אני מתרגשת וחוששת בו זמנית

• פותח הנושא sael
  • פורסם בתאריך

sael

New member
אני מתרגשת וחוששת בו זמנית

ביום שלישי הקרוב אני ובעלי נוסעים (יותר נכון טסים) לאילת ליומיים (2 לילות) בלי עמית. זו פעם ראשונה מאז שנולדה (שנה ו-10) שאנחנו עוזבים אותה ליותר מ-12 שעות (וגם 12 שעות זה הרבה) ואף פעם לא עזבנו אותה ללילה. אני ממש מרגישה שאנחנו חייבים את זה לעצמנו וממש מחכה לחופש הזה, אבל מלאת חששות איך יהיה בלעדיה. היא תישאר אצל הסבתות שלה שהיא מכירה ורגילה אליהן (נמצאת שם כל יום, הן גרות אחת לייד השניה והן אלו שמוציאות אותה מהגן כל יום) ואני בטוחה שתקבל יחס מעולה, אבל אני כבר מתגעגעת רק מלחשוב על זה, אבל יחד עם זה מתענגת על המחשבה של להיות קצת חופשיה (במיוחד בלילות). גם החרדות והחששות כמובן מעורבים- מה יהיה אם תהיה חולה? אם תבכה אמא/אבא? וכו' וכו'. תאחלו לי שיעבור לנו ולה בכייף ובקלות.

משוש30

New member
אנחנו טסים לצרפת ביום א לשבוע

ומתן נשאר עם ההורים שלי. הוא בן שנה וחודשיים. אני בטוחה שיהיה לו טוב. גם בטוחה שנתגעגע מאד אבל גם נהנה מאד ויהיה לנו זמן איכות זוגי שזה מאד חשוב בעיני. אל תדאגי ותהני מכל רגע

בימבילי

New member
אני מצאתי פתרון עבורי, שגורם לי

רק להתרגש בלי לחשוש - אני נוסעת ליומיים לצפון עם 2 חברות. ככה אני יכולה להנות ולא לדאוג. אנחנו מחכים שהקטן יהיה יותר גדול - ואז נוכל לנסוע רק שנינו. בנתיים מפנטזים על העתיד... מאחלת לך בדיוק את מה שבקשת - שיעבור בקלות ובכייף.

galiaS

New member
מאחלת לך שתעשו חיים

ושעמתי תהנה אצל הסבתות שלה. איזה כיף לכם, רק שניכם.

למעלה