אני מתכוון לטוס לקנדה בקרוב ויש לי כמה שאלות

petergrek

New member
אני מתכוון לטוס לקנדה בקרוב ויש לי כמה שאלות

שלום... אני רוצה לטוס לראות את המדינה וכמובן לראות את רובה. אני רוצה להתחיל מטורונטו ולסיים בונקובר (פחות או יותר). כמובן לעבור דרך כל הערים הגדולות בדרך... רציתי לשאול אתכם מה אני צריך בתור תייר? האם אני צריך להוציא ויזה או שמספיק רק הדרכון הישראלי? כמה זמן אתם חושבים שיספיק לי כדי פחות או יותר לראות את כל המקומות? כמה חודשים זה יכול לקחת? אני לא מתכוון להשאר בכל עיר חודש, אלא יותר להרגיש את האוירה... לראות את ההבדקלים בין המקומות השונים... בעקרון אני בונה על 2-4 חודשים סה"כ. וכמה כסף בערך אני אצטרך לחודש אחד? אני יודע לחסוך, לא מפונק :) תודה לעונים.

אני חושב שצריך לקחת בחשבון כ 100 דולר ליום

במידה ואתה לן באכסניות ולא בבתי מלון, ולא אוכל במסעדות יוקרה. זה לא יכלול את הטיסה הטרנס אטלנטית זה יכסה לינה, מזון ונסיעות. אפשר לכסות את קנדה ב כ 3 חודשים, ואם אתה אוהב פסטיבלים צריך לתכנן להיות בקייץ גם בטורונטו ואולי גם בוונקובר. מצד שני העונה הזו יותר עמוסה ויש לזה סיבות טובות. 3 חודשים זה זמן מספק לגלות את קנדה בתכנון מדוקדק, כך שמאי, יוני, יולי, או יולי, אוגוסט, ספטמבר הם עונה מתאימה. כדי לקבל היתר כניסה ל 3 חודשים צריך דרכון ישראלי, תכנית טיול הגיונית, כרטיס טיסה חזרה, ומספיק כסף להראות לפקיד ההגירה. איו צורך להצטייד בויזה מראש.

petergrek

New member
תודה על התשובה ואם יש למישהו מידע נוסף להוסיף

אשמח לשמוע :)

למעלה