השיר יצא במסגרת שירותרום של גלי צה"ל... הוא לא יצא כסינגל, ואי אפשר ממש להשיג אותו... יש כל מיני אנשים שהקליטו את השיר למחשב או משהו כזה... אבל לדעתי בקאזה וכאלה אי אפשר להשיג אותו (וטוב שכך!!!!!) סורי.. אבל כנראה שזה שיר בלתי ניתן להשגה..
אחרי ההופעה בשבוע שעבר שמעתי שמישהו שאל את גיא למה הם לא מופיעים עם השיר, והוא אמר שזה לא שיר שלהם (משום מה) והזכויות שלו שמורות למתי כספי, וזה היה חד-פעמי...או משו כזה
השיר "אני מת" הוא של להקת פיקוד דרום... כתב אותו מתי כספי. כל שנה, לקראת השירותרום, לוקחים להקות ישראליות או זמרים, והם מחדשים שירים של להקות צבאיות... בהתאם לזאת, לקחו להקת הדורבנים את השיר "אני מת" חידשו אותו, (בצורה מדהימה) ושידרו את זה נון סטופ בגלגל"צ וגל"צ. זהו פחות או יותר. יש מבין?
השיר אמור לצאת באוסף השירותרום הקרוב אוספי השירותרום הם מאוד זולים - כי זה כאילו דיסק תרומה ולפעמים המחרירים הם נמוכים עד גיחוך- לפעמים פחות מ30 ש"ח!!! לא יודע אם זה מה שיהיה אבל שמעתי מחבר שהאוסף בטוח יצא מה שאומר שבקרוב נוכל לרכוש את השיר ובעצם את כל הדיסק- שיש בו חידושים נפלאים!!
איפה מוכרים אותו ב-30 ש"ח ומטה?! וואי אני חייבת אותו אמא שלי סיפרה לי שהיא שמעה את זה ברדיו ושעאני חייבת לשמוע(כי אני חולה עליהם) ואני לא מוצאת את זה בשום מקום! אין רקקק את הסינגל למכירה?! נועה.