אני מתחתנת ומבקשת עזרה

hoomi

New member
אני מתחתנת ומבקשת עזרה

בבחירת שיר כניסה לחופה. לא משהו דביק חלילה, משהו מיוחד ונוגע ללב. תודה מראש

ניימן3

New member
דויד פרץ כתב מדריך מכובד מאד בנושא.

קוראים לזה: הצעות לשירי חתונה קצת אחרים. נראה לי שאגש אליו לייעוץ אישי אם אי פעם אתחתן :]

featherhead

New member
מזל טוב!../images/Emo79.gif

אני אמנם לא מבין יותר מדי בחתונות, רומנטיקה או מוזיקה אבל הנה עלו לי הרגע בראש כמה שירים שאולי יתאימו. Jens Lekman - You are the light כידוע, בכל חתונה מאכילים את האורחים בלקרדה, והזמר השוודי ינס לקמן הוא בעצמו סוג של דג מלוח, אבל אחד רגיש ועם שירים רומנטים. השיר עצמו ממש חמוד ויש בו חצוצרות קצת לא קשורות, אבל תנסי ואולי תאהבי. את יכולה לשמוע גם את Black cab שלו, שמתחיל בנגינת אורגן מצויינת ומסתיים בפעמונים. אבל זה בהנחה שהחתן שלך הוא גוי. PJ Harvey - Good Fortune, כי אני לא מכיר שירים רומנטים יפים יותר מזה. הוא גם חגיגי ושמח, אבל לא כמו איה כורם. ואת יכולה לבחור גם ב- Lamb - Gorecki, אם לא איכפת לך להפחיד את האורחים (ואת בעלך). השיר עצמו יפה ומהפנט, מה גם שהמילים מאוד מרגשות.. או פנאטיות. אם את באמת מתעניינת, אפשר לראות ביוטיוב את הקליפ (=גרסא ערוכה שחותכת חצי מהשיר). זהו בערך, המון מזל טוב ושנים של מוזיקה טובה:) אסף

donell

New member
אומנם זה די קיטצ'

אבל אולי יילך ..נראה לי מתאים Ryan adams & the cardinals-always on my mind

silver jew

New member
אמממממ.....

sam cooke - that's it, i quit, i'm moving on סתם, נו, -אמיתי עכשיו: rip chords - ding dong שיר חתונה אמיתי וכייפי.

PrinceOFdespair

New member
../images/Emo190.gif

Coil - The First 5 Minutes After Violent Death אחממממ אחמממממ..... רצועה רומנטית וכיפית לחיי נישואין בריאים ושלמים

למעלה