אני מתנדב

משה אתה הקורבן...מוכן../images/Emo35.gifקבל../images/Emo26.gif

בן כמה? מאיפה? אם יש לך מגמות אז באיזה? או הקבצות חלבי או בשרי? איזה דמות אתה הכי אוהב בסדרה? חמוץ או מתוק? צבע אהוב

משה 102

New member
אני אתחיל לענות

בן 16. מבאר שבע. הקבצה א באנגלית, ג במתמטיקה ושנה הבאה אני בוחר ב"ה בביולוגיה. בשרי כמובן!!! פלומה. מתוק. ירוק, לבן וכחול.

danina the 1

New member
עוד קצת שאלות...

לא אכפת לך לענות על אותם שאלות שענתה תאיר?? פשוט זה יהיה כמו מין שאלון לכל אחד....
מזל: אוהב ספורט? לא מבין באנשים ש.... מה הדבר שעושה אותך למאושר? את אוהב להיות בבית? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? סגנון לבוש: קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? כלב או חתול? קולה או פפסי? אוכל או ממתקים? עברי לידר או אביב גפן? קצת מוזיקה.... שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר הכי מפגר ששמעת: קצת על אהבה.... היית מאוהב? את מאמין באהבה וירטואלית? את מאמין באהבה ממבט ראשון? מאוהב? ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? פעם אושפזת בבית חולים? פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר?

אליתוש

New member
גם לי יש...

ביסלי גריל או בצל? אוהב לישון או לא? בחופש- להרוויח כסף או להסתלבט?? נ.ב. אני מחכה כבר לענות על השאלון הזה של דניתוש... נראה לי סבבי=]

משה 102

New member
תשובות לשאלות של דנית:

מזל: דגים אוהב ספורט? כן, משחק כדורגל וכדורסל ובעיקר אני אוהב לראות משחקים בטלויזיה... לא מבין באנשים ש.... חושבים להיות ביחד לפני שהם מתחתנים. אני חושב שכל הרעיון של חבר וחבירה שהם נפגשים, הם לא צריכים להגזים ולהתנשק והכל. את כל הדברים האלה שיעשו אחרי שהם מתחתנים. אם הם יעשו את כל הדברים האלה לפני שהם מחתנים, אז יהיו להם הרבה סיכויים להתגרש!!! מה הדבר שעושה אותך למאושר? שכולם יחיו בשלום בלי ירידות על אשכנזים וספרדים ובלי גזענויות מכיוון שכולנו עם אחד!!! את אוהב להיות בבית? אני לא אוהב להיות הרבה זמן בבית בחופשות. איזה פתגם אומר לך הרבה? אם תרצו אין זו אגדה מה המשפט שמאפיין אותך? פעם עשינו כל הכיתה פעילות שכל אחד כותב על כל אחד בכיתה על התכונות הטובות שלו ואז המורה הכין לכל אחד את התכונות המיוחדות שכל הכיתה חושבים עליו. מה שכתבו עלי: זמר, אוהב ליהנות בחיים, משקיען, קצת ביישן, חכם. סגנון לבוש: חולצות ריקות בעיקר (נגיד חולצה כחולה, לא כתוב עליה כלום). קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? מסיבה בבית כלב או חתול? חתול קולה או פפסי? קולה אוכל או ממתקים? אוכל עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר קצת מוזיקה.... שיר אהוב: בושם צרפתי זמר\ת אהוב\ה: שרית חדד ואייל גולן שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "אווווווווווו איך הגלגל מסתובב" - זה כמובן לא של שרית חדד וגם לא של אייל גולן. קצת על אהבה.... היית מאוהב? כן את מאמין באהבה וירטואלית? לא את מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מאוהב? עכשיו אני לא מאוהב ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? לא פעם אושפזת בבית חולים? לא פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר? לא באותו יום

משה 102

New member
תשובות לשאלות של אלית:

ביסלי גריל או בצל? בצל אוהב לישון או לא? כן בחופש- להרוויח כסף או להסתלבט?? גם וגם. שנה הבאה בחופש הגדול אני יכול להרוויח כסף בתור מלצר.

עוד שאלות....

אתה דתי? מאמין בה'? מאמין באמונות תפלות? רוצה לחיות עד איזה גיל? קצת יאיר לפיד: אם היית חייה איזו חייה היית רוצה להיות? מתי בכית בפעם האחרונה? מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? איך אתה מפנק את עצמך?

משה 102

New member
תשובות לשאלות של תאיר:

אתה דתי? כן מאמין בה'? כן מאמין באמונות תפלות? לא רוצה לחיות עד איזה גיל? 120 קצת יאיר לפיד: אם היית חייה איזו חייה היית רוצה להיות? דב מתי בכית בפעם האחרונה? מתי שסבתא שלי נפטרה מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? רק דברים טובים איך אתה מפנק את עצמך? הייתי יוצא לחופשה, שבוע בבית מלון!!!

למעלה