אלוהים הסביר,07/10
ישראל תוקפת בעזה
חיזבאללה ואיראן מגיבים
ישראל וארה"ב מחלישים את איראן והחיזבאללה
סוריה מותקפת ( ואיראן וחיזבאללה לא מסייעים ואפילו רוסיה הידיה ההיסטורית עומדת מהצד)
ומי יודע מה עוד צפוי לנו ( בטח מלך ירדן מרטיב בלילה מרוב פחד)
המזימה היחידה הוא נסיון של הנרצעים לדחות את עדותו של הנבל .אני מתחיל להאמין שיש כאן איזושהי מזימה
אלא ש... מכתבו של יו"ר הכנסת מעלה שהוא כלל לא מבקש לדחות את העדות, אלא רק שלא לקיימה ביום רביעי. יעני ראש הממשלה יתחיל את עדותו בכל מקרה ביום שלישי, מה שכמובן הופך את הטענה שמאן דהוא מבקש לדחותה ביום רביעי למגוחכת משהו .המזימה היחידה הוא נסיון של הנרצעים לדחות את עדותו של הנבל .
אלא ש... מכתבו של יו"ר הכנסת מעלה שהוא כלל לא מבקש לדחות את העדות, אלא רק שלא לקיימה ביום רביעי. יעני ראש הממשלה יתחיל את עדותו בכל מקרה ביום שלישי, מה שכמובן הופך את הטענה שמאן דהוא מבקש לדחותה ביום רביעי למגוחכת משהו .
כן אדוני. מה שתגיד אדוני. שמא אדוני ירצה ללמוד אנגלית מתישהו ולהפסיק להגחיך עצמו ללא הרף? סתם הצעת ייעול לאדוני, אדוני כמובן לא חייב לקבלה.קישטה דג מסריח
כן, ידוע. הקטע הוא שאתה עושה את זה גם לפוסטים של עצמך. אבל מה לעשות, גם אנשים כמוך הם חלק מהחברה ואין לה אלא לקבלם ולהכילם.שקרן שמזהם פוסטים של גולשים.
אני מבין שהסרחון מטריד את מנוחתך רבות, אם בפוסט קצר של 3 משפטים כבודו נדרש לו פעמיים. אם יורשה לי להציע, אולי כבודו ינסה לצחצח שיניים? הרי מפיו לא יוצא אלא צחנה שמסריחה, כך אני מבין מדברי כבודו, את כל סביבת כבודו. אז נגד זה כאמור קודם, ככל הנראה אין מה לעשות. על החברה להכיל זאת ולחיות עם העובדה שיש בקרבה גם חלשים יותר. אבל בדרך זו לפחות אולי הסרחון שאתה חש ברמה כל כך גבוהה במקום הימצאותך, יירד במעט. לך תדע, שווה לנסות.מוצית להיום ,סירחון.
שאלה של החלטה כמובן. כמו שפעם הגבול עם מצרים היה פרוץ ונחשב בלתי ניתן להגנה, עד שמקבלי ההחלטות שינו זאת.2. בהחלט הסכנה העיקרית ממה שקורה בסוריה
זה שירדן תתפרק
לסוריה יש גבול קטן עם ישראל בגולן
ירדן יושבת על ישראל לאורך כל האורך.
אם ירדן תהפך להיות אל קעידה או חמאס
הלך על ישראל
להגן על כל הגבול עם ירדן הוא בלתי אפשרי
להזכיר שישראל לא היתה מסוגלת להגן על הגבול הקטן עם עזה ולבנון
אז להגן באופן קבוע על כל הגבולות שלה, חסרים לישראל רק עוד מיליון חיילים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.