אני מתחננת לעזרה

אני מתחננת לעזרה

לבן שלי קרתה תאונה ואיבד חצי יד. בניתוח חיברו לו האצבעות אבל הפגיעה היתה כל כך עמוקה שהלכו לו הגידים והעצבים באגודל ובשתי האצבעות הקרובות. לא יודעת עדיין איך אוכל להמשיך לעבוד והיות גם לצידו, לא יודעת איך יהיה אפשר לעזור, אבל יהיה צורך בעזרה. בינתיים אם יש מי שנוסע לכיוון נהריה אשמח לתאם טרמפים בשבוע הקרוב. אשמח אם תתנו לי רעיונות איך לעזור ותודה מראש לכולכם גלית

נירה63

New member
מכטורה לקפה יקרה קבלי קודם כל חיבוק חזק.

איני באה ממקום של לשפוט או להעביר ביקורת, ההיפך הוא הנכון אז כל מה שאכתוב כאן קבלי כדבר שבא ממקום חיובי וטוב ומחזק,בסדר? ראשית החלמה מהירה לבנך והמשך איסוף כוחות לך ולבני ביתך, משום שכרגע אתם חייבים לאסוף את עצמכם ולעזור ולתמוך ולחזק את הבן שלך. בואי נסתכל רגע על חצי הכוס המלאה....הבן שלך עבר תאונה קשה, אבל עבר , עובר אותה, מפני שכנראה זהו ניסיון ואתם תעמדו בו. אין לך ברירה, עברת כל כך הרבה עם הבן שלך, היו עליות והיו מורדות ועברתם את הכל, יודעת למה?? מפני שבחרת לעבור את המיכשולים ביחד איתו, כך אני מאמינה, אם תחליטו לעבור את המכשול הנוכחי תצליחו, אם תחליטו אחרת אחרת יקרה. אבל אני מכירה אותך, ואת תהיי חזקה ותמשיכי לחייך ולתמוך בבן שלך, ותראי שתעברו את הקושי ותצאו ממנו חזקים יותר. נכון, שכעת הכל נראהקשה, כואב, בלתי נסבל...אבל לאט לאט מכורה....צעד צעד. ראשית אמרי תודה לאלוהים שיצא מזה בחיים, ומכאן בואי נחשוב מה הוא זקוק? האם התאונה ארעה במהלך עבודתו? האם פנה לביטוח לאומי לסדר אולי אחוזי נכות ועזרה?? מכורה לקפה אהובה, קבלי חיבוק נוסף לשבת, חיבוק מלא אהבה ואנרגיות חיוביות, ואמרי לי מה הוא עוד צריך? אולי אוכל להצטרף לעזרתך...בואי ננסה. יש לך את מספר הפלפון שלי ואת מוזמנת להתקשר אלי . אני מרגישה ומאמינה שתעברו את הקושי הזה. שבת שלום ורק בריאות וכוחות , באהבה גדולה נירה.

נירה הדמעות לא מפסיקות

תודה נירה, את באמת יודעת מה עברתי עם הבן הזה, מה כבר לא... אבל הפעם המרחק מוסיף. תאמיני לי שבעבר כל מה שקרה וגם הייתי לצידו זה היה בוא נגיד, מבחירה. הפעם, הוא עבר דירה, סליחה, הם עברו. והוא רק רצה לטוב כי טוב לו שם. 3 שנים לא הולכים ברגל. ואת יודעת מה? את צודקת, צעד צעד הכל נראה לי שחור כרגע, המרחק, הורג אותי. תודה, אני אעדכן אותך בהמשך לגבי ביטוח לאומי הוא יגש ביום ראשון אחרי הבדיקה בבית חולים. התאונה קרתה בבית כך שלא יקבל ביטוח ממקום אחר. תודה לך נירה נדבר מבטיחה לך גלית

קלימארו

New member
מחבקת אותך ואוהבת המון

אתקשר אליך מחר. (לא יודעת אם מתאים בשעה כזאת)

קבלי../images/Emo24.gif גדול מימני ומהבנות שלי תחזיקי

מעמד והחלמה מהירה לבנך היקר לך מאוד נשיקות לך ולילד אילנית

טליW

New member
אוי ואבוי ואבוי... חזקי ואמצי יקרה../images/Emo24.gif

מקווה שבנך יחלים וישוב לאיתנו במהירות.

תודה לכולכן בנות יקרות ולמעריץ במסרים

אני גם לא ממש נורמלית. אתמול בלילה כשעוד הכל היה טרי מטרי, אני חשבתי על האנשים שאני בעצמי עוזרת להם, מי יקח פיקוד... הוא יחלים מהפציעה בטוח. החשש הגדול... כרגע מחריף כי לא יכול לקבל משככי כאבים למעט אופטלגין. לציין גם שהניתוח עבר רק על חומרים קלים מאוד מאוד, ושם בעצם החשש הקשה והכבד שלי. אבל אתן יודעות מה? התרגלנו לחיים, ובדיוק מאותה הסיבה נתרגל גם לזה ובתפילות שלי מקווה שהתחנונים להחלמתו יעלו יפה. תודה לכולכם, ואח"כ, כשארחם על עצמי שאני לבד (מעבר לאחותי, והילדים שלי) אזכור את כולכם בליבי אני כבר לא לבד שוב המון המון תודה גלית נ.ב. לגבי עזרה, ביום שני אהיה בצפון ואהיה בקשר עם נירה, נראה מה אפשר שם לעזור

נירה63

New member
מכורה יש עזרה בהגעה לנהריה מחיפה.

אם תצליחי להגיע ברכבת לחיפה, אח שלי יוכל לתאם איתך ולהביאך לנהריה. אחי עובד באינטל ומידי יום מסיים בשעות לפנות ערב ומחיפה נוסע צפונה לכרמיאל, בשמחה יעזור, רק נתאם, מחכ לך בחיפה.

אדבר איתך מחר - כרגע אני מגייסת תרומות עבורם

ברדיו מי שרוצה, רדיו לב המדינה, שמים סוף לסמים בסביבות שעה 10:45 המון תודה גלית

אהובתי ../images/Emo24.gif

שולחת לך מפה אלפי נשיקות, חיבוקים וחיזוקים. הלוואי ויכולתי לעזור ולו במעט. נשיקות מליון,

למעלה