אני מתכבדת בזאת לפתוח שרשור יומולדת

אני מתכבדת בזאת לפתוח שרשור יומולדת

לאיילת לבנדר א ^__^
מכיוון שלא מנומס לשאול אישה כבודה לגילה, אני אקדים ואומר שהיא בת 13! ובכן... שתזכי להמון יורוסוי, בלונים, עלעלי סאקורה, שנים וכו' וכו', תרנגולת מתה שרבי מניף שלי! ^^ צווארך כ2ר2ור, לחייך כשושנ*ם ונמשייך כשמשות קטנות~ (ותזכרי לנצל היטב את זה שאת עכשיו גדולה ממני בשנה ל3 ימים שלמים
) נ.ב. אם מישהו פתח לפני את השרשור הזה, ובכן... אני אשאיר שלושה נקודות מאיימות, לדמיונו הפורה של בן הבליעל P:

cRitiCaL KitTy

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo113.gif../images/Emo191.gif../images/Emo205.gif

לא מוכשרת בברכות... קחי בלון הליום אחרי שהוא כבר לא עף... O~~~~~

לבנדר א

New member
אוווו, אהובתי. ^_^

שערותיך כנחלים שחורים משחור, הגולשים לצדי פניך היפות והמאירות כאור הבוקר. אוהבת אותך מאוד מאוד, צ'יבית שלי. ^_^ הרבה הרבה תודה ונשיקות וחיבוקים.

Sakai Shana

New member
הווו, זה היומ? O:

איילללללללת333333> מזלטובלךבובע'לה.{: איצ'ימאחוריך. {:

Hinamori

New member
מזלטוב !!!111111 ^____^

[רנרוקי ואיצ'יהימה יותר טוב מאיצ'ירוקייייי]

ShuNka

New member
מזל טוב ../images/Emo2.gif

פאהו פאהו~ *קונפטי* איה ;0; הכנסת לי קונפטי לעין >_> אופס D: < שתקי. את אמורה לברך את איילת עכשיו ~0~ אה, נכון... ובכן
? ~ מ - ז - ל ~ ט - ו - ב ~ ^__________________^ *קונפטי* איה נו ;0;

JeeChan

New member
איילת צ'אן *-* מזל טוב DDDDDDD:

שיהיה לך יומולדת נפלא D= *חיבוק*

Rukia San

New member
מזל טוב..

שתזכי לראות הרבב איצ'י ני ליד המיטה בבוקר~ ישלי מקשים דביקים אז אי אפשר לעשות סימני קריאה..;; -סתמי. סליחה, סליחה.. - את לא אמורה לברך מישהו? אה, נכון, מזל-טוב איילת צ'ע ^^ מצטערת שאין המון סימני קריאה..;; תדמייני שיש..X.X

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif איילתתתתתתתתתתתת ^____^

מזל טוב כפרעינייםנשמה שלי!!11 את כזאת צ'יבית חמודה מאממת, אני אוהבת אותך המוהמון! שתזכי לתיקיית תמונות בישיות לאללה של ביקי, ועוד המון דברים מגניבים וכן!!111 ^__^ |מוחתאונסתוכו'|

למעלה