אני מתחיל להיות רעב

אני מתחיל להיות רעב

אתמול התחלתי להיות ממש רעב התחלתי לישתות מיים בטירוף מרוב רעב אני מתחיל להתעצבן ולהיות ממש עצבני !!! זה דבר תיקני ?? ואני לא יודע מה לעשות אני מת מרעב אני שותה את האקטימל על הבוקר אחר כך קוטג´ קטן ואחר כך את הסופרדין זה הוויטמין שאני מקבל ובצהריים מרק ירקות ובערב עוד קוטג´ וגם יש את המיצים של סלט הירקות את זה אני שותה כי אמרו לי שזה מלא בויטמינים אז מה לעשות שכל זה לא מספיק ? היום אני שוקל 136 מתוך 151 זה טוב ? נ.ב עברתי את הניתוח בדיוק ביום שני שעבר האם זה בסדר ? 15 קילו פחות
אז מה אתה אומר רייקו זה טוב או לא??? בברכת בוקר טוב ונפלא ערן איש הכריש בקצב הזה אני יהיה איש הסרדין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלגיה**

New member
ערן ../images/Emo42.gif בוקר טוב

הרעב אצלך טבעי,הגוף מאותת שהוא רוצה עוד ובמיוחד במשקל שלך,וא מאותת על רצון בלספק לו אנרגיה.עוד מעט הדיאטנית תוסיף לך פירה וירקות מבושלים שיגרמו לך לשובע אמיתי. לדעתי אם תתחיל את הבוקר בקוטג´ ובערב תשתה אקטימל אז תהיה פות רעב כי באקטימל יש פחמימות שגורמות לך לרעב אח"כ.תנסה הפוך ותראה אם זה עובד. מעבר לאוכל האם אתה שותה מספיק? תנסה מיץ פטל דיאט ללא סוכר,זה מרגיע את הנשמה.ואם שותים הרבה אז פחות רעבים. כל הכבוד על הירידה בהצלחה בהמשך שלגיה

orenhaim

New member
התפריט היומי

לדעתי התזונה שלך אינה תקינה ואינה מסודרת הן מבחינת מה לאכול והן מבחינת החלוקה לאורך היום. אתה צריך דחוף לפנות לדיאטנית שתתן לך תפריט מסודר על פני שעות היממה. הייתי רושם את התפריט שלי אבל לכל אחד יש את שלו וצריך להיות במעקב של דיאטנית לפחות בשנה הראשונה.

היי לך , קודם כל מדהים אותי קצב

הירידה שלך במשקל , עבר קצת יותר משבוע וכבר הפחתת 15 ק"ג , אפילו אם ניקח בחשבון את המשקל ההתחלתי שלך זה נראה לי ממש המון. גם אני ביום החמישי בערך אחרי הניתוח התחלתי להיות רעבה והדיאטנית בוולפסון אמרה לי שזה נורמלי לחלוטין . אגב האם עדיין לא הורידו לך את הסיכות ? לי הורידו אותן לאחר שבוע ואז גם קיבלתי תוספות לתפריט כמו 5 כפות פירה , ירקות כמו גזר,קישוא,כרובית,ברוקלי,חציל לבשל אותם כמרק או גבץ עם רסק עגבניות ו-5 פתית ליום. עד היום אגב שלושה שבועות לאחר הניתוח הורדתי 7.5 ק"ג ממשקל התחלתי של 127 ק"ג. ההצעה שקיבלת בנושא שתיה ממותקת (דיאט) היא מדהימה לדעתי , פותרת לי המון בעיות של חשק למשהו מתוק וגם מעודדת שתיה מרובה, מה עוד שאני סותמת את עצמי עם השתיה. בכל אופן אני חושבת שאתה נמצא בשלב של פגישה עם דיאטנית אז תבדוק את העניין. המון הצלחה בהמשך חושבת ותוהה

למעלה