אני מתחיל...

CHEZKI16

New member
אני מתחיל...

להאמין שהאדם נוצר מן הקוף כשאני רואה איזה יצורים יש פה!

תאמין לי אתה צודק!!!

מי שמאמין רק בחומרי ואין לו אמונה בנשגבות כמו ה' והתנ"ך, הוא אדם רדוד מאוד!!!

demoloc

New member
יאללה,נרד לרמה של הכללות

אני חושב שכול אחד שנולד עם אותה אמונה ומאכילים לו אותה לפה והוא לעולם לא פיקפק אפילו בדבר אחד שנאמר לו, הוא לא רדוד , הוא בנאדם עמוק אינטיליגנט , אה...סליחה , הוא אידיוט! אני קובע שכאת ביסלי הוא יוצר ומחריב העולמות, זהו זה! ואני לא צריך שכמה אנשים או דרווין יגידו לי שאני טועה! (*משתחווה*) כל התשואות לביסלי! , חיי ונפשי כתודה לטעמך. שאני אוכיח שביסלי יצר את העולם? למה לי? אתם לא מוכיחים את הטענה שלכם! , מי שלא מאמין בביסלי הוא בלי ספק אדם שלא סיים את כיתה ד' . יודעים מה? אינ אפילו אוכיח , ישנו ספר קדוש , שנכתב במקריות על ידי, הספר הביא את כל דברי החכמים לתוך אימרה קדושה אחת "אין אין כמו ביסלי! של אוסם" . כה דיבר אלוהיי, כה דיבר אלוהי העולם, כה דיבר

Levos

New member
מי שמאמין באמונות טפלות

ולא טורח לבדוק שאמונותיו סותרות את המציאות, הוא אדם רדוד מאד.

Charles Darwin

New member
יודעת למה המציאו את המונח

"חזיר שוביניסט"? כי להגיד סתם "שוביניסט זו מחמאה לשוביניסט אמיתי. אז הוסיפו "חזיר" כדי שיהיו לזה שיניים. גם הפלסטינאים השכילו לקרוא לפעולות של צה"ל בשטחים "פעולות טרור" מאותה סיבה. אני מניח שזו גם הסיבה שאת טוענת שאנחנו "רדודים". כי זה לא ממש מעליב אם תגידי שאנחנו פשוט לא מקבלים את מה שלך נראה מובן מאליו (כי זה מה שלימדו אותך).

לא לימדו אותי

ואני גם לא דתייה. אתם אפילו לא מנסים לרדת לעומקם של הדברים הכתובים בתנ"ך. מה שכתוב שם זה לנפש, לנשמה. מה שהמדענים כותבים זה כדי לספק את יצר הסקרנות שלהם וזה בא על חשבון אחרים חסרי ישע כמו בעלי חיים. אולי יש כאן גם רצון לתהילה, כסף וכבוד.

demoloc

New member
אני לא יודע לגבי האחרים

אבל בגיל 14 , אני התחלתי להתעניין בדברי קודש , למדתי (ולא בתורה שיטחית) על היהדות , האיסלאם והנצרות . בנוסף לזה,תמיד היה לי עיניין באבולוציה . בסופו של דבר מספר הרעיונות שניסתרו כבר בכל הדתות , ובפארדוקסים ואופן חשיבה שמשתנה שם בכל מצב ("לא תרצח" , "הבא להורגך השקם להורגו"). לעומת הפשטות הכה מורכבת של האבולוציה, ששם כל דבר כמעט הוא פשוט היגיון בריא . זה היה התוצאה ההגיונית עבורי

היהדות היא הכי טובה

מפני שממנה התפתחה הנצרות, ואילו האיסלם התפתח מהפגאניות (עבודת אלילים). החוקים והמצוות ביהדות (לא תרצח) נועדו כדי להבדיל אותנו מבעלי החיים שההריגה נחוצה להשרדות חייהם. אם נתחיל להרוג כמו החיות, (בעצם יש כבר בני אדם כאלה, שרוצחים), זה אומר שאין לנו בינה.

Levos

New member
ראשית, גם האיסלאם צמח מהיהדות

שנית, העובדה שדתות נוספות לקחו אלמנטים מהיהדות לא הופכים אותה ליותר טובה. שלישית, בכל חברה אנושית היה קיים חוק כזה או אחר של "אל תרצח", גם בחברות פאגניות.

א. טעות

האיסלם לא צמח מהיהדות, בוודאות. (גם אני חקרתי את הנושא). ב. העם היהודי הוא הכי מוסרי משום שהיהדות היא הדת הכי מוסרית שקיימת. תראה לי עוד דת שמתעקשת על יחסים בין אדם לחברו, מצוות אתיות מוסריות, הסתפקות במועט וכדומה. ג. בקשר ל"לא תרצח"- בני האדם התאגדו לקבוצות ולחברות כדי להתגונן מפני אנרכיה מוחלטת, לכן הם חוקקו חוקים מתבקשים מסוג זה.

Charles Darwin

New member
..............................

א. יש קשר בין האיסלאם ליהדות אבל לא משנה. ב. בודהיזם? נצרות?? כל דת כמעט???...השאלה איך מפרשים אותה.. ג. נכון. הם התאגדו, חוקקו חוקים, המציאו דתות...

הדתות המונותאיסטיות צמחו מן היהדות

ולכן הבלעדיות למוסריות היא של היהדות.

Levos

New member
גם לדתות פוליתאיסטיות יש מוסר

מוסר הוא אחד מהבסיסים של כל דת שהיא.

Charles Darwin

New member
היהדות העתיקה מהמיתולוגיה הבבלית

ולכן הבלעדיות על המוסר היא של האיראנים..

העם ששרד לאורך כל ההסטוריה

הוא העם היהודי, והוא נוסד כאשר אברהם אבינו ניפץ את הפסלים והאלילים וכך למעשה היה הראשון להקמת היהדות.

Levos

New member
בואו נראה, מה יותר אתי

עין תחת עין, שן תחת שן או אם נותנים לך סטירה הפנה את הלחי השנייה

qet1

New member
היהדות התפתחה מהפגניות

חלק גדול מהמצוות בתורה היו קיימות קודם לכן בתור טקסים פגניים(העלאת קורבן לאלים,למשל),היהדות לקחה אותם והפכה אותם לסגידה לאל אחד בלבד אבל אלוהים ציווה עלינו להרוג חיות, זה כתוב בתורה
האם את אומרת שלאלוהים אין בינה?

Honey Bunny

New member
יש הבדל

בין הדברים הבאמת חכמים שמועלים בתנך, לבין קבלה של הדברים כמו שהם לקרוא סיפור חכם שבו הוזכר אלוהים וישר להאמין באלוהים זה רדוד אבל לקרוא את אותו סיפור והבין ממנו את המשמעות על החיים (ואולי אלוהים הוא בכלל משל למשהו) זה להתעמק

למעלה