אני מתרגל דימיון מודרך של צ`י קונג-

gever2005

New member
אני מתרגל דימיון מודרך של צ`י קונג-

בקיצור: לדמיין אגירה של אנרגיה מלמטה ומלמעלה וריכוז במרכז אנרגטי הנמצא בגובה הטבור. הבעייה שכדי להצליח צריך דימיון שקל להזדהות איתו.מה אתם מדמיינים?!

לא כל כך הבנתי את השאלה

חשבתי שאחרים יבינו ויגיבו, אבל אני רואה שבינתיים אין תגובות
אז אולי תשאל את זה שוב, במילים אחרות?

gever2005

New member
כנראה שטעיתי בפורום . . .

צ`י-קונג=הילינג(בסינית). האנרגיה נאספת מהסביבה קודם כל בתרגילי דימיון או נשימה, חשבתי שיש להילינג תרגילי דימיון להגברת האנרגיה(אחרת מאיפה האנרגיה ?!).

האנרגיה בהילינג היא לא של המטפל

אלא אנרגיה קוסמית. בהילינג המטפל אמור לתפקד כצינור שמעביר אנרגיות מהיקום, או אלוהים, או המדריכים - אל המטופל.

gever2005

New member
גם בצ`י קונג

לאחר שהמטפל פתח את התעלות והמרכזים האנרגטיים הוא משמש כצינור להעברת האנרגיה של הייקום למטופל. (לא משנה העיקר שהבנתי שאין בהילינג מדיטציות אנרגטיות)

night mistress

New member
צ'י קונג..

בסינית תרגום המילה ציקונג הוא מדיטציה ולא הילינג.. אבל, מה שכן, תפקיד הצ'יקונג הוא לפתוח חסימות אנרגטיות בגוף ע"י מספר תרגילים.. הדימיון המודרך שאתה עושה יחד עם השיטה מוסיף לדעתי לעוצמה שלה, אבל עד כמה שאני הבנתי ממי שהסביר לי על השיטה היא לא מטפלת בהיבט הנפשי, לגבי ההיבט הנפשי ישנה שיטה שמשלבת את השניים וקוראים לה פאלון גונג, יש להם אתתר באינטרנט (לא זוכרת את הכתובת) ושם יש ספר הדרכה.. אני גם שוקלת להתחיל לעשות את זה.. מקווה שעזרתי מעט.

gever2005

New member
אני נגד פאלון גונג כי

זה שטויות במיץ עגבניות. אני למדתי סגנון צ`י קונג שהומצא במנזר שאולין. קיימים שיטות שונות של צ`י קונג . הפאלון זה לא צ`י קונג.

night mistress

New member
איש איש באמונתו יחיה..

אם אתה חסיד של הצ'י אתה צריך ללמוד מהי סובלנות,אבל כנראה שטרם הגעת לשיעור הזה.. כשם שאני מכבדת את השיטה שאתה מעריך, אנא ממך, כבד את השיטה שאני מעריכה, וכנ"ל לגבי אנרגיות..אתה צריך לדעת לאהוב את העולם על מנת להיות מסוגל לתת אותם, ולאהוב משמע להפסיק להיות צודק.. אין "לא נכון", יש רק נכון.. ולכולם יש את הנכון שלהם.

מצטרפת לתחושה

הילינג אנרגטי זה לא צ'י קונג, אבל יש בו אנרגיות, ובטח שיש בו מדיטציות

gever2005

New member
לפאלון יש אינטרס פוליטי. הדרישה -

של מנהיג הכת לשכוח שיטות שלמדנו בעבר מיותרת.ומטרתו להפוך את סין לדמוקרטיה כאשר הוא פוקד על מאמיניו כמו דיקטטור לתמוך בו פוליטית ובתמורה ללמוד חינם !!!

night mistress

New member
מאיפה כל הכעס הזה?

אם אני מפרשת לא נכון את האינטונציה של ההודעה אני מתנצלת מראש..מההודעה אני מקבלת את ההרגשה שאתה כועס על כל מי שמקבל משהו ששונה מהשיטות שאותן למדת,הפאלון והצ'י לא שונים עד כדי כך אחת מהשניה, רק שהראשונה תומכת יותר באהבת הזולת ובכח הלב ואילו השניה מתעמקת בהבראת הגוף, זה כל ההבדל, ולפיכך אין מקום לדעתי להתקומם.. אני לא מתאמנת בפאלון גונג אבל יצא לי לשמוע מעט על הנושא ועד כמה שהבנתי לא הייתה ואין שום אינדיקציה פוליטית לכל מה שקרה שם, לא יודעת אם ידוע לך אבל הייתה תקופה שבה כל מתאמני הפאלון גונג נרדפו והוצאו להורג..מזכיר לי קצת את האינקוויציה בקריאה ראשונה (וגם שניה). מוסיפה לך קישור לאתר הרשמי של הפאלון גונג, אתה מוזמן לקרוא. כל שיטה שעושה לאדם טוב - אני בעד. אם כולנו היינו מקבלים את השונה מאיתנו בשיוויון נפש אני מאמינה שהעולם היה נמצא כעת במקום אחר.

gever2005

New member
אני רק מזהיר. את הספר קראתי.ואין שם

תרגיל אחד שיתן לך צ`י כי אני מבין את ההגיון של כל טכניקה שקשורה לאגירת אנרגיה.הדבר היחיד שתקבלי אם תיצטרפי לפאלון זה מסגרת חברתית ואני בעד "חוג חינם".

gever2005

New member
אולי אצטרף לפאלון בעצמי רק כדי -

להכיר בחורה נחמדה(הבעייה שכולן שם מבוגרות). "תרגילי אגירת האנרגיה" שלהם לא יכולים לעבוד(תשאלי מומחי קונג פו)בכל מקרה אם תצליחי לאגור צ`י שיהיה בהצלחה!

למעלה