אני מתלבטת וזקוקה לעזרה

יעל@

New member
אני מתלבטת וזקוקה לעזרה ../images/Emo4.gif

ביוני היה הטיפול הראשון של IVF לציין כי היה מאוד טראומתי עבורי ועבור בעלי, ובכלל לא תארנו לעצמנו שיהיה כל כך קשה. (כל החלק של השאיבה וההחזרה, שאחריהם לא יכולתי לעמוד על הרגליים). ועכשיו אנחנו אחרי מנוחה יפה יחסית ורוצים להמשיך. לשם הטיפול הראשון עברתי לרופא באסותא, אחרי פרידה קשה מהרופא נשים שלי. הרופא באסותא היה נחמד ובסדר, אך היתה לי מן תחושה והוא גם אמר שנשים באות ונשים הולכות, פעם מצליח ופעם לא... קצת היה לי קשה עם הגישה הזו, למרות שאני גם מבינה את הגישה שלו הרי הוא רואה עשרות כמוני. אני לא יודעת אם לפעם השנייה להמשיך אצלו או לעבור למישהו אחר. אולי להיות יותר אסרטיבית ולשאול מה שאני רוצה בלי להתבייש, בקיצור אני קצת מבולבלת, קצת כועסת עליו שלא הכין אותי בדיוק למה שהולך לקרות לי בטיפול הראשון. ואני מחפשת קצת תשובות לכל ההתלבטות הזו שלי. תודה, ומליון סליחה שזה ארוך. יעל

מה לעשות והוא צודק

אולי אפשר היה לנסח יותר עדין אבל בגדול זה נכון אבל זה לא צריך למנוע ממך לשאול הכל ולדרוש ולהבין למה בוחרים בטיפול ובמינון מסוים להיות שותף בטיפול זה הקלה גדולה כי זה נעשה מהבנה ולא מחוסר ידיעה אסרטיביות זה צעד נבון ליאור

אפרת**

New member
לבקש הסברים זה לגטימי לחלוטין

אפשר לשאול בצורה ברורה ולבקש הסברים עד שהדברים ברורים. וגם לומר את הדעה שלך זה בהחלט במקום.

יעל@

New member
ליאור ואפרת תודה

אני מניחה שאין לי כל כך ברירה, אלא להיות קצת יותר אמיצה ולשאול תמיד את השאלות שאני מתלבטת לפעמים אם לשאול או לא. אני די התייחסתי לפעם הראשונה שכאל "התנסות" כזו, ללא ציפיות שבשמיים. אני מתכוונת לעשות קצת שעורי בית ולנסות להיות מוכנה יותר, עד כמה שאפשר, בהתאם לטיפול הראשון. הרבה תודה על זה שקצת עזרתם לי לראות יותר ברור, את מה שקצת הרגשתי וחשבתי. יעל

ודרך אגב - כשבאים מוכנים

אם בזכות קריאה בפורום ובין אם בספרים ובין אם עם חברים לצרה אז רופא שרואה שיודעים מקדיש עוד דקה מחשבה וזה יכול גם להועיל אז תשאלי גם כאן הכל ותראי שזה רק יקדם אותך ליאור

שחר חדש

New member
יעל

לדעתי, אחת החובות של הרופא היא להכין אותך לקראת מה את הולכת. לא מספיק לדעתי לתת פרוטוקול טיפול. א - ב -ל, מה לעשות שבפועל רוב הרופאים לא מתנהגים כך - בין אם אין להם סבלנות (יש לו עוד מליון כמוך) ובין אם הם חושבים שזה עשוי להלחיץ (סוג של גישה כזו - כאילו שאם לא תדעי שזה יכאב, זה לא יכאב). אז התפקיד שלך הוא להגן על עצמך - את יודעת מה טוב לך - לדעת או לא לדעת. תשאלי כאוות נפשך - זה הגוף שלך, והחיים שלך ואף רופא לא יראה בזה הטרדה (ואם כן - להחליף מיד). אז הנה יש לך הזדמנות נוספת ואחרונה להיות אסרטיבית - אחר כך את כבר בהריון!!!!!!!!! בהצלחה.

אהובתי יעל... ../images/Emo66.gif

שיהיה לך בוקר טוב ושבוע טוב קודם כל ועכשיו לעצה היומית של כחלכלת... אני מאמינה שאנחנו כולנו בדרך להריון לומדות משהו על עצמנו על החיים על האנשים שמסביבנו על המקצוע שלנו וכד´ לדעתי עכשיו את לומדת להיות אסרטיבית בעצם היום זה מול הרופא שלך מחר זה מול הרופא של הילד שלך ומול המטפלת של התינוק שלך ועוד ועוד.. ראי את המצב הזה כהזדמנות ולמדי איך זה להיות אסרטיבית מנסיון זה שיעור שלוקח די הרבה זמן וכל פעם לומדים פן אחר באסרטיביות שיטה חדשה ומה מתאים לך ביותר .. לכי על זה אני סומכת עליך(הרי לא תחליפי כל פעם רופא נכון???) בהצלחה, כחלכלת

דל

New member
יעל ../images/Emo24.gif

כאחת שהחליפה כבר 2 רופאים ומצאה את השקט אצל רופא שלישי אני חייבת להגיד לך שלא תמיד ה"אשמה" היא בך לפעמים גם אם יודעים מה לשאול לא תמיד יש כימיה עם הרופא ואם הוא מתייחס אלייך כעל עוד אחת...זה לא נשמע לי טוב לי יש הרגשה אצל הרופא שלי שאני בת יחידה ואני לא מטפולת אצל רופא פרטי והוא מעולם לא נתן לי תחושה של קוצר זמן ותמיד ענה באריכות על כל השאלות שלנו, שלא נדבר על כך שיש לי את המספר של הנייד שלו ועל כל עינין הכי קטן אני יכולה ואני מתקשרת אליו אז, אני לא אומרת להלחיף רופא מיד אבל תדעי שזה לא חייב להרגיש ככה ויש גם רופאים שמרגישים איתם ממש נוח בכל מקרה המון בהצלחה באהבה דלית

יעל@

New member
תודה ../images/Emo23.gif

אני חושבת באמת להיות יותר מוכנה לפעם הבאה, ולעמוד על שלי מבחינת שאלות לרופא וכו´... עצוב לי שאני זקוקה לטיפולים האלו. אני רוצה להתעורר יום אחד ולחשוב שכל זה היה רק חלום. תודה, ואוהבת יעל

למעלה