אני מתכוון ללכת בסוף השבוע ליפנית

adidushim

New member
אני מתכוון ללכת בסוף השבוע ליפנית

מישהו יכול להלמיץ על מסעדה יפנית טובה באיזור ת"א? תודה מראשששש

גידי42

New member
אונמי THE BEST

קצת יקרה ופלצנית ברחוב הארבעה: טלפון ........סתם ליטי. קיוטו בהרצליה, סושידו ברוטשילד, יקימונו בנמל.

adidushim

New member
תודה על ההמלצות

אונמי זו זאת שבה אתה צולה את הבשרים ופירות הים "במקום"?

liti

New member
יש גם את יקיניקו טנקה

שזכתה לביקורות מצויינות פה בפורום, אחת מהן נמצאת במאמר על ביקורות דצמבר.

גידי42

New member
ממש לא

אונמי זה איפה שצולים לך את כרטיס האשראי ממש במקום!!!

לי צלו פעם אחת את הכרטיס אך האשמה

כולה עלי: הומלץ לנו סיידר תפוח(ים)+סאקי וזה היה כל כך טעים שהזמנו 3. תופס ת'ראש יופי
בחשבון ראינו שכל אחד עולה 40 ש"ח! חוצמזה, יופי של שירות, תמיד סבלניים איתי- משום מה אני ממש לא זוכרת איך קוראים לאורז בפנים ואצה בחוץ וההיפך
מומלץ: מנה ראשונה- חזה אוז בטריאקי עיקרית- סושי, סושי וסושי קינוח- פונדנט שוקולד עם כדור גלידת וניל+ג'ינג'ר/קוקוס. ח ב ל "ז ג ש ג" ש!!! (חבל על הזמן גם שלי וגם שלך) ממש "מסעדת הבית" שלנו...

adidushim

New member
מה הולך פה?? ../images/Emo6.gif

באונמי לא מצויין המחיר על גבי התפריט? , רק בעת קבלת החשבון לוקים בהלם?

לי רק פעם אחת צלו שם את הכרטיס

אבל האשמה כולה עלי: הומלץ לי משקה חדש- סיידר תפוח(ים)+סאקי ולא שאלתי כמה עולה. הזמנו 3 ובחשבון ראינו כי כל אחד עולה 40 ש"ח. נו, שוין! סה"כ, מומלץ מאד. הייתי אף קוראת לה מסעדת הבית שלנו. מומלץ: מנה ראשונה- חזה אוז בטריאקי קינוח- פונדנט שוקולד+גלידת וניל/ג´ינג´ר או קוקוס. מיותר לציין שבאמצע סושי, והרבה!

liti

New member
במקרה...

יקיניקו טנקה היא המסעדה בה עושים את הצלייה במקום.

Amoureuse

New member
צולים גם את האוכל וגם את הכרטיס

אם לא נזהרים בהזמנה

B r u l e

New member
מבין כל המסעדות

היפניות שהייתי בהן בארץ, סאלי בהרצליה פיתוח היא הטובה ביותר. אונמי מצויינת, יותר מבחינת אווירה, גם באוכל.

גם לדעתי סאלי המוצלחת ביותר, לפני

כשבוע שבועיים הם השיקו תפריט חורף חדש מנות מעניינות בשילובי הטעמים וגם בצבעוניות שלהם

למעלה