ברוו...
והואיל ועבודת התרגום ה(כנראה) קצת צולעת שלי הסתיימה בשעה טובה, גם בעזרתכם, אז המון תודה לכולם והנה התרגום תוצרת בית: כולם יודעים. כולם יודעים שהקוביות מתערבלות כולם מסתובבים כשאצבעותיהם מוצלבות כולם יודעים שהמלחמה עברה כולם יודעים שהבחורים הטובים הפסידו כולם יודעים שהקרב מכור העני נשאר עני, העשיר מתעשר ככה זה הולך כולם יודעים. כולם יודעים שהסירה דולפת כולם יודעים שהקפיטן שיקר כולם בתחושת שבר כמו אביהם או כלבם רק מתו כולם מדברים על מחסורם כולם רוצים קופסא של שוקולדים וורד ארוך גבעול כולם יודעים כולם יודעים שאת אוהבת אותי ילדונת כולם יודעים שזה אכן כך כולם יודעים שהיית נאמנה אוה, בלי לחשב לילה אחד או שניים כולם יודעים שהיית דיסקרטית אך היו כל כך הרבה אנשים שפשוט היית חייבת לפגוש ללא בגדייך וכולם יודעים כולם יודעים, כולם יודעים ככה זה הולך כולם יודעים כולם יודעים, כולם יודעים ככה זה הולך כולם יודעים וכולם יודעים שזה עכשיו או לעולם לא כולם יודעים שזה אני או את וכולם יודעים שאת חיה לנצח אוה, כשעשית שורה או שתיים כולם יודעים שהעסק רקוב ג´ו הזקן השחור עדיין קוטף כותנה לסרטיך ועניבותיך וכולם יודעים וכולם יודעים שהמגפה מגיעה כולם יודעים שהיא נעה במהירות כולם יודעים שהאיש והאישה העירומים הם רק חפצים נוצצים של העבר כולם יודעים שהמערכה תשה אך יהיה לך פס מידה על מיטתך שיחשוף מה שכולם יודעים וכולם יודעים שאת בצרות כולם יודעים שהיית בדרך מהצלב המדמם לפסגת הקלברי לחוף מליבו כולם יודעים שזה מגיע בנפרד קח מבט אחד אחרון בלב הקדוש הזה לפני שהוא מתפוצץ וכולם יודעים כולם יודעים, כולם יודעים ככה זה הולך כולם יודעים אוה, כולם יודעים, כולם יודעים ככה זה הולך כולם יודעים כולם יודעים