אני מת.....

אני מת.....

אני מת על הכאבים שלי.............
אני מת על הניתוחים שלי ..........
אני מת על התרופות שלי..........

יודעים למה????????????

כי אני אוכל אותם לארוחת בוקר!!!!!

התחלתי את דרכי כעו"ד ואין יותר מתוק מלעמוד מול צד שני שמספר לשופט שהוא נכה ומסכן והוא פגע בשכנה עיוורת ובכלב שלה כי הוא כעס ולא שלט בעצמו........ ואז להוציא תעודת נכה ואישור מביטוח לאומי על 100% נכות ולשאול את כב' השופט האם גם אני יכול לפגוע באותו אדם כי אני נכה ומסכן קרעתי לו תצורה ואני נכה!!!

ואח"כ ללכת לעוד פגישה וגם שם להוציא ללקוח שלי בוכטה של כסף אךךךךךךךך איזה יום איזה יום עבר עליי זה קצת יותר מידיי....

מי ינצח אותי מיייייייייייייייייייייייייייייייייי ???

סליחה שחפרתי הייתי חייב להוציא

לילה טוב
ובריאות לכולנו

Sigal H

New member
הקפצת לי את הלב

עם הכותרת הזו. שלא נדע...
&nbsp
יצאת גדול

כל הכבוד, איש בלתי מנוצח שאתה

יש לך

היי ווייאן

חג שמח
ולא אמרתי לך שנה טובה באופן אישי אז אני אבקש לברך אותך בכזו.

הכי חשוב שנת בריאות וכמה שפחות כאבים
רק שתדעי אני תמיד זמין עבורך ועבור חברים כאן בפורום.
ויש לך אותי תמיד 24/7 רק תבקשי ותייעדי.

באהבה
(עכשיו סיגלי תקנא)

יש!!

קודם כל ברכות גם כן. אני קצת "ברחתי" מהחגים השנה. ואני ממליצה על המתכון הזה, לפחות מדי פעם (אולי אני צריכה להכניס את זה לדברים מוזרים שאתם עושים נגד כאבים...)
ועוד לא עברתי על הפורום בתקופה שפספסתי.

אבל תאמין או לא, העתקתי לי את הטקסט הזה (מקווה שזה בסדר, כמובן שלא אעשה בו שימוש נואל) ואני אנסה להסתכל בו בימים שנראה שכוחות הרשע שולטים ואין שום תקווה, בטח לא ל*צדק*.
שאומרים לי שאני נאיבית ומטומטמת אם אני מחפשת צדק. אבל מה לעשות זה בדי.אן.אי שלי וכפי הנראה לא יצליחו להוציא את זה ממני גם בניתוח כירורגי.

אז אני חושבת שבגלל זה הטקסט שלך כל כך עודד אותי (חוץ מזה שהוא כתוב נפלא), כי אתה מדבר על הרגעים הקטנים האלה שבהם הצדק מתגלה פתאום בתוך כל הסחי.

אני מקווה לא לעמוד בפני שופט משום צד של הדוכן. ושלא אאלץ לעזרה ממשית מקצועית ממך.
אבל אם תוכל מדי פעם לתת עוד קצת מהחומר הזה - זה יהיה כאילו אתה עומד לצדי ומחזיק לי את היד. או לחלופין (גם אם זה דמיוני) קופץ סביבי וצועק: הרעים אכלו אותה!! הטובים מנצחים גם לפעמים.

מסקרן אותי באיזה תחום משפטי אתה מתמחה. אם בא לך לכתוב לפרטי, או לשמור על חיסיון סנפירי זה לגמרי בסדר :)

שתהיה שנה של פחות מהרע ויותר מהטוב

למעלה