אני מתחתנת !

דניאל81

New member
אני מתחתנת ! ../images/Emo23.gif

האמת שממש לא. אפילו לא בכיוון. אבל זה מה שהייתי רוצה להגיד. סליחה לצרוח ! ויותר מזה בא לי להודיע לעולם שאני בהיריון. אבל אני לא. עוד לא. זהו. סתם חשבתי שתרצו לדעת מה האשה הזו רוצה.

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

ואני כבר חשבתי איזה כבוד לפורום שבאים ומודיעים אצלו הודעות שכאלה. בכל אופן, חמדתי, הכל בר ביצוע...

את חמודה!

והאמת היא, שעם המבחר ה... של הגברים של היום... אני מעדיפה לוותר על חלום החתונה!

ymz

New member
יש עוד כמה טובים בודדים .

פיספסתי אחד כזה האמת

מצטערת, אבל...

רוב הגברים כל-כך אכולים בגאווה, שזה פשוט דוחה! גברים כאלה, אני לא יכולה לראות את עצמי בתוך מחוייבות רגשית איתם!

סקארלט, יקירתי.. ../images/Emo13.gif

אני יודעת, זו הייתה דוגמא עדינה! ומזל-טוב!!! - אם תספיגי צמר-גפן באלכוהול (וויסקי, וודקה, או ערק) תניחי את הצמר-גפן על המקום ותלחצי דקה עם השיניים, הכאב ירגע לשעה שעתיים ואולי אפילו יותר.

יש גם פסיכופטים למיניהם..

על העיצה. ואני ממנה אותך בזאת [מאחר ומערכת החיסונית שלי בקנטים] למגישת הפינה היומית בעינייני תרופות סבתא!

מוכנה בכיף לקבל את המינוי ../images/Emo9.gif

לסקארלט ולכל החבר'ה, כל מי שמרגיש לא טוב, מוזמן בכיף לבקש תרופות סבתא ופיתרונות הומאופתיים-תזונתיים, ארומותרפיים ועוד, אשמח לעזור ולייעץ, ככל יכולתי. סקארלט, הפיתרונות למערכת-החיסונית שלך, תוכלי למצוא אותם בחסה, שום ובצל, דבש במקום סוכר, גם יכול להוסיף והרבה!

בוודאי.

רק לא לפתוח אלפי הודעות בנושא אלא לדאוג לשרשר הכל ביחד.
וכך יוצאת לדרך פינתי של הזהב הלבן!

תיראי

בקשר להיריון... אולי אני יכול לנסות לעזור...
אבל אולי אם תנסי להפסיק לקחת גלולות כמה זמן זה גם יכול יעזור...

tucoco

New member
הממ ..חתונה אני לא יודע ... אבל ...

דניאל היקרה הממ ... חתונה אני לא יודע. את לא חושבת שכדאי שנכיר קצת קודם לפני שאנו קופצים ? אבל בנוגע להריון ... יכול להיות שאפשר לסדר משהו. מה אמרת מספר הטלפון שלך ?

למעלה