אני מת על שוודיות

p i n g o

New member
כן,

הן מתות על שזופים. בעיקר אם הם ישראלים ערסים שעירים שלא יודעים אף שפה ומנסים להתחיל איתן בצורה פאתטית עד שהן בורחות חזרה לקיבוץ שהן ברחו ממנו וחוזרות לשוודיה.

babytears

New member
עוד טיפש!

אני חשבתי שאנשים באו לפה כדי לדבר ולהתענין בתרבות שונה מהן ולא רק כדי לכתוב את העדפות שלהם בצורה ילדודית מעליבה וחסרת טקאט אז למי שכתב את זה : אתה אידיוט ומן הראוי שתיתבגר ומהר

p i n g o

New member
לא נורא...

חלק מהעם השוודי הוא השוודיות הצעירות נאות-המראה והבלונדיניות ולכן יש להם מקום מסוים בפורומנו הקט.

babytears

New member
תגובי מגנובי

באמת שאין לי בעליה עם זה שהוא אוהב שבדיות וגם אני אוהבת סקנדינבים אבל לא צריך להודיע על זה כמו שליאת אמרה זה פשוט לא לעינין שכול אחד ישמור את בחירותיו לעצמו ואם הוא רושם משהו כזה זה לא צריך להיות נושא ההודעה

liatswe

New member
את צודקת 100%... ../images/Emo13.gif

אני גם לא ממש מבינה את פשר ההודעה המשונה הזו... גם אני אוהבת שבדים בלונדיניים והם גם אוהבים שיער שחור, אז מה? אז צריך להודיע לכל העולם??? ליאת

אייל136

New member
אל תתחילי לי גם את עם השם בסוף ההוד

עה...... זה מחרפן אותי! |משתגע לי פה לאיטי|

p i n g o

New member
אייל, תרגיע בבקשה.

החתימה שלך הכי מעצבנת פה משל כולם.

nir2107

New member
אני חייב להגן על אייל

ולהגיד שבחירת השירים שלו מאוד משובחת. שניהם איישו בזמן זה או אחר את האוואי שלי.

python 4

New member
בטח שבחירת השירים שלו מוצלחת!

הוא גונב הכל ממני! מי, מי אוהב את קרולה? והאנה? ובטאן?

אייל136

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

צוחק מי שצוחק אחרון.......

liatswe

New member
מה אתה אומר? באמת?

מה אתה אומר? באמת? הנה, תראה כמה שזה יפה.... ליאת ליאת ליאת ליאת ליאת . . . . . . . . . .

אייל136

New member
טפו טפו! אין לי בעיה עם השם שלך!

שם נורא יפה! הוא גם השם של הבת שלי (כשהיא תיוולד
) זה לא משהו אישי, חו"ח!!! זה פשוט מחרפן אותי, מה לעשות....

p i n g o

New member
מה לעשות?

תנשום עמוק תרפה את כל הגוף תן לעצמך לזרום אתה מרגיש עייף העיניים שלך נעצמות אתה רואה אותי אני המלך שלך כל שאומַר לך - תעשה טוב, די.

למעלה