אני מתרגש להציג:
כפי שהבטחתי, העלתי כתבה חדשה היום. יש שם הסבר פשוט בעברית, כיצד ניתן לשחק בכל המשחקים שהפכו לקלאסיקה בעודם חיים! - על הפאלם שלכם. מדובר בעשרות משחקים - והרשימה גודלת כל הזמן! משחקים ברמה מאוד גבוהה, עם גראפיקה מצויינת וסאונד משובח משחקים שאני אישית גדלתי עליהם
חלקכם וודאי מכירים את זה, אבל אני משוכנע שהרוב לא יודעים שדבר כל-כך נפלא קיים לפאלם, ועוד בחינם! אז אם רציתם לשחק ביומו של הטנטקל - day of the tentacle על מסך מלא ובאיכות סאונד מעולה ולא ידעתם איך, אתם מוזמנים! נ.ב. בנימה קצת פחות משמחת, אני נאלץ לעזוב את פיתוח האתר למשך חודש, התחילה לי תקופת מבחנים נוראית שכזאת... לא הלך לי מי יודע מה במבחן בפיסיקה קוונטית 2 ועכשיו אני צריך להשקיע את כל החודש הקרוב בלימודים. אז רק רציתי להודיע שאני לא נעלם לתמיד... ולהגיד תודה לכל מי ששלח לי מכתבי הערכה! אני שומר את כולם
תודה!
כפי שהבטחתי, העלתי כתבה חדשה היום. יש שם הסבר פשוט בעברית, כיצד ניתן לשחק בכל המשחקים שהפכו לקלאסיקה בעודם חיים! - על הפאלם שלכם. מדובר בעשרות משחקים - והרשימה גודלת כל הזמן! משחקים ברמה מאוד גבוהה, עם גראפיקה מצויינת וסאונד משובח משחקים שאני אישית גדלתי עליהם