אני מתכבדת לפתוח את שרשור ההיכרות..

אני מתכבדת לפתוח את שרשור ההיכרות..

באמת שחיפשתי בארכיון של הפורום שרשור היכרות. אבל מה? לא מצאתי אחד כזה.
ולכן, שמי אסיף שרתוק דרור, בת 11, נושאת (נכון לעכשיו) את ה-CFP-ET-U2125 של ERGOTECH. נקנה לפניי שלושה ימים או משהו בסביבות הזמן הזה (והוא כבר מלא! אבל זה לא מפתיע, בסה"כ 256 מ"ב). ואתם?

weird dust

New member
טוב גם אני יוסיף ../images/Emo13.gif

אני סער, גר באיזור חיפה, בן 18 וקצת הרבה
אני מחזיק בידי IRIVER H340 ומאוד מרוצה. אצלי הוא אפילו לא קרוב למלא אבל הוא מצויין לגיבוי של המחשב.

TheRealDeal

New member
../images/Emo13.gif

אני דור, בן 15, משתמש בiPod 4th generation של 20GB כבר יותר מחצי שנה בשימוש אינטנסיבי, משתמש בחצי למוזיקה, ובשאר כשצריך להעביר קבצים גדולים במיוחד.

bitonano

New member
אני...

איתמר בן 17, יש לי H10 שהולך איתו לכל מקום בפלאנטה!

Unaffected

New member
אני,

סהר,בת קרוב ל14,מישוב נידח ולא מוכר בשומרון בשם אורנית P-: אין לי כרגע שום נגן אבל מקווה שבקרוב

matke

New member
../images/Emo13.gif

אני מתן בן 12 מקווה ליהיות בעל של ipod photo 30 GB

matke

New member
מקווה ליהיות בקרוב*

כנראה בחופש הגדול (
) יהיה לי אותו

shikush

New member
שלום

אני שיר יש לי iriver h10 וראיתי רק עכשיו את הפורום פה, והוא נראה לי פורום נחמד. שיר

The Experience

New member
איזה פורום צעיר ותוסס אה?

אני יבגני בן 23 מהמרכז כבר חודשיים נהנה מהSANDISK 1GB. לא רציתי לקנות דברים מבוססים על כונן קשיח כי יש לי מספיק כאלו פה במחשב

Tnid

New member
אני אור

בן 18 וכרגע בתהליכים כואבים של סינון המוסיקה השלי כדי שתכנס לiPod דור 2 שלי עם 20g...אם המצב ימשך כך, אני רואה שאני אאלץ לעבור שידרוג...

ורק אני הזקן בחבורה

קוראים לי זיו ואני בן 28 ויש לי אייפוד מיני 6 ג'יגה (אני רואה את כולם עומדים עכשיו ואומרים לי אוהבים אותך זיו ) המכשיר נקנה לפני יומים וכרגע מכיל 100 שירים

zoeid

New member
../images/Emo140.gif

חיילה בת 19 המחזיקה ברשותה iAUDIO G3 512MB

למעלה