אני מתרגש להציג:

alonhzn

New member
אני מתרגש להציג:

כפי שהבטחתי, העלתי כתבה חדשה היום. יש שם הסבר פשוט בעברית, כיצד ניתן לשחק בכל המשחקים שהפכו לקלאסיקה בעודם חיים! - על הפאלם שלכם. מדובר בעשרות משחקים - והרשימה גודלת כל הזמן! משחקים ברמה מאוד גבוהה, עם גראפיקה מצויינת וסאונד משובח משחקים שאני אישית גדלתי עליהם
חלקכם וודאי מכירים את זה, אבל אני משוכנע שהרוב לא יודעים שדבר כל-כך נפלא קיים לפאלם, ועוד בחינם! אז אם רציתם לשחק ביומו של הטנטקל - day of the tentacle על מסך מלא ובאיכות סאונד מעולה ולא ידעתם איך, אתם מוזמנים! נ.ב. בנימה קצת פחות משמחת, אני נאלץ לעזוב את פיתוח האתר למשך חודש, התחילה לי תקופת מבחנים נוראית שכזאת... לא הלך לי מי יודע מה במבחן בפיסיקה קוונטית 2 ועכשיו אני צריך להשקיע את כל החודש הקרוב בלימודים. אז רק רציתי להודיע שאני לא נעלם לתמיד... ולהגיד תודה לכל מי ששלח לי מכתבי הערכה! אני שומר את כולם
תודה!

Ran sch

New member
בהצלחה במבחנים !!!!

ולגבי פיסיקה קוונטית.... לעזזל. עוד שבוע יש לי מבחן ורק אלוהים והחתול של שרדינגר יודעים איך אני עובר אותו.

alonhzn

New member
תודה

איפה אתה לומד? אתה עושה קוונטית 1 עכשיו?

Ran sch

New member
לא באמת לומד קוונטים

אני לומד פיזיקה 3 שזה בעיקר קווטנים ... תואר בהנדסת מחשבים וחשמל.

alonhzn

New member
אני מכיר פיסיקה 3...

קורס הזוי... מדברים על הכל משרודינגר עד פאולי אבל למעשה לא אומרים כלום...

Ran sch

New member
איך ממירים משחק

יש לי גרסאות חוקיות (חלקן אפילו על דיסקטים גדולים...) של משחקים ישנים (גובלינס למשל) אתה יודע איך ממירים את זה לגרסאות פאלם ?

alonhzn

New member
לא צריך!

זה כל היופי.... פשוט תעתיק את קבצי המשחק כמו שהם. אני ממליץ בחום על "יומו של הטנטקל" אחד הטובים שאי פעם יצאו!

Ran sch

New member
אתה בטוח ?

ז"א לא ממש ניסיתי עם משחקים חוץ מסם ומקס אבל אני חושש שלגבי גובלינס זה לא יעבוד קראתי משהו בעמודי ויקיפדיה של הפרוייקט שהמנוע של גובלינס אחד כבר גמור אבל של שתיים ושלוש עדיין לא ממש התחילו אותו

למעלה