אני מתכונן לשטוקהולם

אהוד_

New member
אני מתכונן לשטוקהולם../images/Emo8.gif

עוד מעט זה מגיע....עוד 20 יום!!! היום עשיתי סיבוב וקניתי בגדים....אז הבונבונירה תהיה הקדם של השוודים ואחרי זה ה AFTER PARTY וקניתי בגדים לערב: מעיל עור שחור מחוספס חולצה אלגנטית שחורה עניבה בצבע אדום יין ואני מתלבט בין מכנס שחור אלגנט או ג´ינס בהיר כחול... עיזרו לי!

אהוד_

New member
כן גם אני חושב...

ג´ינס כחול זה פאק דה סיסטם, אני קצת זרוקי

icy rain drop

New member
אוף.... רציתי לכתוב פה משהו לא נחמד

רק כי רע לי עכשף. לך עם הג´ינס כמובן....... אלא עם כן זה סט המכנס והחולצה והכל. ואז זה יהיה יפהביחד. בע.

icy rain drop

New member
מכיר שרבים עם ההורים?

היה לי אחד עכשיו. רציני. ..... הוציא ממני את כל האנרגיות החיוביות שאי פעם היו לי. כן עלמיאניעובדתבדיוק? ........ :( עצובה, אני כל הזמן עצובה, ואני על סף התמוטטות עצבים.... מאי, אפשר גם להצליף או שרק לך מותר??? אני סאדומאזוכיסטית רציניתת... יותר סאדיסטית אבל מילא.

.m

New member
מוכנה לקבל ../images/Emo24.gif במקום???

חיבוק|
|
mai

אין קשר לשירשור הזה ../images/Emo32.gif

אבל הסאדומאזוכיסטית הזכיר לי משהו, שאם הוא לא היה כזה מצחיק, הוא היה עצוב. בכל מקרה, לפני שבוע בשיעור פילוסופיה, אחת מהכיתה שלי (לידיה) איחרה, אז כ"עונש" המורה נתן לה להקריא משהו. הכל היה טוב ויפה עד שהיא סיימה להקריא. אחרי זה, 10 דקות, המורה שלנו עשה לה הערות כמו "אני רואה שאת אוהבת שמענישים אותך אה? אולי אני אתן לך יותר עונשים שתהני בשיעורים שלי". בלעעע אם הייתי במקומה הייתי מעיפה לו כאפה. מסכנה.

למעלה