אני מתרגש בטירוף ורוצה לבכות באותו זמן!!!

hagayx

New member
אני מתרגש בטירוף ורוצה לבכות באותו זמן!!!

ביום שלישי עומדת להגיע מערכת חורפית מטורפת עם המוןןןןןןןןןן שלג במרכז עד יום חמישי!!! וזה דבר שאני מחכה לו כל החיים!!! אבל ביום חמישי יש לי בגרות
מי פה גר במקום שעומד לאכול שלג??? ומי עומד לנסוע במיוחד לירושלים או מקום אחר בשביל השלג?? תכנסו לפורום מזג האוויר ולא תאמינו למראה עניכם
!!!

שלג../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif

בואו כולם לכאן!!! נעשה מפגש בירושלים המושלגת!!!! אני מקווה שבסוף באמת יהיה שלג כזה רציני, ולא כמו בשנה שעברה שהשלג נערם, אבל אחרי שעתיים הפסיק לרדת... והלוואי והוא יתחיל מוקדם ביום שלישי- כדי שאני אפסיד עבודה!! מי שלא יבוא, יקבל תמונות שלי בשלג
(בתקווה שיהיה הרבה ממנו...). וחגי- יש גם בשלישי ורביעי שלג- אז בוא לשלג, ותחזור ליום חמישי לבגרות!

hagayx

New member
זה ממש לא עומד להיות כמו שנה שעברה

זאת עומד להיות מערכת חורפית מטורפת עם כמויות של שלג!!! מדברים על כמויות רבות של שלג במיוחד במרכז..מגבהים 300-400 מטר..עם רוחות של 150 קמ"ש מדברים אפילו על שלג בחוף בצפון..ובשפלה..בכרמל..במקומות נדירים! הוא אמור להתחיל בצהריים-אחרה"צ בשלישי! ואני בהחלט עומד לבוא לירושלים בשלישי רביעי זאת בכלל לא שאלה!!!

Pure M

New member
דווקא כשאני בת"א?../images/Emo6.gif

בטח פה לא יהיה כלום
(כן, כן, משה בת"א, אם אתם מגיעים לטיילת או לאיזור, תרימו טלפון, אני פה ממש ממול במלון)

Pure M

New member
ראשון עד חמישי.

כל השבוע. ואני עובר בקרוב, מחר הולך לבדוק דירה.

justin9

New member
../images/Emo2.gif

ביצ'!!! עובר לגור בתל אביב ולא אומר מילה?? אני מקווה שלבד ובלי שותפים כדי שנוכל לבוא להתנחל כמו שצריך =]

Pure M

New member
מי לא אומר? יא עמה! ../images/Emo6.gif

אמרתי לך בערך 700 מיליון פעם!

Pure M

New member
אה,

וכמובן בלי שותפים, אין לי כח. אם היו לי שותפים הייתי עושה בהם מעשה דקסטר.

Pure M

New member
הלו../images/Emo2.gif

מה את רוצה שאני אעשה?
הם יגמרו לי את הקורנפלקס!!

למען טובת האנושות כולה.../images/Emo3.gif

הוא מצדיק את הרציחות שלו, בעצם הוא לא שונה מאף רוצח אחר. כל רוצח מצדיק את מעשיו.. הוא פשוט אומר שהוא עשה את זה בשביל הארי, כי הארי אמר שככה ניתן לתעל את דרכיו התוקפניות (לפי עיקרון הנאה וכאב של הסתמי). וקארין צריכה לזכור שהמבחן בפסיכו היה אתמול. כשחושבים על זה, דקס, הוא אחלה דוגמא
*חפרתי*

Pure M

New member
אחח,

זו אשתי! ידעתי שיש בך את הפסיכופטיות לדעת קצת על ידידנו החביב והרצחני במקצת

למעלה