אני נאלץ להגיב פה לכל הגאונים!

• פותח הנושא yli
  • פורסם בתאריך

yli

New member
אני נאלץ להגיב פה לכל הגאונים!

בעבר השתתפתי בפורום סלולרי של אי או אל אך חדלתי עקב סיפוח הפורטל והעברתו לוואלה.... שמי שם היה איש הכוכביות לאלו הזוכרים אותי. כמנהגי אני קורא את רשימת ההודעות המפורסמות ומשתדל לא להגיב.... אך הפעם זה עבר את הגבול. היות ואיש בשם הייפרמן למעשה ציין דבר נכון ורובכם כולל את C4U שאת הנפצותיו וה"ידע" הנרחב שלו כבר מוכר, רובכם למעשה כולכם קטלתם אותו על אף שכל ואחד מכם טעה טעות נחרצת. למעשה LG 510 תומך 1X רשת CDMA 2000 אשר נחשבת לדור "שלישי" מבחינת יכולת תעבורת הנתונים אשר הרשת מאפשרת. שזה 2MBPS בשיאה. ובפועל בין 144 ל300 400 KBPS..... לכן המכשיר זכאי לתואר תואם 3G. ולמרות ההשארות היפות שנתקבלו חברת פלאפון שאותה אני שונא מכל ליבי... היות והם גנבים ורמאים והיחידים בעולם שמצליחים לגרום ניתוקים ברמה גבוהה ברשת IS95B שזה CDMA ....! על כל אופן לחברת פלאפון צפויה להעביר שדרוג לרשת שלה שהוא למעשה יחסית זול ולא מסובך לרשת CDMA200 שפותחה כשידרוג זול ומרשים לרשתות CDMA. כאמור סלקום לכל הידענים תתפעל רשמית את רשתה החדישה (GSM1800) עד מרץ. אך אל נא תתלהבו כי זה ירד על כיסם של לקוחות סלקום (הפראיירים) מיכוון שלהעביר את כל משתמשי הTDMA לרשת זה אינו אפשרית מבחינת החברה (הם צריכים ללמוד את הרשת ). העלויות לתפעל גם יעלו סכום גבוהה מלבד ה200 מליון דולר שהושקע ברשת הGSM. אורנג´ עקב בעיות אי אספקת ציוד קצה מהיצרנים גררה את השקת הGPRS שלהם ואוליי חודש הבא כבר יוצא השירות....אך לכל בעלי הפנטזיות למינהם הGPRS של אורנג´ יאפשר תעבורת נתונים במהירות 40 - 50 KBPS במקרה הטוב... היות והם עובדים על רשת 900 מגההרץ כידוע לכם (או שלא) 50 KBPS אומר שלוש TIME SLOT´S מה שיעמיס על הרשת ויגביל אותה ולכן עכשיו תבינו למה רכשה אורנג´ חבילת תדרים ל1800 מגה הרץ אשר תהיה מעבר קליל ופשוט ויאפשר להעמיס כמויות אדירות על הרשת ...ככה שאורנג´ למעשה תוכל לאפשר מהרויות של 144 - 170 KBPS שזה אומר 8 TIME SLOT´S (או לחילופין ערוץ לא מחולק (30KHZ)). לעתיד (הערכה יבשה 2004) תושק בארצנו רשת UMTS וכולנו נהנה מהדור השלישי השאלה האם ישכילו ויבינו את עיקרון התשלומים הזולים בכמויות ואת עיקרון התוכן שלמעשה יעשה את הדור השלישי. ולכל החכמים אשר יאמרו אם הLG510 הוא מוכן דור שלישי אז למה מסך LCD שחור לבן רגיל?!?! אז אומר לכם כך דור שלישי אינו אומר רק מסכי צבע ודברים מהסרטים. דור שלישי אומר תעבורת נתונים בקצב גבוהה! כל השאר זה בגדר הלוקסוס...הלוקסוס אשר יגרום לנו להתמכר עליו...כלי פשוט כיפי זמין שאנו לא נהיה מסוגלים בלעדיו. לכן במשך השנה יתרבו וילכו הכנסת מכשירים מבתי היצרנים אשר יתמכו ומסך צבעוני WAP 2.0(בבוא הזמן) מולטימדיה עשירהועיצובים מרהיבים...כפי שראינו מבית סוני אריקסון ונוקיה וסנדו החדשה.. בלי להעליב.... אך להבא לפני קטילת אנשים תבררו את העובדות קודם לכן.

Hyperman

New member
יפה כתבת אך יש פה מילים לא במקום

על סמך מה שכתבת אני יכול לומר שאתה גאון סלולארי וברוך הבא לפורום

Nightr

New member
תודה על התגובה המלומדת

נכון שבלהט ה"מתקפה" על היפרמן נכתבו די הרבה אי דיוקים ולא נבדקו כל העובדות אך ניתן להבין את צורת התגובה להיפרמן הנגרמת לאחר שמסר מידע מוטעה לא פעם אחת ולא פעמיים... בכל מקרה שוב תודה על תגובתך ואל תרתח...

למעלה