תשובות לשאלות של דנית:
מזל: דגים אוהב ספורט? כן, משחק כדורגל וכדורסל ובעיקר אני אוהב לראות משחקים בטלויזיה... לא מבין באנשים ש.... חושבים להיות ביחד לפני שהם מתחתנים. אני חושב שכל הרעיון של חבר וחבירה שהם נפגשים, הם לא צריכים להגזים ולהתנשק והכל. את כל הדברים האלה שיעשו אחרי שהם מתחתנים. אם הם יעשו את כל הדברים האלה לפני שהם מחתנים, אז יהיו להם הרבה סיכויים להתגרש!!! מה הדבר שעושה אותך למאושר? שכולם יחיו בשלום בלי ירידות על אשכנזים וספרדים ובלי גזענויות מכיוון שכולנו עם אחד!!! את אוהב להיות בבית? אני לא אוהב להיות הרבה זמן בבית בחופשות. איזה פתגם אומר לך הרבה? אם תרצו אין זו אגדה מה המשפט שמאפיין אותך? פעם עשינו כל הכיתה פעילות שכל אחד כותב על כל אחד בכיתה על התכונות הטובות שלו ואז המורה הכין לכל אחד את התכונות המיוחדות שכל הכיתה חושבים עליו. מה שכתבו עלי: זמר, אוהב ליהנות בחיים, משקיען, קצת ביישן, חכם. סגנון לבוש: חולצות ריקות בעיקר (נגיד חולצה כחולה, לא כתוב עליה כלום). קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? מסיבה בבית כלב או חתול? חתול קולה או פפסי? קולה אוכל או ממתקים? אוכל עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר קצת מוזיקה.... שיר אהוב: בושם צרפתי זמר\ת אהוב\ה: שרית חדד ואייל גולן שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "אווווווווווו איך הגלגל מסתובב" - זה כמובן לא של שרית חדד וגם לא של אייל גולן. קצת על אהבה.... היית מאוהב? כן את מאמין באהבה וירטואלית? לא את מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מאוהב? עכשיו אני לא מאוהב ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? לא פעם אושפזת בבית חולים? לא פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר? לא באותו יום