אני מתחיל לתכנן את הנסיעה שלי לאנגליה

בסטיאן

New member
אני מתחיל לתכנן את הנסיעה שלי לאנגליה ../images/Emo9.gif

זהו, היום סיימתי סופית בצפר
הבגרות האחרונה, בספרות, ועשיתי אותה היום ואמרתי שלום ולא להתראות לבצפר שלי ב-6 השנים האחרונות. עכשיו יש לי שמונה חודשים עד הגיוס, אותם אני מתכנן לבלות בעיקר בעבודה, בכדי לגייס מספיק כסף לטיול שאני מתכנן לאנגליה. עדיין אני לא יודע תאריך מדוייק (תלוי כמה כסף אני ארוויח, וגם כמובן בלוח ההופעות של קין!) או עם מי, אבל זה הולך לקרות. אחד הדברים שאני בטוח אעשה זה לראות הופעה של קין (לפחות אחת
), וכנראה גם למשחק כדורגל אחד (איזה מחירים אסטרוניימים אומג O_*). אז זהו. זה מה שרציתי לספר לכם

כיף כיף כיף ../images/Emo99.gif

אני כמעט וגומרת לתכנן את הטיול שלי לאנגליה. זה כבר מגיע לשלב המורט עצבים, אבל אני מניחה שבסוף זה יהיה שווה את זה. בדיוק כשאני שם קין יהיו רק בספרד ובפורטוגל
בהצלחה בתכנון!! ואני אשמח לעזור (גם עם הידע המועט שיש לי...)

justin9

New member
שרי, תכננת את הטיול לאנגליה בלי שום קשר

להופעה של קין?

אני לא לבד בטיול ../images/Emo3.gif

והחופש היחיד שיש לנו השנה זה באוגוסט, מה לעשות... אבל לא לדאוג, אולי שנה הבאה אעשה עוד טיול במיוחד להופעה של קין

איתי, ברור../images/Emo35.gif

אבל תדעי שלא בטוח ששנה הבאה הם יופיעו, הם בטח יעבדו על האלבום ולא נראה לי שאז הם יעשו TOUR
אולי הופעה פה הופעה שם

justin9

New member
מזל טוב

לסיום ביה"ס (ואם כבר אז גם לכל שאר המסיימים בפורום). בהצלחה בגיוס הכסף ובארגון הטיול.
וכשכבר תהיה ממש קרוב לנסיעה (ולהופעה כמובן), אני אבקש ממך כל מיני דברים קטנים, שוליים וברי ביצוע לחלוטין כמו למשל לחטוף את טום ולהביא לי אותו במתנה ליומולדתי באוקטובר עד אז ודאי כבר תחזור

בסטיאן

New member
חחחחחח אין בעיה בכלל ../images/Emo22.gif

אני מקווה שלא יעשו לי בעיות במכס כשיפתחו את המזוודה ויראו בפנים טום
קשה לי להאמין שאני אחזור עוד אוקטובר- כלומר הנסיעה והשהייה תעלה בסופו של דבר מאוד ביוקר, ואני צריך לעבוד בפרך בשביל להשיג כל פני כדי שזה יהיה מושלם. וכמו שאמרתי- אני מתגייס עוד שבעה חודשים (מרץ 2008) אז יש לי זמן גם מבחינת הצבא. מי יודע, אולי יתמזל מזלי לנסוע בקריסמס ?

טום? חשבתי שאתה מעדיף טים. אם זה טום ישר

אליי- כן?
ואם אתה צריך עזרה, אז אני אמנם עצלנת אבל יודעת דבר או שניים על לונדון

הוא בטח לא ייכנס למזוודה, רק הראש שלו דורש

2 מזוודות
----הרשעות זה לא אני, זאת גיתית- היא נתנה את הרעיון הבסיסי---

../images/Emo3.gif אני אמרתי שהוא לא ייכנס או שאת המצאת

בהשראתי? כי אני לא זוכרת שאמרתי את זה

justin9

New member
כל עוד

שלכמה מחברי הפורום הרואים עצמם כאנטי טום אין קשרים במכס - הדרך פתוחה
וגם... ראית למה בחרתי לבקש ממך ולא מגיתית? כי גיתית לא תעמוד בפיתוי תיקח לעצמה ולא תתחלק
טוב אבל אפשר להבין

העכביש2

New member
שיהיה בהצלחה

אנגליה יקרה פצצות לצער כולם אבל אני מקווה שתסתתדר... גם הופעה של קין וגם משחק כדורגל נשמע מעולה

למעלה