אני מת

צ א ל ה

New member
אני מת ../images/Emo20.gif

לכבוד השירותרום של גל"צ הקליטו הדורבנים חידוש לשיר "אני מת" של להקת חיל הים (נראה לי) אני חייבת לציין, שזהו ביצוע מדהים, מקצועי מאוד, ומהנה מאוד. חוץ מזה שהשירה מקפיצה ומדוייקת - ואני חייבת לציין ששינוי ענקי (לטובה) הוא שיש שירה מצד כמעט כולם, יכלתי לקלוט שם את איתי, אייל, עידו וגיא... ששרו כולם מגניב לאללה. הנגינה, פשוט מדהימה, כל אחד מנגן שם "עשר" הגיטרה פשוט עושה נפלאות. ח"ח על ביצוע מעולה!

להקת פיקוד דרום

קודם כל, צודקת כלכך... אבל אני לצערי, אם קראת את הסיפור שלי...של מה שקרה לי היום..ירדתי באמצע השיר מהאוטובוס והספקתי לשמוע את איתי ועידו בלבד...גם היה טיפה רעש ודני לא הסכים להגביר
... וזה שיר כזהההה חמוד. רק רציתי לציין. חולה על הביצוע הזה בפרט, ועל החידושים של הדורבנים בכלל. (כמו צל עץ תמר לדוגמא...) ובנימה זאת אני גם אבקש, מי שיש לו את הביצוע הזה לאני מת ויוכל להביא לי, להקליט או משהו, יקבל ממני ליטוף על הראש ונחש גומי. וכמובן תודה מעומק לבלבי.

צ א ל ה

New member
אופס...

ידיד שלי ניחש, אני לא מבינה בכל הלהקות הצבאיות האלו... ולגבי השיר, לדעתי אין אותו לאף אחד, כי אני יודעת שהוא הוקלט בימים האחרונים... ממש לא מזמן... ככה שאני בספק אם למישהו יש אותו.....

little bony

New member
אחלה שיר../images/Emo70.gif

אני גם זיהיתי את זיגו.. אני חושבת.. זה התחלף כזה.. היה ממש יפה ובאמת נהנתי לשמוע

למעלה