אני מתחיל לאהוב את הנקסוס 1 ומע"ה אנדרויד

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
אני מתחיל לאהוב את הנקסוס 1 ומע"ה אנדרויד

אני מודה שבהתחלה הייתי בשוק אחרי שהיית שנתיים עם אייפון נחמד שאפשר להוריד 10 משחקים במקביל נחמד שיש לי גיבוי של הקונטקט בגוגל ואפשר לסנכרן בקלות (אפשר גם עם האייפון) יש לי עכשיו עברית, גם בקיבורוד הבלוטוף הרבה יותר יציב מהאייפון ולא נופל כמוהו כשקניתי בזמנו את האייפון זה היה בעיקר בשביל שיהיה לי מוזיקה וטלפון עכשיו אני רואה שבנקסוס 1 זה אפילו יותר קל, סה"כ תיקיה וקובץ MP3 קניתי כבר 5 שירים מאמזון, ואני מתכוון לשים שירים בעצמי. אני מאוד אוהב את האפליקציה RINGDROID בקלות אפשר לקחת שיר ולעשות אותו רינגטון או להשתמש בו כשעון מעורר אני אוהב את קלות הגיבוי, קניתי MICRO SD 16GB לקחתי את ה4GB, העתקתי את התוכן לתיקיה על המחשב, מהתיקיה העתקתי ל16GB ועבד כמו גדול אני אוהב את התוכנה Gogles בארץ אולי זה לא הכי מתאים, אבל בארה"ב שאני הולך לחנות אלקטורניקה ואני רוצה לברר על מכשיר מסוים, אז נכון שאני יכול לתקתק את שם המוצר ולעשות חיפוש אבל הרבה יותר קל לסרוק את הבר קוד ומיד אני מקבל 50 לינקים יש כמה דברים שמעצבנים, הגוגל EMAIL עובד מצוין, אבל הEMAIL של yahoo עובד, רק שאני מכבה את הWIFI ומשתמש ב3G
קצת מדאיג אותי כל הנושא של הסקיוריטי האם אתם מכירים אפליקציה כמו באייפון שאני יכול על אפליקציות מסוימות לבקש סיסמה? בכל מיקרה אחרי שקניתי חוט USB שמתחבר למחשב, חוט שמתחבר לתקע של המצת ברכב ורמקול בלוטוף BlueAnt S1 אני באופן רישמי מצטרף לאנדרויד אני מאוד מקווה שבפורום יתחילו לדבר פחות על הטלפונים ויותר על המלצה על אפלקיציות אני אתחיל , משחק מאוד מהנה שקניתי Shoot U! יש גירסה חינמית עם 12 שלבים, הגירסה המלאה איזה 90 שלבים בהתחלה זה נראה כמו משחק דבילי, אבל מהר מאוד הוא הופך לסבבה

billc

New member
יכול להיות שאני לא כותב את זה נכון

באנגלית bluetooth

למעלה