אני מתרגש!!!

w0nkas

New member
אני מתרגש!!!

אני עומד לעשות את הקעקוע הזה: http://www.boingboing.net/images/radioheadremixed.gif גם כי הוא מאוד יפה מגניב קטלני וגזעי :] וגם כי הוא רדיוהד! אני עדין מתלבט איפה לעשות אותו...עזרה. ומה אתם אומרים על זה... אני מפחד שאני עיוור מאהבתי לרדיוהד ועושה דבר מטומטם חח..למרות שאמרתי בלי שום קשר הוא יפה

קוֹבּ

New member
בלי להיות זקן, או משהו

אבל תזהר :]. זה מהסוג שמתחרטים עליו. לא יודע איך להסביר. ואם כבר, אז כמובן שאיפשהו באמה הפנימית. כלומר בזרוע, בחלק הזה שלפני השריר המנופח של היד.

פוֹלי

New member
מבינה אותך ../images/Emo13.gif

גם לי יש קעקוע שלהם... והנה עוד שתי בנות פורום שיש להן קעקוע. אחת מהן כמו עם התמונה שאתה רוצה לעשות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=263&msgid=3633481 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=263&msgid=67070931 בכל מקרה - תחשוב על זה טוב - זה לכל החיים

Knives Out

New member
טעות

אחר"כ כשתתבגר ותבין שאתה בן אדם טיפה יותר רציני משהיית פעם, לא תוכל לקחת את עצמך יותר מדי ברצינות עם הקעקוע הזה(שלא נדבר על אחרים), אתה בן אדם ואתה לא צריך לשנות את צבע העור שלך, תדביק משהו על החולצה וזה יעבור לך. חח

מסכים. גם אני הייתי קרוב לעשות שטויות כאלה.

ואני מסתכל אחורה וצוחק על הרעיונות הבלתי הפיכים שהיו לי ושמח על כל רגע שהתחרטתי לבצע אותם.

Anuerysm

New member
אני לא חושב שבגלל זה זה רעיון רע

כי הקעקוע יכול גם להזכיר לו את התקופה הצעירה והשמחה שלו כשהוא יגדל, זאת אומרת, אפילו שהוא ממש ישתנה עדיין ישאר חלק מהנעורים, אלא אם הוא לא רוצה לזכור אותם

w0nkas

New member
זהו..

זה אחד הדברים עליהם חשבתי... תשמעו זה קעקוע קטן לא יותר מדיי רציני, הקעקוע עצמו הוא יפה מאוד בלי שום קשר לרדיוהד, ובקשר לרדיוהד -מה טוב, כשאני אתבגר ויחלוף לי קצת מרדיוהד(וואו קשה לי לומר את זה חח) אז אני פשוט אזכר בתקופה שהערצתי אותם.. זה לא עניין כזה גדולל.. וואו חח הכנסתם בי חוסר ביטחוןן..הייתי סגור על זה =] אהה פולי..תגידי איך את חיה עם הקעקוע הזה? מתחרטת? ירד לך ההתלהבות?

w0nkas

New member
אה ועוד משו

אם כבר אני עושה את הקעקוע הזה... מישו יודע מה המשמעות שלו? :] עוד משו שמוכיח את האהבה העיוורת שלי לרדיוהד ^_^ *_* (B X_X

ענברי9

New member
אני הייתי עושה. אם זה קטן ובמקום לא כלכך בולט

אז למה לא? ואם אי פעם ירד לך מרדיוהד, it will remind you the good old days :)

juventina

New member
אל תקשיב לאף אחד :)

זה תלוי רק בך, אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה באמת באמת מרגיש שאתה צריך לעשות את הקעקוע הזה, ואם אתה רואה את עצמך אי פעם מתחרט עליו. נכון שאי אפשר לדעת אבל כמו שאמרו פה, גם כשתגדל ותהיה בן אדם "רציני" אני לא חושבת שפתאום תהפוך לבנאדם אחר לחלוטין ולכן לאו דווקא תתחרט על הקעקוע אלא הוא פשוט יזכיר לך תקופה שבה הייתה לך אהבה ותשוקה כלכך חזקות כלפי משהו שהחלטת לציין אותו על עצמך לכל החיים. לאבא שלי יש 6 קעקועים. טוב אולי אבא שלי הוא לא דוגמא טובה כי הוא עשה את כולם אחרי גיל 30
אבל כן, אני מדברת מנסיון. אני יודעת שאני לא אתחרט על הקעקוע שלי ואף מהסיבה הפשוטה שחיים רק פעם אחת ואין טעם לבזבז את הזמן על שטויות כאלה כמו חרטה :) יש לי קעקוע של...................זה סוד

juventina

New member
חחח לא ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

ופולי, אני כלכך מסכימה עם מה שאמרת.

V e g

New member
אז הנה אני אחזיר לך את הביטחון...

אני מסכים עם מה שרשמת. כולה קעקוע - עשיתם מג'וק פיל. איפה אתה עושה אותו? מה הגודל? וכל העניין בקעקועים שאנשים עושים שכל אחד מהם מסמן תקופה בחיים! בדיוק כמו שציינו פה יפה, ולמה שזה לא יהיה זיכרון יפה? חוץ מזה, אם יהיו לך בעיות עם עצמך יום אחד - לך לפסיכולוג, אל תאשים את הקעקוע. איזה אנשים עלובים בדיוק לא יקחו אותך ברצינות כי עשית קעקוע? מי הם בכלל, מי שם אותם, ולמה ה"רציניים" האלה בכלל אמורים להטריד אותך? וחוץ מזה - מה זה להיות רציני? אחד שלא מחייך? מה, אתה מגיש חדשות?

קוֹבּ

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif גם עם זה אני מסכים.

דוגרי. רק קעקוע. כל עוד לא מקעקעים שם של מישהו שהיית איתו רק ללילה אחד, שיהיה בכיף.

פוֹלי

New member
חיה איתו ועם כל החמישה שעליי מצויין

ובחייאת - באמת עשיתם מזבוב פיל - היום כבר אפשר להוריד קעקועים בלייזר כמעט ללא סימנים. אז תחשבו עוד 10 שנים כבר בטח ימכרו משחות בבית מרקחת שמורחים על הקעקוע והוא מטשטש עם הזמן. אני חיה עם הקעקועים שלי עם הרבה כיף, כל אחד שעשיתי (בממוצע אחד כל שנתיים) בא כדי לסמן לי משהו אחר. תהנה ממנו

w0nkas

New member
תודה תודה תודה לכולכם!

באמת תודה לכם סידרתם לי את הראש ואישרתם את הדיעה שלי.. נראה לי אני אקעקע רדיוהד על הלחי.. =]=]

w0nkas

New member
אהה ועל הדרך..

אם משהו יודע יותר פרטים על משמעות הקעקוע אשמח לדעת. שוב תודה לכולכם

למעלה