אני מתנצלת אבל עד שלא תסודר התקלה

שלום לכם כלפעם שאני מנסה לשתף פוסט או שזה הולך חלק או שהאבטחה והבדיקה חוזרות על עצמם כמה וכמה פעמים עד כדי יאוש כל פעם האם מוכרת לכם הבעיה הזאת כל פעם אימות ולא רק זה הבדיקה נימשכת כעשר דקות עד מביאה לידי יאוש ומחיקת פוסטים חבל אני ותיקה מאוד כאן ולאחרונה אני מישתמשת די הרבה בבלוג בבקשה לנסות לתקן את האבטחה איני אומרת שלא תיבדקו אבל זה דבר שחוזר וחוזר עד לביטול פוסטים תודה

אני מתנצלת אבל עד שלא תסודר התקלה

אינייכלה לפרסם
פשוט זה ממש מכעיס אני עובדת על פרוייקט של סיפור להנצחת השואה ולקחתי אתכם ומזל שעוד בלוג בישרא בלוג אנימעבירה את כל הסיפור מהפייס בקבוצה שפתחתי מיוחד סיפורה של אידה זה ניקרא והחלטתי לשמר את זה אצלכם אבל כל פעם יש לי בעיות פעמים שלוש זה טוב ואחר כך זה מתחיל שוב אימות ובכל הצורות ולפעמים זה אומר לי קוד ניכשל
אני לא מסוגלת לפרסם יותר כי פשוט אני מפרסמת ברצף אני מיתנצלת אניממשיכה בישרא בלוג עד שאסיים שם שם לפחות אן בדיקת אבטחה כאילו מה
אתם אמורים לאבטח את האתר כמו שהיה בלחתחילה ולא להקשות על הכותבים
חבל שזה כך

nisso167

Member
מנהל
שלום לך סיגל. זה לא אנחנו -זה הם

http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/168//משוב

לפני הכל וכדי למנוע טעויות חוזרות ונשנות מצד גולשים כאן באתר, ברצוני להבהיר דבר אחד - אין לנו שום קשר או נגיעה לכל מה שהולך כאן, באתר תפוז.הפורום שלנו עוסק בתמיכה טכני בנושאי המחשב. אנחנו עוזרים או לפחות מנסים לעזור לאנשים, שיש להם בעיות עם המחשב האישי שלהם. זאת התמיכה הטכנית אותה אנחנו נותנים.

מיכי 10

Member
סיגל, אין לי מושג על מה את מדברת. אבל קראתי מה שניסו כתב לך.

אז ניסוֹ, כמנהל הפורום, בוודאי לא יודע מה קורה בפורום "משוב", כי למנהלי פורומים אסור לכתוב שם, אלא רק לגולשים.
בתור גולשת, אני יכולה לומר לך שפורום "משוב" תקוע באותו מקום כבר כחודשיים, ואין בו שום תנועה.

האפשרות היחידה שאליה את יכולה לנסות לפנות (בתקווה שהם עדיין שם), זו הנהלת הפורומים של "תפוז" בכתובת הבאה:

[email protected]

בהצלחה,
מיכל.

אי אפשר להיכנס לתיבת המסרים

תודה על ההפניה מיכל בכל מקרה אני לא עוזבת את תפוז כניראה שזה תקלה ודרך אגבאבל פה גם אינייודעת אם זה תקלה ואפשר לעזור בה הבלוג בטלפון הפורמט שלו הוא לא ניכנס כולו לתוך הטלפון
אבל תודה ושבת שלום

מיכי 10

Member
סיגל, לא הבנתי בדיוק מה כוונתך. האם את לא יכולה לקבל

או לשלוח מסרים אישיים? רוצה שאכתוב לך כמה מילים, רק כדי שתבדקי אם את מקבלת מסר וגם אם את יכולה להחזיר מסר?

לגבי בלוגים בתפוז אין לי מושג. לא משתמשת באפשרות הזאת כלל.

ואשר לכתובת שנתתי לך, של הנהלת תפוז, כתבתי להם לפני כמה ימים, ולהפתעתי הרבה, קיבלתי מהם תשובה כעבור יומיים למייל שלי.
אומנם הם עדיין לא עזרו בדברים שאליהם הפניתי את תשומת ליבם, אבל כתבו שהם מטפלים ויטפלו בהם.
מקווה שיעשו זאת באמת, במהרה בימינו...

בכל מקרה, אני מציעה לך כן לכתוב להם. אולי יעזרו לפחות בעניין הבלוגים.

שבת שלום גם לך.

למעלה