אני מתחיל להאמין שיש כאן איזושהי מזימה

DANIAVNI

Well-known member
07/10
ישראל תוקפת בעזה
חיזבאללה ואיראן מגיבים
ישראל וארה"ב מחלישים את איראן והחיזבאללה
סוריה מותקפת ( ואיראן וחיזבאללה לא מסייעים ואפילו רוסיה הידיה ההיסטורית עומדת מהצד)
ומי יודע מה עוד צפוי לנו ( בטח מלך ירדן מרטיב בלילה מרוב פחד)

07/10
ישראל תוקפת בעזה
חיזבאללה ואיראן מגיבים
ישראל וארה"ב מחלישים את איראן והחיזבאללה
סוריה מותקפת ( ואיראן וחיזבאללה לא מסייעים ואפילו רוסיה הידיה ההיסטורית עומדת מהצד)
ומי יודע מה עוד צפוי לנו ( בטח מלך ירדן מרטיב בלילה מרוב פחד)
אלוהים הסביר,

עכשיו כל הרעים מתאחדים בשביל לשמור אותנו במשחק של "להרוג אחד את השני" וכד'.

Harrington

Well-known member
מנהל
המזימה היחידה הוא נסיון של הנרצעים לדחות את עדותו של הנבל .
אלא ש... מכתבו של יו"ר הכנסת מעלה שהוא כלל לא מבקש לדחות את העדות, אלא רק שלא לקיימה ביום רביעי. יעני ראש הממשלה יתחיל את עדותו בכל מקרה ביום שלישי, מה שכמובן הופך את הטענה שמאן דהוא מבקש לדחותה ביום רביעי למגוחכת משהו :).

Cranio

Well-known member
אלא ש... מכתבו של יו"ר הכנסת מעלה שהוא כלל לא מבקש לדחות את העדות, אלא רק שלא לקיימה ביום רביעי. יעני ראש הממשלה יתחיל את עדותו בכל מקרה ביום שלישי, מה שכמובן הופך את הטענה שמאן דהוא מבקש לדחותה ביום רביעי למגוחכת משהו :).

קישטה דג מסריח
שקרן שמזהם פוסטים של גולשים.
מוצית להיום ,סירחון.

Harrington

Well-known member
מנהל
קישטה דג מסריח
כן אדוני. מה שתגיד אדוני. שמא אדוני ירצה ללמוד אנגלית מתישהו ולהפסיק להגחיך עצמו ללא הרף? סתם הצעת ייעול לאדוני, אדוני כמובן לא חייב לקבלה.
שקרן שמזהם פוסטים של גולשים.
כן, ידוע. הקטע הוא שאתה עושה את זה גם לפוסטים של עצמך. אבל מה לעשות, גם אנשים כמוך הם חלק מהחברה ואין לה אלא לקבלם ולהכילם.
מוצית להיום ,סירחון.
אני מבין שהסרחון מטריד את מנוחתך רבות, אם בפוסט קצר של 3 משפטים כבודו נדרש לו פעמיים. אם יורשה לי להציע, אולי כבודו ינסה לצחצח שיניים? הרי מפיו לא יוצא אלא צחנה שמסריחה, כך אני מבין מדברי כבודו, את כל סביבת כבודו. אז נגד זה כאמור קודם, ככל הנראה אין מה לעשות. על החברה להכיל זאת ולחיות עם העובדה שיש בקרבה גם חלשים יותר. אבל בדרך זו לפחות אולי הסרחון שאתה חש ברמה כל כך גבוהה במקום הימצאותך, יירד במעט. לך תדע, שווה לנסות.

הרבה בריאות.
אגב האמור מעלה בתגובתי עליה עשית את עצמך מגיב, נכון כמובן מילה במילה וכרגיל, שום מילת שקר אין בדברים. אמנם ברי מדוע אינך מתייחס לכך עניינית, שהרי אם תעשה זאת בכנות, יושרה, הגינות והוגנות, לא יהיה לך מנוס אלא להודות באמור שם, מה שהופך את דבריך לפניהם לחרטוטציה מצויה. מכאן גם ברור מדוע כבודו נזקק לפוסט קללות שגרתי, שהרי את אי-הכושר (מנטלי או השכלתי) להתייחס עניינית חובה לערפל ככל שניתן. אבל בכל זאת, מצאתי לנכון לציין את הנ"ל ברשותך ;-).

lemner40

Well-known member
1. אני מקווה שאתה לא מצטרף להוזים בקנוניות
העולם הרבה יותר פשוט ממה שאנשים מדמיינים
2. בהחלט הסכנה העיקרית ממה שקורה בסוריה
זה שירדן תתפרק
לסוריה יש גבול קטן עם ישראל בגולן
ירדן יושבת על ישראל לאורך כל האורך.
אם ירדן תהפך להיות אל קעידה או חמאס
הלך על ישראל
להגן על כל הגבול עם ירדן הוא בלתי אפשרי
להזכיר שישראל לא היתה מסוגלת להגן על הגבול הקטן עם עזה ולבנון
אז להגן באופן קבוע על כל הגבולות שלה, חסרים לישראל רק עוד מיליון חיילים.
3. לגבי המלחמה בסוריה
יש שחקן שחמט גאון
במקרה הזה הוא כנראה משחק שש בש, ארדואן
שיזם את המלחמה הזאת, כי הוא הבין שיש רגע אחד בזמן
שלא יחזור על עצמו שאפשר לפרק את סוריה
והוא יכול לקחת את מה שהוא רוצה.
הממשל בארצות הברית אורז מזוודות ולא מנהל את העולם
הממשל הבא עוד לא נכנס
רוסיה תקוע בשלג האוקראיני
החיזבללה רק גמר להלחם והוא מפורק
ישראל עייפה
האירנים חוששים
אין זמן יותר טוב מזה לפרק את סוריה.

Harrington

Well-known member
מנהל
2. בהחלט הסכנה העיקרית ממה שקורה בסוריה
זה שירדן תתפרק
לסוריה יש גבול קטן עם ישראל בגולן
ירדן יושבת על ישראל לאורך כל האורך.
אם ירדן תהפך להיות אל קעידה או חמאס
הלך על ישראל
להגן על כל הגבול עם ירדן הוא בלתי אפשרי
להזכיר שישראל לא היתה מסוגלת להגן על הגבול הקטן עם עזה ולבנון
אז להגן באופן קבוע על כל הגבולות שלה, חסרים לישראל רק עוד מיליון חיילים.
שאלה של החלטה כמובן. כמו שפעם הגבול עם מצרים היה פרוץ ונחשב בלתי ניתן להגנה, עד שמקבלי ההחלטות שינו זאת.

לגבי התפרקות ירדן, אני לא בטוח שזאת סכנה כל כך גדולה לישראל. ראשית אני לא בטוח שזאת תוצאה סבירה לאירועים בסוריה. אבל מעבר לכך, נניח שיקרה, אז? הרי אם זה יקרה מי שייחשבו כ'מורדים' שם יהיו הפלסטינים תושבי הממלכה. התוצאה של סילוק בית המלוכה ההאשמי יהיה שירדן תהפוך רשמית למדינה פלסטינית. אז אמנם סביר להניח שהפלסטינים, כמנהגם מאז ומעולם, יבקשו לכבוש גם את שטח ישראל ולחדור דרך הבקעה וכו'. אבל את זה ישראל יודעת למנוע כשהיא רוצה (ובעיקר, כשהיא מחליטה).

התוצאה תהיה פחות לגיטימציה לפלסטינים תושבי איו"ש (למשל) לדרוש מדינה פלסטינית נוספת ובוודאי כך כאשר יש הסכמה הולכת וגוברת שמדינה כזאת תסכן את בטחון ישראל. כרגע ההסכמה הזאת נבלמת עם הרצון להכיר בזכותו של העם הפלסטיני להכרה עצמית, למדינה וכו'. אבל ברגע שכל זה יתקיים ממילא ובאופן הכי רשמי שרק אפשר? רואה התפתחות כזאת נטו לטובתנו.

למעלה