אני מת על המשחק הזה!!

StaffordshirE

New member
אני מת על המשחק הזה!!

אני רושם מספר שורות בעברית משיר של מגהדת' ואתם צריכים לנחש מאיזה שיר לקחתי את זה.. יאללה
"כרטיס לכיוון אחד לשום מקום, אין שום חלונות על הרכבת הזאת לא יכול לראות לאן פני מועדות אבל אני הולך לשם שוב"

StaffordshirE

New member
טוב בגלל שאת גורה מעפנה אני אמשיך

ותיזהרי לפרש את זה ולא להמשיך אח"כ !!! "איך יכולה להיות חשיבה במלחמה ביולוגית, כולנו יודעים שזאת טעות אבל סדר העולם החדש מכה בדלת, משהו צריך להיעשות".. יאללה...

Piece Of Mind

New member
אולי לא של מגהדת', אבל...../images/Emo9.gif

"הם רוצים להרגני הם רוצים להפכני לרעה אנא, אל פגע בי, אנא, אל עשה לי רע. אנא, הנח לי להפרד לי מאהבתי. הגעתי כה נמוך, כה נמוך במעמקי תהום, הגעתי כה נמוך, למעמקי תהום, אני כה בודד. אווהוו. אוווווווווהו. אווווווווווווווהו. הא. אההההההההההה." גבר מי שיודע

DEATHRUCTION

New member
מה הקשר אבל משהו לא של מגה דת'...

גם אני יכול לשים דברים לא של מגה דת' ואנשים לא ידעו, רק אם במקרה מישהו מכיר את השיר הספציפי. אבל זה פורום מגה דת' אז שים דברים של מגה דת'

StaffordshirE

New member
גלעד צודק, איל..שירים של להקות

אחרות לא ממש מתאימים, זה פורום מגהדת'..חוץ מזה אני יכול גם להביא לך שירים אחרים אבל רוב הסיכויים שאף אחד לא יגלה, כשזה רק על מגהדת' האפשרויות מצומצמות

DEATHRUCTION

New member
נראה אותך פותר את אלה...

מכונות יריה מתכנוננות למלחמה אלטילריה ומטוסים תוקפים תחילה או את זה... אנשי דת טיפשים משחקים במחשבותיך הם אומרים: זה רצון האל אדמת הקודש נכבשה מידנו, ונכבוש אותה חזרה הרוג את הכופרים על אדמתך, בשם אלוהים! תחית המתים תחל המשיח יבוא.. פזמון: יום הדין הגיע, אנחנו השופטים ונהרוג את כולכם אמרו לנו שזה מה שאלוהים רצה. מלחמת קודש, בשם האל. בית 2. למה אתה לוקח בעלות על אלוהים? חושבת שאתה יודע מה הוא התכוון שהוא אמר: אתם העם הנבחר, אני נותן לכם את האדמה הזו. האם הוא התכוון, להשתמש בכח שלך, להביא חורבן ושנאה? אמרת שאתה בנו של אלוהים אבל נשלחת בידי המוות. פזמון: יום הדין הגיע, אנחנו משחקים אותה אלוהים ונהרוג את כולכם אמרו לנו שזה מה שאלוהים רצה. מלחמת קודש, בשם האל. חסר לך שאתה לא מזהה, תירגמתי פה שיר שלם, אי אפשר לא לזהות... אה, זה לא שיר של מגה דת'...(אבל של היורשים שלהם, אני מקווה:()

DEATHRUCTION

New member
כן, אבל מה שם השיר?

טוב נעזור לך.... הראשון זה השורות הראשונות של NUCLEAR DISEASE, השיר השני זה השיר JIHAD

Vacy1

New member
זה אמור להיות קל

"אני לא מרגיש כולכך טוב, משהו לא בסדר, משהו עובר עלי, מה זה לעזעזל?"

StaffordshirE

New member
Good Mourning , Black Friday

"מהאדמה, דרך העצים, אני יכול לשמוע אותה קוראת לי.."

למעלה