אני מתרגל את הסוד ואין תוצאות

אולי אם

תפסיק לחשוב על מחשבות שליליות אולי זה יעבוד אם אתה כל הזמן שלילי אתה לא מקבל תוצאות אם תעצום את עייניך תנסה לבדוק מה אתה מרגיש? אולי זה יעבוד אל תסתכל על חצי הכוס הריקה תתמקד בכוס המלאה אם לא סבלניים אז זה לא עובד אבל תמשיך לנסות(וגם אני קראתי את הספר)

CrazySheep111

New member
לכתוב "אין תוצאות"

ולהאמין ש"אין תוצאות" גורםלכך שלא יהיו תוצאות... הרי אם ראית את הסרט והפנמת- אז מדוע לא שינית גישה? ראית את הקטע שבחור מסויים שמה מסביר שהדבר עומד להתגשם, ממש עומד לפני השטח, ואז הוא רואה שלא קורה כלום- מפסיק להאמין והכל הולך. תראה, אתה יכול להאמין לאנשים שאומרים שהסוד זה שטויות, וכמוהם לא להצליח להגשים אותו. ואתה יכול להקשיב לאחרים שחוו את העיניין, לשנות גישה, ולראות שהחיים כן משתנים. והם כן. יש הרבה אנשים וגם פה בפורום שהצליחו להשיג לעצמם דברים שלפני כן לא חשבו שיוכלו להגשים (כמוני למשל
) אז יש אמונה שזה עובד-וגם הוכחות, ויש אמונה שזה לא עובד... ואחרי שראית את הסוד- במה אתה בוחר להאמין? אם בחרת להאמין שזה קיים, אני ממליצה לך לראות את הסרט שוב...אולי זה ירענן אותך ויזכיר לך דברים. אז שיהיה לך אחלע יום

נזכרתי בקטע מהסרט

יש קטע בו מדברים על כך שהיקום הוא כמו סוג של ג'יני שעל כל דבר שתחשוב עונה לך - your wish is my command. ויש כמו זרע כזה מתחת לפני השטח שמתחיל לגדול כשאתה מתחיל להאמין במשהו. והנבט הזה גודל לו מתחת לפני השטח ושניה לפני שהוא מגיח החוצה, אתה אומר לו - הכל שטויות חיכיתי חודש וזה לא עובד - והיקום עונה לך - your wish is my command - והנבט יורד בחזרה למטה... אולי פשוט צריך לתת לדברים יותר זמן

Purple Mushroom

New member
מחשבות חיוביות .

גם על הקבלה יש אנשים שאומרים שזאת עבודת אלילים . לכל דבר טוב יהיו מתנגדים . ודיעות לכאן ולכאן .

gils33

New member
../images/Emo50.gifתגובונת../images/Emo91.gif

לפי הבס"ד שלך אני מבין שיש לך קצת אמונה,כך את הדברים לכוון הזה. לצורך העיניין שלנו אתה יכול לחשוב שאותו ג'יני שדיברו עליו הוא השם למעשה. אם השם כולו טוב ורוצה לעשות לנו רק טוב סימן שאנו יכולים לבקש כל מה שאנו רוצים וגם לקבל את זה, השאלה טמונה בחוזק האמונה,אם אדם רוצה להצליח במשהו,כל דבר למעשה,הוא יצליח,תתחיל לחשוב חיובי, תרגיש את האינטואציות שלך בבטן,תרגיש ותתאר את מה שאתה רוצה לקבל,תראה את זה בעיני רוחך ואל תיפול באמונה בזאת לרגע כי לא אנחנו קובעים את הזמנים,הסוד קובע או השם לצורך העיניין. אני מקווה שלא פגעתי ברגשות של אנשים בהשוואתי אבל לי למשל זה מאד מסתדר. תנסה את זה ואל תוותר על האמונה בדבר. בהצלחה

למעלה