אני מתנצלת אם פגעתי במישהו

רייזה

New member
אני מתנצלת אם פגעתי במישהו

אין לי ולא היו לי כוונות כאלה פשוט רציתי להבין טוב יותר למה. אז שוב סליחה האמת היא שתוך כדי בישולים שמעתי ב103 FM את איריס קול לשידור עלה בהמה(רויקו אני מורה אבל מותר לי להביע דיעה...)שלוחץ על הבת שלו לרזות הוא מתבייש בה והולך לקנות לה בגדים ``בחנויות שמוכרים בהם אוהל סיירים`` אז נכון אני מבינה שיש אנשים שרוצים להראות טוב יותר (אף על פי שאני מתערבת עם אחד ואחת מכם ומכן שאתם נראים טוב ונשמות טובות לא פחות) אבל אתם לא חושבים שבעית ההשמנה לרובנו (תנו לי להיות חלקץנו באמת) היא יותר בעיה פסיכולוגית (חוסר באהבה שעמום וכאלה) אולי כדאי לטפל בנפש לפני הגוף (עכשיו אני אקבל השמצות שאני צריכה לטפל בנפש החולה שלי...אבל ברצינות . תחשבו תרגעו ותענו אוהבת את כולכם רייזה מלמד

פורומית

New member
רייזה יקירתי!

את מתחילה להכיר את עצמך:) בואי נעשה הסכם? תלכי קודם את לטיפול, אחרי שאני אראה שזה עזר לך, אני מבטיחה גם כן ללכת... WOW, כל כך לא מתאים לי הלשון ה``יפה`` הזאת, אבל כנראה שהצלחת...

ארינה

New member
חמדתי, אם הפורום הזה וסגנון הכתיבה

כאן לא נאה לך את מוזמנת לא להיכנס. את לא יכולה להעליב פה אנשים שנלחמים כל חייהם כדי להוריד במשקל ובלית ברירה הם פנו לניתוח. זה שאת מורה לא עושה אותך יותר חכמה או משהו כזה אני פשוט עכשיו מרחמת על הילדים שלומדים בכיתתך כי אני רואה מה את מלמדת אותם. תארי לך והם קוראים את מה שאת כותבת??? בושה וחרפה. תפסיקי להעליב אנשים, במקום להיכנס לפורום הזה עדיף שתלכי לשיעורים ללמוד איך להתנהג ולדבר כי את ממש ממש ברברית.

רייזה

New member
לא העלבתי אף אחד רינה..

תראי לי שהעלבתי משהו.. אני באה בגישה שונה ומנסה לתקוף את הבעיה הכאובה הזאת בדרכים שונות זה הכל תחשבי על זה ריזה מלמד

ארינה

New member
רוטווילר תוקף אבל את????

את אמורה להיות בנאדם מחנך ומשכיל למה לתקוף? אפשר להגיד את הדברים בצורה יותר קלאסית ומעודנת בלי לתקוף. מה יצאת למלחמת גרילה? מישהו עשה לך משהו? אנחנו בסה``כ נתמכים פה אחד בשני ותאמיני לי שאנחנו יודעים טוב מאד למה עשינו את הניתוחים האלה. אז לתקוף אותנו על כך שאנחנו בסה``כ רוצים להיות בריאים???? ממש לא יקירתי, אם זה מה שאת מחפשת אז לא בביתנו. אז את לא מוזמנת לכאן אם זו מטרתך. ודרך אגב השם שלי זה לא רינה זה ארינה.

רייזה

New member
טוב רינה עברית את כנראה לא יודעת

אז בואי אני אכתוב לאט. לתקוף את הבעיה ל---א את האנשים לתקוף א ת הב-ע-י-ה כדי לעזור לאנשים ב-ס-ד-ר???????

אביטל +

New member
תשובה

אני אמנם נמצאת בפורום הזה פחות מיום אבל אני מבינה את היחס של אנשי הפורום אלייך. אני מבטיחה לך שכל בן אדם פה יודע שמקור הבעייה של השמנה היא נפשית. ולפעמים מדובר ממש בהתמכרות. אז גשי בבקשה לפורום התמכרויות ושם יסבירו לך כמה קשה לפתור בעיה כזו, ויש אנשים ששנים של טיפול נפשי לא עוזר להם. לפעמים יש בעיות שהן פשוט חלק מהאדם ולא ניתן לפתור אותן מבלי לקרוע את האדם לגזרים. לכן אם יש פתרונות שהם פיזיים במהותם ועוזרים לטיפול בבעיה הגופנית (השמנת יתר) ודרך כך גם בבעיה הנפשית (הסיבות להשמנת יתר), מי את שתבואי ותתקפי את השיטה ? יש לך בכלל מושג איך מרגיש בן אדם שהיה שמן רוב החיים שלו, שההורים שלו ושאר משפחתו התביישו בו בילדותו, שהילדים בבתי הספר הציקו והתעללו בו, ושכל חייו נאלץ לעבור מדיאטה לדיאטה ? את רואה בזה בעיה חברתית אולי, אבל לרוב האנשים פה זו בעיה מאוד אישית. ומה לעשות, אנחנו חיים בחברה שמעריצה יופי, מראה ודברים חומרניים. אם את רוצה לשנות את החברה אז קדימה צאי לדרך ובהצלחה. אבל רוב האנשים מסתפקים בשינוי של עצמם כי אין להם כוח ליותר מזה. וכן, כולם רוצים להרגיש שייכים לחברה ולהרגיש נאהבים. ושינוי גופני כמו הרזיה זו אחת הדרכים. שלא לדבר על בריאות. זה נראה לך קיצוני ? יש לי שאלה בשבילך - את משתמשת באיפור ושאר מוצרי קוסמטיקה ? התשובה היא מן הסתם חיובית, כמו אצל כולם. יש לך מושג כמה כימיקלים מזיקים יש במוצרים אילו ? ובכל זאת את משתמשת בהם. למה ? כי כולם עושים זאת, כי כך החברה חינכה אותנו וכך אנחנו מתנהגים. ואיפור - האם יש משהו יותר מזוייף מלצבוע את הפנים כדי להראות קצת יותר יפים ? את נשמעת כמו מישהי שמשעמם לה (נו, חופש גדול אז בואו נציק למישהו היום, הרי אין בי``ס וילדים מסכנים) ושמדברת על משהו שהיא לא מבינה בו ולא נוגע לה אישית.

ארינה

New member
את צודקת עברית אולי אני לא יודעת

וגם את הבעיה את לא ממש תוקפת אלא את האנשים. אבל הבנת הנקרא את גם לא למדת כי הסברתי לך שקוראים לי א-ר-י-נ-ה יש בעיות בהבנה??? לא פלא שרמת החינוך במדינת נראית ככה.....

רייזה

New member
אתן יודעות.אתן צריכות

מישהו שיגיד לכם כמה ההחלטההיא נכונה ולא להראות לכם אולי דרכים אחרות רמת הלימודים פה לידיעתך רינה היא בין היותר גבוהות בעולם לימדתי גם בחו``ל )(ברית המועצות לשעבר...שם יש קטסטרופה) מקווה שעזרתי רייזה מלמד

ארינה

New member
גברת רייזה הנכבדה שמי הוא א ר י נ ה

ואני צברית ולמדתי בארץ אז אין לי שמץ על מה את מדברת. אני לא קרובה אפילו לברית המועצות. מה שכן תאמיני לי שאני אדאג אישית להוציא אותך מהפורום הזה כי את פשוט בנאדם שלא יודע להתבטאות כלל וכלל. את גזענית גם וזה ממש לא מקובל עלינו. אז גברת רייזה מלמד שאין לי מושג מאיפה צצת לנו אבל תעשי טובה לאנושות ותצאי מהפורום הזה. ועוד פעם אני חוזרת וכותבת לך שהשם שלי הוא א-ר-י-נ-ה או באנגלית ARINA אז בבקשה פה לא כיתה טיפולית שנשב ונסביר לך איך לכתוב אז בבקשה ממך. תודה ויום טוב א-ר-י-נ-ה

פורומית

New member
ארינה........

אני איתך!!! מצד אחד הצורה שבה היא מדברת וכל ההתקפות שלה ממש מעצבנות, אבל משום מה אני מוצאת את עצמי ברגעים אלה קוראת את ההודעות וצוחקת, כן, כן, פשוט צוחקת. את יודעת על מה? אני רואה פה בת אדם שיש לה בעיה נפשית עם עצמה, והיא באה לנסות לשכנע אותנו שלנו יש בעיה... אני אפילו לא נכנסת לסוגיה עצמה, כן נכון או לא נכון ועד כמה, אבל הדרך בטוח פסולה מראש!!!!!!! ח ח ח ח ח .... רייזה, כמו שאמרתי קודם, אם את תלכי לטיפול, אני מבטיחה ללכת אחריך.

מירי,

New member
רגע! רגע! למה לגרש?

אולי הגברת לא מציאה גדולה... אבל זה פורום לכל מיני דעות .... ולא רק לדיעה שאנחנו אוהבים...

רוייקו

New member
בעיות נפשיות ורגשיות מהווים הרבה

פעמים כבעיות נילוות ולא כשורש הבעיה. לא כולם נולדו ``מופרעים`` או ``חולי נפש``, אלא ההשמנה - שהחברה הגדירה אותה כחלק בלתי רצוי - גורם לשמן לחיות לא טוב עם עצמו ולבעיות בתחום הריגשי, החברתי וכו וכו ... הרבה פעמים, כששמן מצליח להוריד במישקל בצורה משמעותית, משתנים אצלו גם מדדים ריגשיים ושפרים את מיקומו בחברה אלפי מונים. האבא, במקום לתמוך בילדה שלו, מרגיש מבוייש בה, כלומר דוחה אותה ממנו ומראה לה שאפילו הוא, האבא שלה, אינו אוהב אותה. פה בהחלט אפשר לראות מדדים נפשיים, אבל מה תגידי על הרבה משפחות חמות ותומכות שגם בהן יש שמנים.. ?! לא אצל כולם אותה סיבה היא הגורם להשמנה. כל אחד עם הסיפור שלו.

למעלה