אוקיי ההתקנה לקחה במפרט שלי כ 40 דקות...נאלצתי להתקין דרייברים של כרטיס מסך AMD יש דרייבר של כרטיס קול שלא עובד...היתר עובד בסדר...המחשב מרגיש לי כבד טיפה גם אחרי שעולה הרענן כבד איטי לעות אלפית שניה בווינדוס 10. כמובן זו גרסאת ניסוי אז מקווה לשיפור. מחר אנסה להתקין ידנית דרייברים .אולי זה יעבוד, מנהל ההתקנים ללא בעיה. מקלדת עם התוכנה שלה יופי עכבר יופי. דפדפנים אחלה, גוגל דוקס אחלה. נגני מוזיקה וסרטים אחלה. שורת המשימות ענקית אני יודע שיש דרך קצת מסובכת להצר אותה, גם זה מחר אחפש ואעשה...אולי עידכון אחד לא נתפס לי צילמתי מסך ואבדוק אחרי איתחול...זהו בנתיים נראה לי רק מחר אדווח עוד אחרי שאשב קצת על המערכת..מבחינה גרפית וזה, האמת יש שינוי פחות מעניין אותי...אבל אבדוק איך אני מסתדר למצוא דברים להגיע להגדרות וכו' ..גם. בעצם עשיתי התקנות מחדש לדרייבר קול התוכנה שרציתי עובדת...הקטנתי את שורת המשימות דרך עורך הרישום..למה ? אני לא יודע היה אפשר בהגדרות...נתקע האקספלורר שניסיתי לפתוח 2 תקיות במקביל..בסדר מחלות ילדות...עדיין מרגיש לי כבד הווינדוס ..לא בעליה הוא עולה מהר..אלא שמרעננים זה כבד אולי תוכנות נפתחו קצת יותר לאט...טוב באמת זהו מחר אחקור יותר את ההגדרות ששינו וכו'...ואדווח . לילה טוב סופי
בוקר טוב..ובכן
ווינדוס 11 בגדול שונה קצת עיצובית , לא קשה להתרגל..יש באגים כי זו גרסת נסיינים עדיין, אבל יש דברים שלא נראים טוב
1 שורת המשימות לא נרית טוב כאילו היא מולבשת עם רזולוציה נמוכה..גם עשו אותה גבוהה מידי הקטנתי זה לא נראה טוב לא ככה ולא ככה..
2 לא בכל אפליקציה חלוקת המסך בצורות שונות עובדת..בפיירפוקס לא וואטס אפ למחשב לא ..אולי זה עם עידכונים של האפליקציות יבוא..בנתיים זה עובד חלקית, אבל זה יפה .
3 יש בעיות עם עברית הפוכה או תרגום מוזר לא ממש ברור לי...את ההפוכה יסדרו אני מניח.
4 עיניין העידכון שאמרתי הסתדר ..זה בסדר.
5 הקטע שדחפו חדשות ומזג אוויר פחות מעניין אותי לפחות ..לא מעודכן
6 החנות לא עובדת במלואה לא ממש מפריע לי.
7 דרייברים הסתדר הכל ועובד טוב
8 יש בעיות באקפספלורר עם תיקיות מידי פעם באגים שיתוקנו אני מניח.
9 אני לא מרגיש איטיות היום, אבל יש תחושה שניהול הזיכרון עוד לא במקום שווינדוס 10 היה שמרעננים לוקח שניה וחצי זה המון לעומת מיידי ב10 זה מרגיש כבד
10 עיצובית יש צורה נחמדה יותר אחידות אפקטים אחרים ...פחות מעניין אותי.
בנתיים יש יציבות הווינדוס לא קרס מתפקד בסדר גמור.
המסקנה שלי לעת עתה : אולי יש שיפורי אבטחה עם כל הדרישות TPM 2.0 וכל זה. יש שינוי בנראות...אין שינוי בשימוש לא ממשי..אין הקלדה קולית בעברית למשל...קורטנה לא פעילה כמובן החיפוש אני לא חושב ששופר במיוחד..בקיצור שמלה אחרת לאותה גברת.