אני מתנגד בחריפות לשתל קוכליארי

Aaihud-Aleumi

New member
אני מתנגד בחריפות לשתל קוכליארי

נכבדיי אני מתנגד לחלוטין לשתל-קוכליארי ותומך בהשמדת הרעיון והצעתו לניתוח השתל כי מי שעושה ניתוח השתל, אז יש לו מכשיר-גדול על החזה וגם משהו זעיר וקטן מאחורי האוזן, אז מה זה שווה ? זה בולשייט אנחנו צריכים ניתוח של ממש, שיהפוך את החירשים לשומעים, ובלי מכשיר מתחת לחולצה בחזה, ובלי משהו מאחורי-האוזן, איכס, זה זוועה כבר עדיף ללכת לניתוח מהפכני אחר אצל ד"ר תומאס האות´ורן בביה"ח במידלסבורו, אנגליה, הוא מתמחה בעצבי-שמיעה רדומים, ומבצע ניתוחים-מהפכנים מחירשים לשומעים ובלי שתל בראש, ובלי מכשיר על החזה, ובלי משהו זעיר וקטן מאחורי האוזן, הכי טוב, תלכו לד"ר תומאס האות´ורן !! מוות לניתוח השתל הקוכליארי זה ניתוח כישלון !!

המרחפת

New member
אתה סותר את עצמך...

וזה מתחיל לבלבל. פעם אחת אתה אומר יחי החרשים. פתאום, קורא לניתוח שתל ושלהיות שומע זה שוס. עכשיו, אתה טוען שהשתל הוא זוועה, ושיש לטוס ללונדון. מהו אותו ניתוח מהפכני? האם הבנת מה הוא עושה ומה נדרש על מנת לעשותו? והאם באמת רק עכשיו גילית שהשתל דורש גם מעבד (ד"א, כעת יש מעבד שגודלו כגודל מכשיר שמיעה)? לפני שאתה יוצא בהצהרות חד משמעיות, אני ממליצה לך לקרוא חומר עזר על הנושא עליו אתה מדבר, שלא תגיע למצב לא נעים, שתצטרך לחזור בך מדבריך או לסתור את עצמך.

עייטן

New member
התאכזבתי ממך.

לגבי מה שאמרת זה מתאים לאלו שעשו שתל לפני 4 שנים. נכון, לפני 4 שנים היה מכשיר + מעבד +משהו עגול שמעביר את האותות לשתל היה מסורבל. הטכנלוגיה השתכללה והיום סך הכל זה מכשיר ומשהו נורא קטן שאף אחד לא רואה בגלל שאתה מכסה אותו עם השיער. ואז יוצא משהו יוצא דופן. יש לך מכשיר אך אין אוזניה. לי זה חריג קצת. חבל שאמרת זאת....

Aaihud-Aleumi

New member
לד"ר מוריס האותורן ניתוח מוצלח יותר

עם מכשיר-קטן אבל בלי אוזניה נכון שזה יותר טוב ממכשיר-שמיעה שלנו עם אוזניה אבל זה דומה כ"כ, ולא משתלם רק בשביל שלא יראו את האוזניה אז ללכת לעשות את הניתוח ולבזבז כסף ולהסתכן, אם זה גם בלי המכשיר מאחורי האוזן אז זה באמת שווה .... אבל עכשיו ברגע זה יש רופא שמבצע ניתוח מוצלח יותר משתל קוכליארי וזה אצל ד"ר מוריס האות´ורן, ביה"ח במידלסבורו, אנגליה הוא מבצע ניתוח מהפכני מחרשים לשומעים ובלי שתל, ובלי מכשיר בלי-אוזניה, בלי כלום, אז זה משתלם עוד יותר, אבל אין בארץ, אלא רק באנגליה

ברצוני להוסיף עוד משהו

לגבי שתל בלונדון , הרי שמעתי שיש בישראל נתוח להגדלת איבר ,בשביל הנאה אך בספו דבר יצא איבר פגום כלומר ,הניתוח הזה , קיימת בסיכון גבוה ,אם המתח משתמש בקרום מוח ,טעות קטנה עלולים להתפגר אז בתור קרובים באנגלייה ,סיפרו לי שזה לא פתרון להיות שומע , אז אנא ממכם תתרחקו מדבריו למי שכתב הודעה שלך , מרחפת אומרת שאתה אדם יוצא דופן כלומר שכל פעם משנה דעתך בו רגע זה מזכיר לי כמו אקלים טרופי ,שבבוקר חם ומתעייפים,ובלילה גשום אז כלומר שאתה אדם שבמוח שלך יש טרופי כזה מבלי לפגוע בך, אני מציע לך,שלא תכתוב שטיות שעלולים לפגום בבני אדם כי הרי תהיה לך בעייה לא נעימה (לא אפרט יותר)

Aaihud-Aleumi

New member
וואו,תלונה במשטרה נגד אלמוניפלונ !!

אווייש איזה מיסכן האלמוניפלונ הזה .....

Aaihud-Aleumi

New member
וואו,תלונה במשטרה נגד אלמוניפלונ !!

אווייש איזה מיסכן האלמוניפלונ הזה .....

Aaihud-Aleumi

New member
אחד שקשור-לאנגליה מספר דברי שקר-לבן

יש להגיש תלונה נגד "אחד שקשור לאנגליה" מאחר שהוא מסלף דברי-שקר על אנשים תמימים אחרים שבאמת דוברים אמת !! הגולש בשם "האחד שקשור לאנגליה" - הוא גולש ילדותי, מסית ושקרן !! יש להעיף אותו מהפורום מאחר שהוא מלכלך על אנשים-תמימים ועל גולשים שלא עשו לו כלום ושהם באמת דוברי-אמת !! ממש בושה וחרפה !!

../images/Emo120.gif פששש

איזו בעיה לא נעימה יכולה להיות? אני לא מבין על איזה שטויות אתה מדבר שהוא כותב בגלל שנדמה לי שזה דווקא אתה שכותב שטויות.. טרופי במוח
זאת בדיחה חמודה.

למעלה