אני מתנצלת אבל חייבת לפרוש מהמאבק

אני מתנצלת אבל חייבת לפרוש מהמאבק

שלום לכולם, בכאב וצער רב אני מודיעה שאני נאלצת לפרוש מהשתתפותי במאבק חשוב שלנו. המוקד שהיה אצלי בבית יסגר הן מבחינה טלפונית ולהעברת מיילים או מסרים. נאלצתי ולא ממש מרצון לנקוט בצעד הזה, ואני עושה זאת בלב כבד ,ובתחושה שיש לי המון המון רצון לפעול ולעזור אך הנסיבות יותר חזקות ממני. אמנם, לא אהיה פעילה במאבק, כנראה גם לא בפורומים אבל חשוב שתדעו שאני אתכם, ובמאבק והוא בדמי. מתנצלת שכל כך מעט יכולתי לתרום ושואבת מעט נחמה על המעט שעשיתי עד עתה. מקווה ומחזיקה אצבעות שנצליח לבטל את הגזרות. שלכם נגה

נגה שלנו שתרגישי טוב

ישהיה לך הריון קל ונעים כמה שיותר אנחנו נעשה כמה שיותר כדי שהמאבק יצלח את תמיד תההי איתנו

מיכל @

New member
נגה ../images/Emo25.gif

עשית המון, ועכשיו יש לך דברים חשובים יותר לעשות. גם זה המאבק של כולנו.

להתנצל? מה פתאום!

יש לנו רק בקשה צנועה אחת - תזמיני אותנו לבריתה של ה-
ית, טוב?
והמון תודה

יובל@

New member
../images/Emo23.gifמקבלים את פרישתך באהבה

תודה לך מקרב על כל מה שעשית. הדבר החשוב ביותר זה שתישמרי טוב טוב על ה
ית שבדרך. תודה יובל

נועם@בת

New member
עשית המון נוגה של הכוכבית

חבל לי רק שהמעשה גבה ממך כוחות שלא כל כך היו בך. תרגישי טוב אהובה תתחזקי ותחלימי. המון המון המון תודה על מה שכבר עשית
נועם

לי מ ו ר

New member
נגה תודה על כל מה שעשית

חשבתי על כל האנרגיות שאת משקיעה, שאת עצמך לא במיטבך. אז נוחי, ותשמרי טוב טוב על המתוקה ועל עצמך, זה מה שחשוב עכשיו.

גנדלפ1

New member
נגה

העיקר שתרגישי טוב. אוהבים אותך. את מדהימה !! לימים שתרמת היתה תפוקה ןאפקט של שנה שלמה בלעדיך לא הינו מרימים את הנושא בכלל. אנו חייבים לך תודה מכל לבנו. נהיה בקשר - ורק בשורות טובות גיא (וטובי)

רומי 007

New member
נוגוש

יותר חשוב עכשיו שתשמרי על עצמך. את בחורה נהדרת ותמיד מוכנה לתרום מעצמך לאחרים אבל עכשיו יש לך משהו מאוד חשוב לשמור עליו. וזה קודם לכל.

hagk

New member
נגה שמרי על עצמך

נגה אומנם אמרתי לך גם בטלפון אבל אגיד לך גם כאן את מדהימה, תודה רבה על העזרה שלך עד לרגע זה שמרי על עצמך ועל העוברית כי זה הכי חשוב חגית

neta2

New member
אהובתי.

על מה את מתנצלת? אני כבר אמרתי לך לפני כמה ימים שאסור לך להתאמץ ואני שמחה שהקשבת לעצמך ולרופא. תרגישי טוב יקירתי, תנוחי, תשמרי לנו על עצמך ועל העוברית היקרה כל-כך. ותודה ענקית על מה שעשית עד כה!!!!!!!!!!!!!!1 יש לי בעיה בפלא פון, לא יודעת מה עובר עליו, הצלחתי לשמוע את הודעתך ואני אתקשר מאוחר יותר.

מריםXX

New member
נגה יקרה, תרגישי טוב

שלחתי מסר - תקראי כשתוכלי. חיבוק גדול

ifat28

New member
נגה, תרגישי טוב והמשך הריון

תקין. וגם אני שלחתי לך מסר.

למעלה