומות ש..:הם חור כמו איפה שאני גר 52.אני אוהבת:מוזיקה 53.האנשים שאתה הכי שונא:לצערי יש כמה 54.מה הכי מגעיל אותך:אנשים 55מה את\ה הכי אוה\ת:לישון 56.משפטים שלך לסיכום:אחשוב על זה בחיוב ואענה לך בשלילה 57.שורה משיר או ציטוט של מוניקה סקס:"לא בא לי לנצח את העיר הזאת"

רותמיקה

New member
אממממממ

אם תדפדפי קצת אחורה תראי שאני עשיתי כבר שרשור כזה ובו כל הפורום(לא כוולל החדשים ) כתבו בו.. את יכולה להכנס לשרשור ההכרות ולכתוב שם פרטים.. אממ איל.. אתה ענית ענית על זה כבר בשרשור שלי...

לא נורא.., נגיד שזה כאילו שהעלית

את השירשור למעלה..

עצלן

מי שרוצה לדעת עליי את כל הפרטים האלה שיתחבר אליי לאי סי קיו 177770079 זה המיספר האמיתי תאמינו או לא

למעלה