אני מתרגשת

Unseen Visitor

New member
אני מתרגשת

הי לכולם, אני חדשה בפורום (נכנסתי אליו היום לראשונה) הסיבה להתרגשות: הזמנתי עכשיו 2 פאזלים חדשים - הקפלה הסיכסטינית למיכאלאנג'לו (5000 חלקים) + ציור של סוסים עולים מהים (3000 חלקים). ההתלבטות היחידה היא מאיזה פאזל להתחיל. איזה כיף שיש פורום למשוגעים כמוני, כי רוב החברים שלי לעולם לא יבינו את ההתלהבות!

yume

New member
תתחדשי

כולי קנאה, אין כמו פאזל חדש. וממה להתחיל, מהראשון כמובן.... שיקול שיכול להשפיע כמובן, זה המקום בו עובדים על הפאזל, אם זה השולחן בסלון ואת מתכוונת לארח הרבה אנשים בחגים אולי עדיף להתחיל מהפאזל הקטן, שהסבירות שיפריע/יפגע קטנים יותר, וחוץ מזה השלמתו מהירה יותר ואורחיך יזכו לראות את עבודתך בפעולה ואולי אפילו את התמונה השלמה.

קודם כל תתחדשי!

דבר שני, אחרי שתעשי את הפאזל של הקאפלה הסיסיטינית ספרי לנו איך הלך. הבן שלי מ א ו ד רוצה שאני יעשה לו את הפאזל הזה אבל זה נראה לי קצת "גדול" עלי, גם במחינת מס' החלקים וגם מבחינת איפה בבית אני ארכיב כזה גודל של פאזל??? בהצלחה.

בלבלה

New member
אלוהים ישמור, 5000 חלקים

יש לי פאזל של 500 שנמצא אצלי כבר כמה שנים אבל אף פעם לא הצלחתי לגמור אותו, כי זאת תמונה של מלא סוגי נמרים ואריות ולכולם יש את אותה דוגמת עור מנומרת ככה שזה ממש קשה להבין איפה כל אחד צריך להיות ואיזה חלק זה כל נמר ככה שתמיד התייאשתי בנקודה מסויימת ופירקתי הכל. 5000 חלקים ?! או שהוא ממש גדול, או שכל חלק פיצפון אבל וואו, שיהיה בהצלחה

s t h y

New member
קודם כל בהצלחה...

ושאלתי .. מאיפה הזמנת את הפזאלים ? תודה :)

Unseen Visitor

New member
יש אתר באינטרנט

www.puzzles.co.il אבל עוד לא קיבלתי את הפאזלים. אם תחכה/י כמה ימים אוכל לכתוב ביקורת על השירות שלהם

למעלה