אני מת מפחד ואני רוצה תגובות

הללויה

טוב עקב המלחמה חברה שלי אמרה שאני יקנה הללויה אז הלכתי כמו כלב לדוכן מפעל הפיס ואמרתי שאני רוצה הללויה המוכרת הדפיסה לי .ונתתי לה את כרטיס האשראי וכאשר תוך כדי שאלתי כמה זה עולה קיבלתי חום . על מה 100 ש"ח ? שאלתי את עצמי . אני בקושי סוגר את החודש. טוב אבל אין לי ברירה החברה עירקית ואסור לעצבן אותה . היא בקשרים עם סדאם טוב יש לנו מדינה זבל שוטרי התנועה זבלי אני בעבודתי מחלק תרופות ואני מקבל המון דוחות על חניה ועל נתיב תחבורה ציבורי שזה 500 ש"ח על מה? עד כדי כך סיכנתי מישהו? טוב . מדינה זבל אין מה לעשות.

אני מת מפחד ואני רוצה תגובות

היי אני בן 22 שמי ליאור בלוי מבת ים . טוב כמו שאנחנו שיפרנו טילים וניהנו חזקים יותר ככה גם עירק אולי הפעם הוא יעיף טילים עם הכימיכלים ולא סקאדים ? זה מפחיד. חברה שלי עירקית והיא לא נותנת לי שום מידע אז אני מאחל לכולם לתפוס מחסה כי הפעם זה נראה לי יגמר לא טוב אז ביי לכולם אהבתי אותכם טוב ביי דמעות חונקות את גרוני אך יש לנו לחיות עד 15 בינואר כי שרון הקציצה לא יפוצץ את אימא שלהם ממה הוא מפחד? טוב ביי ונפגש למעלה ויבוא יום שגם השפמנון יעלה ואז נעשה בו לינץ במיזדיין הערבי. אני אישית יבעבע לו את הפנים

תגובה

טוב לי היה מזל לא סתם אני רוח חופשית, למזלי אני הפכתי לרוח כאשר נסתיימה שנת 1999 ונכנסנו לשנת 2000 ואז כאשר העולם חרב, כפי שנבאו לנו כל המומחים מסתבר שגם אני חרבתי וכיום אני "רוח חופשית" לכן לי אין בעיה עם סיפור עיראק, מה שמפריע לי יותר בסיפור הזה, זה בוש הבן הטיפש, שמשום מה מזכיר לי את אדון סאדאם, (נדמה לי שלשניהם יש שגעון גדלות והם חושבים שהם "שליטי העולם") טוב בכל אופן אני כבר למעלה אז בוודאי אפגוש אותך, אני כבר מכינה חדר לארח אותך, רצה לסופר לקנות קצת כיבוד. ומתחילה לארגן כמה מסיבות עם "כל החברה הטובים מאז" שבוודאי יצטרפו אליך במסעך אלי. ביי... דרך אגב אני מאוד מאוד מקווה ש"חרבון העולם" שהיה אמור להתקיים במילניום לא ימשיך דווקא השנה כאשר תסתיים שנת 2002 ותתחיל שנת 2003, כי אז תגיע אלי מהר מהמוקדם ולא אספיק לארגן את המסיבה.

מתכונן למסיבה של רוח חופשית

כבר יומיים אני יושב ומגלגל ג´וינטים וקונה אלכואול למסיבה של רוח חופשית . מה כולם באים יהיה פיצוץ .

MelodyClark

New member
יוריקה!!

זהו זה!!! בטעות הארת לנו את הדרך, אינשטיין!! התשובה לאיום הסדאמי זה להוסיף לערכה האישית חבר/חברה עראאאקי/ת אם אין עירקי לי מי לי..

למעלה