אני נבוך

צאטמן14

New member
אני נבוך

אני נבוך מכם האינטלגנטים,, האשכנזים הנאורים והמזרחיים המלומדים הקטע פה לא מי אשכנזי ומי מזרחי מי גזען ומי פחות,, הקטע הוא: יש טובים ורעים מי ינצח? הטובים הם יוסי ועינב,,, הרעים אתם יודעים בלי שארשום זה המשחק ולכן אני פה ומכור למשחק ובע"ה (אני לא דתי) ,,, הטובים מנצחים אם לא יוסי אז עינב,,,,, או הפוך

יNOT

New member
ברוך הבא לתפוז ../images/Emo24.gif

אל תהיה נבוך , אני לא חושב שיש ממה... בכל מקרה תיהנה.

טובים ורעים? מה אתה נמצא במלחמה?

כל בן אדם הוא שונה מהשני.. אתה יותר מתחבר ל-X כמו שיש הרבה שיתחברו ל-Y..

תהיה נבוך כמה שאתה רוצה...

אינה תיקח את המיליון ותראה לבובליל המזוייף שלך ולאשתו הגזענית מאיפה משתין הדג שיש לו עו"ד כריש.

לא זינה, אינה.

וזו מי שתנקנק את הבובליל המזוייף שלכם ותראה לאשתו הגזענית עם הפה הגדול מאשקלון מאיפה משתין הדג שיש לו עו"ד כריש.

צאטמן14

New member
אני יודע לקרוא מן הסתם

בכוונה עיותתי את השם אינה לשינה :) בינינו רוכב,,, אני בתוך תוכי רוצה שיקרה מה שאתה אומר כי כך אגמל מהתוכנית

צאטמן14

New member
אני רוצה

זה לא תלוי בי,, אני מכור כל עוד יוסי ועינב בפנים המשחק אני אראה אתה יודע מה,, מאמש אני מתחיל לחבב גם את אינה (אם זה ייספק אותך) וכעת היא יושבת איתו בחוץ בבוסתן הבובלינים

צאטמן14

New member
אני יודע

אני יודע שאינה תקח אותו במשחק שח אך זה לא המדד למשחק האח הגדול

המדד למשחק האח הגדול זה מי שיודע לקרוא...

את המשחק. ואינה כבר הוכיחה שהיא יודעת לקרוא את המשחק. ואם לא די בזאת, היא בניגוד לבובליל, יודעת הכל עליו. אבל ההוא לא יודע כלום עליה, חוץ ממה שהיא מראה לו...

ordiki

New member
כן אבל צריך לכוון

שהטוב ינצח סמוך לחנוכה ואז נוכל לציין גם את זה ולהדליק נרות נוספים לציון נצחון האור על החושך.

למעלה