אני מתרגשת מאוד

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני מתרגשת מאוד

מחר בבוקר אני נוסעת לאסוף את אחותי משדה התעופה. לא ראיתי אותה חמישה חודשים כי היא בילתה לה בארה"ב ואני כבר לא יכולה לחכות, אני סופרת את הדקות היום בערב הלכתי למדוד לחץ דם ( אני חייבת להביא לביטוח לאומי 10 מדידות) והוא היה ממש גבוה. אני חושבת הכי גבוה שהיה לי אי פעם - 175/110 האחות אמרה שהיא חייבת להראות את זה לרופא וזו התעקשה שאני אקבע אצלה תור כך נראה לי שלא יהיה לי מנוס מזה. המוזר הוא שלא הרגשתי שיש לי לחץ דם גבוה. יכול להיות שהגוף שלי כבר רגיל לזה?

ilush

New member
אחלה שירי´לה !

הי חמודה, נשמע שמצב הרוח ממש מצויין- תקופה של דברים כיפיים...איזה כיף לשמוע! שמחתי נורא לשמוע שהיום הראשון היה נחמד; עם כל המפגשים- החדשים והישנים-ועם כל ההתרגשות הקשורה להתחלות..שימשיך ככה! ומחר בבוקר- איזה התרגשות... אני זוכרת שחיכיתי לאחותי אחרי שחזרה מהמזרח, וואו... איזה התרגשות. איזה יופי לך שאחותך חוזרת, שמחה בשבילך. (דרך אגב- בת כמה היא? אתן חברות טובות?) לגבי לחץ הדם- טוב לפחות שאת לא מרגישה רע, זה גם משהו, לא? (אבל באמת מעניין מה הסיבה לזה..כנראה שצריך להמשיך לבדוק, מה לעשות..) זהו בינתיים יקירה, תמשיכי לעדכן (בכל התחומים) ושיהיה רק טוב, חיבוק, אילנית.

ritosh

New member
שכחתי לכתוב לך במסר!! איזה כיף לך!

אני יודעת שאתן קרובות ויופי שהיא חוזרת. בכלל יופי לך שיש לך אחות, לי אין (יש לי אח אחד)ואני ממש
. אבל יש לי 3 בנות מקסימות,שתי חברות טובות ואותכם(צריך להיות אתכן אבל לא רציתי להעליב את הבנים...)! אגב בנים, לאן נעלמתם?! אז שירוש, תתפננו לכן ביחד!
ריטה.

ל3

New member
הי אילנית

תודה מתוקה על האכפתיות והאיחולים. אני ואחותי בקשר מאוד טוב. מפרידות ביננו רק שנתיים וחצי ואני מרגישה שאני יכולה לספר לה הכל. לפעמים אנחנו רבות כמו חתול ועכבר אבל אני מניחה שזה טיבעי. אני כבר לא יכולה לחכות עד מחר בבוקר. לגבי הלחץ דם, האחות הכריחה אותי לקבוע תור לרופאה ואני הנהנתי בראש אבל לא נראה לי שאני יעשה את זה. מספיק עם כל הבדיקות והבירורים אין לי כוח לזה ועכשיו שהתחלתי ללמוד גם פחות זמן. אם אני מרגישה טוב וזה לא מפריע לי לא נראה לי שאני מתכוונת לעשות משהו בנידון.

cavok

New member
היי

אני מקווה בשבילך שתרגישי יותר טוב ושלחץ הדם ירד בהשראת אחותך.....

ל3

New member
תודה קאבוק

אני מרגישה מצוין ובאשר ללחץ הדם- כל עוד הוא לא מפריע לי שיעשה מה שהוא רוצה......אני ניתקתי את יחסיי איתו

למעלה