אני מתקשה לדבר על עצמי

תאום2

New member
אני מתקשה לדבר על עצמי

בגדול המצב הוא די יציב אבל קצת נאחס. הנפש יציבה אבל אני לא ממצה את יכולותי ולא מתקדם דורך במקום. מצד אחד ניתן לומר שאם אינך מצוי בעליה, אז אתה בירידה. מאידך, יש לראות את חצי הכוס המלאה, יציבות, יציבות, לא קונים בשום חנות /tapuzforum/images/Emo349.gif תודה פורום שאני יכול פה להפתח לכתוב, כי חשוב לי להתאמן לכתוב ע`ע (על עצמי) ולהיפתח /tapuzforum/images/Emo51.gif /tapuzforum/images/Emo140.gif

תאומונצ'וק

אני זוכרת מקום אחר שכתבת בו וסיפרת את כל מה שאירע לך בפרוטרוט וזכית לתהודה רבה... זה היה קשה ומרגש כאחד... אני כמובן לא אציין איפה, אני בטוחה שאתה יודע. אולי עכשיו תקופה שבה יותר קשה לך לבטא את עצמך, אבל אני יודעת שהכישורים נמצאים בתוכך, ועכשיו צריך רק לזכור את זה ולסמוך על עצמך שכשתרצה תוכל להתאמן ולחזור לזה. ובינתיים אתה אחלה חמוד לגמרי
.

יציבות זה באמת לא קונים בשום חנות

לפעמים חלק מהתחושה של דריכה במקום נובע גם מהתגובות של הסביבה אליך. אולי אם תהיה בסביבה יותר תומכת (אצלנו, למשל
), תרגיש יותר מוטיבציה להמשיך להתקדם בכיוון שאתה בוחר.
שמחים שאתה פה

פעם

הייתי בירידה, והתדרדרתי עד למטה, בד"כ הייתי קם ומתחיל לטפס שוב, אבל הפעם החלטתי שנמאס לי והרמתי ידיים, והחלטתי שאני נשאר למטה. מאז הכל טוב.

תאום2

New member
אוי זה נשמע עצוב,

זה מזכיר לי את הפתגם: "טוב לי, איך שרע לי.." .. אבל, שמע, אתה עוד יכול להתחרט ולשוב ולטפס ללמעלה /tapuzforum/images/Emo24.gif

תאום2

New member
לאלומונת ולמחבקתוש

תודה. לאלומת, אכן סיפרתי לפעמים את הסיפור שלי אך אני מתקשה בדרך כלל לעדכן בשותף. כלומר לספר איך אני מרגיש. שימי לב שבמסרים שאנו מתכתבים ואת שואלת איך אני. אז אני בדרך כלל עונה בקצרה. ולמחבקתוש היקרה! אני שמח שגיליתי את הפורום שלך שהוא אכן מאוד מחבקתו`ש /tapuzforum/images/Emo8.gif /tapuzforum/images/Emo82.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif תודה לכן יקרות!

נכון. ואז פעם ב... אתה משתף קצת יותר

ואכן אכפת לי איך אתה, אתה מהוותיקים שהכרתי ברשת!!

למעלה