אני מתכוון להביא את הסוני החדש...

• פותח הנושא raz
  • פורסם בתאריך

raz

New member
מאיפה הביטחון שזה יהיה בסוף החודש ב

אולי גם המחיר ידוע לך ?

היחיד שיכול להביא לך תשובה

רשמית לנושא הייבוא הוא יהודה מנכ"ל סאקאל הייטק איתו דיברת?

צר לי אבל יורם לא מוסמך

אני דיברתי עם יהודה לפני חודש, והפאלם הזה לא בתוכנית. לגביזה, אין לי מושג. התשובה הכי אישית שתוכל לקבל ממני.

castroman

New member
לפי דעתי...

דגמי הIPAQ החדשים.... בהרבה... אבל שוב הכל תלוי בצרכים... כרגע המעבדים לא ממשים את היכולות... אבל זאת ההתחלה בקרוב העסק יתחיל להתבשל...

castroman

New member
אז ככה...../images/Emo26.gif

אממ...הרעיון החדש במעבדים הם בדיוק כמו במחשב... מעבדים חזקים -> תוכנות ויכולות מתקדמות יותר...יותר בפירוט... בעתיד הקרוב נראה שוב -> כמו בעבר (MIPS,ARM,SH3 סוגי המעבדים) רק שהפעם יהיו שתיים הARM שמצוי קיום... והמעבדים החדשים... XSCALE...כל תוכנה תתאים את עצמה לסוג המעבד... בעתיד כך לפי מיקרוסופט ואינטל נעבור כולנו למעבדים החדשים...שאמורים להפעיל ללא שום בעיות את התוכנות של מעבדי ARM... מה שבנתיים לא מצליח כל כך...כלומר התוכנות המותאמות למעבד ARM לא רצו חלק על המעבדים החדשים...המעבדים החדשים כרגע לא מנצלים את כוחם מכיוון שאין תוכנות שדורשות מהירויות כאלו ומעבדי הARM עושים את העבודה באותה צורה ולפעמים בביצועים גבוהים יותר.. בקשר לעברית: המעבדים החדשים יוצרו במקור עבוד המערכת ההפעלה העתידית של מיקרוסופט הCE.NET...יכול מאוד להיות שמיקרוסופט תכלול תמיכה מובנית בעברית במערכת ההפעלה הזאת...אני אישית מקווה שכך יהיה... מצטער על כל הבלאגן... אם לא הבנתה משהו..תדבר איתי בICQ ואני יקווה לענות לך... מספר הICQ שלי:162423263

raz

New member
אני מתכוון להביא את הסוני החדש...

עם המצלמה, מהמזרח הרחוק. הבנתי שאוכל לרכוש בארץ מערכת העברית של פאלם מכלנית ואוכל במקביל להשתמש עם המקלדת הקיימת באנגלית שאלותיי : 1-מה דעתכם על המכשיר(יש לו נגן mp3 ).. 2-איך הנתונים שלו לעומת ה - 3850 שיש לי, שאני לא בדיוק מרוצה מעניין החלונות ce שלו, ועדיין מתגעגע למע´ של ה - 5v הזכור לי לטובה ואולי בגלל זה אני ]פוזל לעבר הסוני.. 3-האם המכשיר יזכה לדעתכם גם למקלדת מקורית בעברית.. בכנס בהנדי פגשתי את האיש הנחמד מפנטיקון, שטען שזה בהחלט אפשרי.. 4-תודה על העזרה בהתלבטות..

castroman

New member
תשובות ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif

1.המכשיר נראה-טוב! ונראה לי שזה המכשיר עם מערכת פאלם הכי טוב שיצא! 2.הנתונים בכל זאת זה פאלם... ואולי המסך שלו יותר טוב 320X320 (של הסוני) לעומת 240X320 של הIPAQ... אבל הכל תלוי בצרכים שלך..

למעלה