אני מת לקבל את הפודדדד

iYakir

New member
אני מת לקבל את הפודדדד

אני כבר חולה הזמנתי את הפוד לפני כ-10 ימי עסקים ואני מת כבר לקבל אותו כל היום אני מת יותר חחחח אוףףף מה עושים עד שהוא מגיע? הוא תקוע במכס לפי www.buy4less.co.il לי לא איכפת עד שיעבורו 14 ימי העסקים..יום רביעי זה יום אחרון.. קיצור תייעצו לי איך להעביר את הזמן עד שאני יקבל את הפוד או מה כדי להכין איזה עידכונים צריך שלא יהיו בעיות(windows xp sp2)..

weird dust

New member
טוב כמה דברים

דבר ראשון תנקה את השולחן טוב טוב ותבחר מקום לים את האי פוד. אחרי זה תחשוב איך תקרא לו ספארקי (או כל שם אחר). ואז אתה יכול להוריד את האי טונז מהאתר הרישמי של אפל (זה בחינם) ולהתחיל לערוך את השירים שלך שיתאימו לאי די טאגס של האי טונז כי ככה זה גם יראה באי פוד. ובעצם זה הכול, ואפשר גם לאכול ציפורניים, לשתות הרבה קפה ולא לישון בלילה
. יום טוב ואני מקווה שהוא יגיע מהר.

iYakir

New member
כן אה...

חשבתי על זה שלהוריד itunes ולהתחיל לשנות... בכל מקרה יש לי מקום מצוין בשבילו לפחות עד שארכוש את ה-leather case, המקום עד לא לפני הרבה זמן היה של ה-creative 40gb שלי שמכרתי כי התאהבתי באיי פוד וכל פעם שאני עובר בשקם אלקטריק ורואה אותו ב-real אני נדהם...סעמק אני מת לקבל תו... תחזיקו אצבעות שהוא יגיע מחר אחים שלי..:]

D o r o n R

New member
תצפה לאיחור רצחני...

גם אני הזמנתי פוד מ- buy4less דור רביעי 40GB במכירה קבוצתית. ב buy4less קורה משהו מאוד מיוחד במשלוח ואתה לא הנפגע היחידי... שלי הגיע בשבועיים איחור והסיבה היחידה שלא ביטלתי היא בגלל שתפסתי מחיר טוב (2500). בקיצור תעזר בסבלנות... תנצל את הזמן לסדר את האיטיונז עם כל השירים, ותוודא שבכל השמות האמן ושם השיר במקום...

iYakir

New member
אמממ

קודם כל עדיין לא היה איחור כי לא עבר 14 ימי עסקים... דבר שני עבר לך שבועיים או 14 ימי עסקים כי יש הבדל גדול(יום עסקים זה כל יום חוץ משישי,שבת וחגים)... בכל מקרה הרגע התקשרתי והיא אמרה שהיא לא בטוחה אם המשלוח הגיע אם הוא הגיע יש מצב שאני יקבל אותו היום...

D o r o n R

New member
גם לפי ימי עסקים !

מקווה בשבילך שתקבל אותו היום ... את שלי קיבלתי אחרי חודש בערך, אומנם חודש שבו היו הרבה חגים(סוכות,כיפור). בכל זאת לפי ימי עסקים הנציג שלהם אמר שהם בהחלט באיחור גם לפי ימי עסקים... וכל מה שהיה לו להגיד לי זה שאם אני רוצה אני יכול לבטל את ההזמנה... הם לא התנצלו ולא פיצו אותי למרות שהם ממש לא עמדו בזמנים... ממש מעצבן !

iYakir

New member
חבל

זה ממש מבאס ואם אני יצטרך לעבור את זה זה יהיה מבאס עוד יותר :( בקיצור נקווה שזה יהיה מוכן כבר היום..

GoatGuy

New member
למה לא קנית בחנות פיזית וזהו?

ככה אתה לוקח אותו ישר, בלי עיכובים. או שמא המחיר שונה?

D o r o n R

New member
כי אין...

עד היום לא שמעתי על חנות פיזית שמחזיקה דור רביעי 40GB במלאי, או כל דגם אחר חדש שיוצא.

iYakir

New member
אממ לא נכון

שקם אלקטריק ראיתי שכבר קיבלו את הדור הרביעי גם הדגם שאני קניתי ב-1890 שקל מהאינטרנט אצלהם עולה 2199... אם יהיה עיכובים אצל BUY4LESS אני יילך למחרת לשקם אלקטריק וייקח את האיי פוד שלי משם...

iYakir

New member
ליתר דיוק 300

ואחרי שכבר חיכיתי אז כן... אבל אלוהים גדול עד אז וכנראה ש-buy4less יביאו את המוצר בזמן אגב שחכתי לציין שעל זה שהם סירבלו אותי טיפב עם הקטע של המשלוח שבהתחלה לא הסכימו לשלוח אליי הביתה כי אחי הגדול שילם אז הם אמרו שהם שולחים רק לכתובת שכתובה בחברת האשראי ואחי אל גר איתנו אז הם צ'יפרו אותי ולא גבו ממני 49 ש"ח על משלוח... סבבה לא?

weird dust

New member
זה בהחלט בסדר גמור

החברה נשמעת די אמינה היא גם בין היחידות שראיתי שיש להם חנות גדולה כזאת לאי פוד

weird dust

New member
באילת דווקא הזמינו והיה מלאי קטן

בכמה חנויות אני יודע. טוב אבל זאת עיר תיירים.

למעלה