אני מתלבט אם להיות חבר באגודה...

yperry

New member
אני מתלבט אם להיות חבר באגודה...

האם יש סיבה/סיבות באמת טובות בכדי להיות חבר באגודת התעופה? יהודה

eli eagle

New member
לדעתי... ../images/Emo132.gif

פעם הייתי אומר לך שאולי לא, כי כמעט אין תמורה בעד ה$$. כיום אני חושב שכן כדאי. א´) בגלל שרואים שאכן האגודה צועדת משפטית כנגד כל מיני מריעין בישין של המערכת השלטונית. ב´) מתחילים לראות תמורה בעד ה$$, לדוגמא: אתר יפה שעלה לאחרונה (סוף כל סוף). כמו-כן הרצאות וערבי עיון נהדרים. ג´) יש כייף מסויים ליהיות שייך ל´מועדון´ ועל אחת כמה וכמה עם זה מועדון (אגודת) טייסים. ובכלל, יותר חברים יותר כח!

בעבר ...

בעבר לא הייתי חבר, וטענתי שלא ברור מה היא עושה ומדוע לשלם לה. המצב השתפר פלאים מאז החלפת/רענון ההנהלה האחרונה, ומהכרות אישית שלי עם חלק מההנהלה, הם בהחלט עושים ומתאמצים. גם בשטח רואים הישגים - החל מסגירת חיפה בנוטם לטובת תחרות נווט וכלה במלחמה על הסנדלים. לא שאין לי ביקורת (מי שמכיר אותי יודע שתמיד יש לי:), אבל בסה"כ אני מרוצה מהשיפור וגאה להיות חבר.

צור בנר

New member
כדאי להיות חבר באגודה

אני סבור שכל טייס / תלמיד טייס צריך להיות חבר באגודה. לאגודה יהיה כח רב יותר, ככל שיהיו חברים בה יותר טייסים. וועד האגודה החדש פועל באופן תמידי לתת תמורה לחברי האגודה בארגון ארועים ופעילויות. בחודשיים האחרונים אורגנו: ערב על האש במגידו כולל הרצאה, יום עיון עם טייס ניסוי בהרצליה, תחרות נחיתות בחיפה, כנס בטיחות רב משתתפים, מטס לראש פינה (מתבצע בשישי זה) ןעוד. נשמח לקבל חברים חדשים!! (למען הגילוי הנאות - הנני חבר בוועד אגודת התעופה).

גד יצחק

New member
כניסה לפורום

ניסיתי להעביר הודעה חדשה לפורום לא מצליח האם יש סיבה לכך

למעלה