אני נאלצת לעשות משהו שקשה לי מאד

אני נאלצת לעשות משהו שקשה לי מאד

לעשותו, ואפילו קשה לי לכתוב על זה אבל אין לי ברירה, מאז ומעולם גידלתי כלבים ואני מאד אוהבת כלבים, יש לי 3 כלבות מקסימות שהוותיקה בינהן נמצאת איתי כבר 8 שנים, הגעתי כיום למצב כלכלי כזה שאני לא מסוגלת לטפל בהם יותר, אם זה אוכל או כל סוג של טיפול רפואי אחר, הכלבות מחוסנות ומעוקרות ועד כה קיבלו טיפול מעולה, אבל כפי שאמרתי כיום זה הפך להיות בילתי אפשרי, אני נאלצת לחפש להם בית ואני עושה זאת עם דמעות בעיניים והרגשה כבדה בלב, הייתי רוצה למצוא להם בתים חמים שאוכל מידי פעם לבוא לראות אותם, וכמובן שאם יש בעיה שיפנו אליי ויחזירו ולא יזרקו אותם לרחוב, אולם זה חייב להיות בזמן המאד קרוב. מבקשת את עזרתכם, ושאלה נוספת האם באגודות של צב"ח מרדימים כלבים שלא נמצא להם בית? הכלבות הן: לברדורית מקסימה בת 8 כלבת שוקי קטנה יפיפיה בת 5 ומעורבת שחורה וחמודה בת שנה וקצת שלושתן חברותיות ואוהבות מבוגרים וילדים, רגילות למגורים בחצר לפי הצורך, עם לב זהב. אני ממש מבקשת את עזרתכם, ולמרות שאני מרגישה מאד אומללה עם החלטה זו אני מבינה שפשוט אין לי ברירה אחרת. תודה ולילה טוב

mia01

New member
בצב"ח סביר להניח שיורדמו כי

הסיכוי של כלבות בנות 8 ו-5 למצוא בית הוא קטן עד אפסי, והצעירה היא "סתם שחורה" (וצר לי שכתבתי ככה אבל זו הגישה ואנשים לא מאמצים שחורים). נסי למצוא להם בתים חמים דרך ימי אימוץ של עמותת אס.או.אס ואם יש לך כל אפשרות שהיא להימנע מכך, גם אם זה כולל לקנות את האוכל הכי פשוט או להאכיל אותם תקופה מסויימת באוכל בייתי עד שמצבך ישתפר, זה עדיף על למסור אותן שכן למסור כלבה בת 8 זו ממש התעללות בכלבה. וודאי שאין שום דרך אחרת.

לכלבה בת 8 אין שום סיכוי בכלביה

גם אם לא תומת - היא פשוט תסבול בכלוב לשארית חייה (שלדעתי זה גזר דין גרוע יותר ממוות, למרות שהרבה יחלקו עליי). לכלבה בת 8 או בת 5, שחייה כל חייה בבית, אין שום סיכוי לבנות לעצמה את ההגנות הדרושות לחיים בכלוב, והסיכוי שתאומץ משם קטן עד אפסי. כמו שאמרה קודמתי - נסי בימי אימוץ של SOS.

goolo123

New member
מסירה לצב"ח ת"א פירושה מוות!!

רק ימי אימוץ של אס.או.אס ולנסות לעבור לאוכל פשוט וזול, אפשר למצוא שק של 18 קילו ב-80 ש"ח והאוכל סביר, זה משהו שאפשר לעמוד בו.. אם את רוצה אני אשלח לך במסר היכן לקנות.

למעלה