אני מתפוצצת

SHIRITA13

New member
אני מתפוצצת../images/Emo59.gif

אולי ביום שלישי יהיה כבר בי"ס לילדה שלי. ביום שני הצוות של הבי"ס המיועד רוצה "לתצפת" עליה. איזה לחץ, איזה עצבים. אני כ"כ זקוקה כבר לזמן לעצמי, לשקט, לא לדאוג כל הזמן. התקופה הזו כ"כ לחוצה ואפשר פשוט להשתגע!!!!!

Diana M

New member
שיריתה, ליבי איתך../images/Emo23.gif

יום שלישי קרוב מאוד. מקווה כי המסגרת אכן תהייה טובה ותאפשר לך שקט נפשי ולבתך מקום ראוי לשהות ולהתקדם בו.

זהבה נ

New member
היי שיריתה, צר לי שעדיין אין מסגרת

חינוכית לילדה שלך. בנוגע למסגרת החלופית שהוצעה לכם ההורים בפתח תקוה, עלייך להתארגן עם הורים נוספים מהאיזור בכדי ליזום פגישה במשרד החינוך עם מנהלת המחוז או האחראית על החינוך המיוחד ולגבש ביחד את נימוקי ההתנגדות שלכם, נודע לי היום שיותר מעשרים תלמידים הוצאו השנה מבית הספר הזה ע"י הורים שלא היו מרוצים מהמסגרת בפתח תקוה, הדבר חמור ומשרד החינוך צריך לתת עליו את הדעת במקצועיות וברצינות. מחזיקה לכם אצבעות. בהצלחה ושנה טובה,

חילש

New member
אינך המתפוצצת היחידה לצערי../images/Emo46.gif

אני מכיר משפחה שהילדה שלהם למדה עם הבת שלי בכיתת pdd בתפקוד גבוה בשלוש שנים האחרונות... הב"ס שבו שולבה הכיתה המשולבת ניסגר הקייץ עקב אי הרשמה של תלמידים, ורק בשבוע אחרון לפני תחילת הלימודים נקבע לאין תעבור הכיתה (לב"ס שיש לו ניסיון כבר בשילוב כיתות כאלו). לאותה ילדה הבנתי היו עוד בעיות חוץ מ Pdd. בהתחלה הועדה החליטה ביום חמישי שתעבור לב"ס לכיתה שמתאימה לה, ואחר כך ביום שישי ממש לפני פתיחת הלימודים הודיעו להם שהמנהל של הב"ס הטילה וטו על שילובה בנימוק שאין צוות מתאים. המלצתי להם לשאול בפורום הזה, אני מקווה שיגלשו לכאן, הפנתי אותם ליעוץ אפשרי לארגון בזכות, האם יש להם עוד רעיונות וכתובות ???

ארגון בזכות לא עוזר יותר משהו

כבר שנתיים העו"ד שעזקה מונתה לתפקיד אחר ציבורי אמנם עם חריגים אבל היא התחילה הפרויירט בנושא שמירת זכויות הנכים במקומות עבודה ואמרה שבשנים הבאות תתעסק בבתי ספר נכון לעכשיו כל אחד תריך לפנות לעמותה שמייצגת אותו בנושא פדד לפנות לאלו"ט ולבקש את מרגלית תירוש שתקים צעקות אין למנהל וטו לומר לא אין דבר כזה !!!!!! מצד שני היא תדאג לשגע את ההורים ותעשה הכל להכשיל את הילד עליהם במקרה שלנו בכוונה לא אפשרו לסייעת לשבת ע"י הילד מיקמו אותו בצורה שלא היה לה מקום והסייעת עמדה יום שלם מאחוריו בכל שעות הלימודים למזלה עזבנו עליהם למצוע מידית מסגרת מתאימה שההורים ירצו בה לא ידעו מזמן על הכתה הנסגרת הרי כבר במרץ יושבים על מצגת מה הם מקשקשים הם רותים להיות בעמדת לחץ כל ההורים יתפשרו על כל פתרון רק שתהיה מסגרת מספיחק עם זה.

למעלה